Το “SuperMoms” είναι πιο πιθανό να αναπτύξει την κατάθλιψη σύμφωνα με τη νέα μελέτη

που φροντίζει!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Οι γυναίκες που προσπαθούν να κάνουν ό, τι εξισορροπούν την οικογενειακή ζωή και μια καριέρα υψηλής ισχύος, με το παρατσούκλι “supermoms” είναι πιο πιθανό να καταστραφούν σύμφωνα με μια μελέτη του Πανεπιστημίου της Ουάσινγκτον.

Η μελέτη διεξήχθη από την Katrina Leupp, πτυχιούχο φοιτητή στο σχολείο. Παρουσίασε την έρευνά της το Σάββατο στην ετήσια συνάντηση της Αμερικανικής Κοινωνιολογικής Ένωσης στο Λας Βέγκας. Η Leupp και οι συνάδελφοί της ανέλυσαν τις απαντήσεις της έρευνας από 1.600 παντρεμένες γυναίκες που είχαν παιδιά στο σπίτι και συμμετείχαν στην εθνική διαχρονική έρευνα της νεολαίας. Η έρευνα αυτή διεξήχθη το 1979, όταν οι γυναίκες ήταν ηλικίας μεταξύ 14 και 22 ετών. Σήμερα οι παλαιότεροι συμμετέχοντες είναι περίπου 50. Ορισμένες από τις γυναίκες που περιλαμβάνονται στη μελέτη Leupp παραμένουν στο σπίτι Moms, ενώ άλλοι έχουν πλήρεις ή μερικής απασχόλησης θέσεις εργασίας έξω από το σπίτι.

Μετά τη μελέτη, ο Leupp κατέληξε στο συμπέρασμα ότι από την ηλικία των 40 ετών οι γυναίκες που εργάζονταν σε πλήρη ή μερική απασχόληση ήταν λιγότερο πιθανό να καταθλιπθούν. Οι εργαζόμενες μαμάδες που δεν ήταν σίγουροι πως θα μπορούσαν να εξισορροπήσουν την εργασία και η οικογένεια ήταν λιγότερο πιθανό να καταστραφούν από όσους πίστευαν ότι θα ήταν εύκολο. Οι γυναίκες που αποφάσισαν να μεταδώσουν μερικές από τις οικογενειακές τους ευθύνες, όπως οι οικιακές εργασίες και η φροντίδα των παιδιών στους συζύγους τους ήταν επίσης λιγότερο πιθανό να καταθλιπθούν.

Αφού μάθω για αυτή τη μελέτη, οι συμβουλές μου προς τις μητέρες είναι αυτό, μην αναλάβετε περισσότερα από ό, τι μπορείτε να χειριστείτε. Ρίξτε μια προσεκτική ματιά στο πρόγραμμά σας. Ένα πολυάσχολο πρόγραμμα μπορεί να οδηγήσει σε άγχος, αϋπνία και φυσικά κατάθλιψη. Πρέπει πραγματικά να πλύνετε αυτά τα πιάτα πριν πάτε για ύπνο απόψε ή μπορούν να περιμένουν μέχρι αύριο; Πόσες επιπλέον δραστηριότητες σπουδών πρέπει να συμμετέχουν τα παιδιά σας; Νομίζω ότι μια δραστηριότητα έξω από το σχολείο είναι άφθονη. Χρειάζεται πραγματικά να κενό κάθε μέρα ή να περιμένετε μέχρι το Σαββατοκύριακο;

Σχετικά στοιχεία για το Covid19

Βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει το χρόνο να χαλαρώσετε και να αφιερώσετε χρόνο για τον εαυτό σας. Η ψυχική σας υγεία είναι σημαντική. Εάν η μαμά δεν είναι ευτυχισμένη και υγιής η οικογένειά της θα υποφέρει.

Σχετικά με αυτόν τον συγγραφέα

Η Cascia Talbert είναι ένας πολυάσχολος blogger, εκδότης, ανεξάρτητος συγγραφέας, ηλεκτρονικός έμπορος και μητέρα πέντε παιδιών, που ζουν στον Βορειοδυτικό Ειρηνικό. Με B.A. Στην ιστορία και το νόμο και το πάθος για το γράψιμο και τη διατήρηση της υγιεινής, ξεκίνησε το περιοδικό Healthy Moms το 2007. Το περιοδικό Healthy Moms είναι επί του παρόντος κατατάσσεται στο κορυφαίο blog υγείας για τις μητέρες και διαθέτει αρκετούς συγγραφείς εμπειρογνωμόνων υγείας και μπλόγκερ μαμά. Η κ. Talbert πιστεύει ότι εάν οι μητέρες είναι καλά μορφωμένες σε θέματα υγείας και πώς να παραμείνουν υγιείς, μπορούν να περάσουν αυτές τις πληροφορίες στα παιδιά τους και να αντιστρέψουν τα στατιστικά στοιχεία της παχυσαρκίας στην παιδική ηλικία στις Η.Π.Α.

Η κα Talbert είναι ένας χαρακτηρισμένος blogger υγείας στο Wellsphere.com και τα άρθρα της μπορούν επίσης να βρεθούν στο ezinearticles.com. Διαχειρίζεται επίσης το Social Network Healthy Moms στο Ning, διαχειρίζεται το φυσικό κατάστημα υγείας και ευεξίας της μαμάς και βρίσκεται στο συμβουλευτικό συμβούλιο κοινωνικών μέσων για την πρόκληση ευεξίας της Αμερικής.

Σύνδεσμος σε αυτήν την ανάρτηση: “supermoms” είναι πιο πιθανό να αναπτύξουν κατάθλιψη σύμφωνα με νέα μελέτη

0/5

(0 κριτικές)

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Leave A Comment