Πώς να βάλετε τα νεογέννητα δίδυμα σε ένα Moby Wrap. περίπου.

Δεν έχω συνήθως υπομονή για μακρά βίντεο στον ιστό, αλλά αυτό μου χτύπησε γιατί αντιπροσωπεύει μια τέτοια αστεία χρονική στιγμή.

Πρώτον, αν και αυτός ο νέος μπαμπάς μόλις ξέρει τι κάνει, αισθάνθηκε υποχρεωμένος να κάνει ένα βίντεο “πώς να” για να αναδείξει την ικανότητά του. Και πάλι, δεν είναι κύριος αυτής της ικανότητας, και αυτό είναι εμφανές στο βίντεο.

Στη συνέχεια, πιθανότατα δεν έχει κοιμηθεί σε εβδομάδες. Σίγουρα θα απολαύσει να κοιτάζει πίσω σε αυτό με ένα, “Ω Θεέ μου, θυμηθείτε πότε γεννήθηκαν τα δίδυμα και ήμασταν τρελοί εξαντλημένοι;”

Και τέλος, ο τρόπος που μιλάει με τη μαμά του, που είναι εκτός κάμερας, αλλά με σαφήνεια τον βοηθά, είναι απλά τέλειος. Μου θυμίζει ότι ακόμα και όταν μια μητέρα έχει περάσει χρόνια φροντίζοντας για σας, σας κουνάει, σκουπίζοντας το πισινό σας, στέλνοντας όλα τα ωραία πράγματα για το dorm room σας, το πρώτο σας διαμέρισμα, για την έγκυο σύζυγό σας και στη συνέχεια έρχεται να σκουπίσει το δικό σας Παιδιά για εσάς, πιθανότατα θα νομίζετε ότι είναι ενοχλητικό. Αλλά θα πείτε, “Μαμά, μαμά, μαμά, παρακολουθήστε με να βάλω τα μωρά μου σε ένα Moby Wrap. Δεν είμαι καταπληκτικός; Μαμά? Μαμά, παρακολουθείτε; Πρέπει να το βάλω στο Διαδίκτυο; Μαμά? Είμαι τόσο καλός σε αυτό, σωστή μαμά; ”

Και θα πει, “Ναι, γλυκιά μου. Είσαι. Επιτρέψτε μου να κρατήσω αυτά τα μωρά για εσάς, ώστε να μπορείτε να βάλετε το βίντεό σας στο Διαδίκτυο. ”

Με ειλικρίνεια, όμως, εκτιμώ την προθυμία του Brian να δείξει πώς λειτουργεί πραγματικά. Ότι μπορεί να χρειαστεί μερικές αναλήψεις, ένα επιπλέον σύνολο όπλων, και ίσως ακόμη και το κίνητρο να έχετε το Διαδίκτυο να σας παρακολουθήσουν να επιχειρήσετε κάτι τόσο γενναίοι όσο να βάζετε δίδυμα νεογέννητα σε ένα Moby Wrap.

Σχετικές δημοσιεύσεις: Δίδυμοι Εβδομάδες φωτογραφιών

Leave A Comment