Πάρτε το μωρό στο παντοπωλείο {Rookie Moms Challenge#5}

Η εξομολόγηση

Έχω μια εξομολόγηση να κάνω: ο γιος μου είναι σχεδόν πέντε μηνών και ποτέ δεν έχω βρεθεί σε δημόσιο χώρο μόνο μαζί του. Ξέρω, τρελό, σωστά; Η αλήθεια είναι ότι ολόκληρη η προσπάθεια με φρικάρουν έξω, γιατί το πράγμα είναι αυτό: δεν είναι μόνο εγώ και ο αξιολάτρευτος μου Cherub που περιπέτει στον κόσμο μαζί. Υπάρχει το κάθισμα του αυτοκινήτου, το καροτσάκι, η τσάντα της πάνας, το πορτοφόλι μου, το OH, και το απλό γεγονός ότι είμαι έξω στον κόσμο, οπότε αν το μωρό μου κάνει τίποτα παρά χαμόγελο και COO, η καρδιά μου θα αγωνιστεί και θα Επιθυμείτε να τηλεμεταφέρετε έξω από το κατάστημα. Ω, αυτό είναι μόνο εγώ; Εντάξει τέλεια.

Αλλά, εδώ είναι το πράγμα: Είμαι οπαδός του κόσμου (τις περισσότερες μέρες). Μου αρέσει να κάνω πράγματα, ζω σε μια πολύ φιλική προς την οικογένεια πόλη, και επίσης, ξέρετε, πρέπει να κρατήσω ένα σπίτι πηγαίνει. Δεν μπορώ απλώς να αφήσω το μωρό να στηρίξει στο μαξιλάρι του μαξιλάρι που βλέπει τον Bob the Builder και την ειρήνη για να πάει να πάρει κοτόπουλο … Έτσι, πρέπει να βάλω τις μεγάλες μπότες κοριτσιών μου, και να γενναστεί ο κόσμος. Ποιο είναι το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί; Θα μπορούσε να κλάψει; Μπορώ πάντα να φύγω. Θα μπορούσε να σκοντάψει; Μπορώ πάντα να τον αλλάξω στο κατάστημα ή στο σπίτι σε λίγα λεπτά. Θα μπορούσε να είναι εντελώς υπέροχος και να με δελεάσει για να τον βγάλω πάντα για ψώνια, ξοδεύοντας έτσι την έντονη τύχη μας στο Target; Τώρα, αυτό είναι το πραγματικό πρόβλημα.

Το άλλο πράγμα είναι αυτό: μου αρέσει να μαγειρεύω. Το φαγητό, για μένα, είναι αγάπη, και μου αρέσει να δείξω την αγάπη μου με το φαγητό. Πώς επέζησα να κάνω όλο αυτό το μαγείρεμα χωρίς να πηγαίνω στο παντοπωλείο με το μωρό; Η όμορφη υπηρεσία παράδοσης που είναι Peapod. Μπορώ να ψωνίσω με τον αντίχειρά μου, στο iPhone μου, ενώ τροφοδοτώ το μωρό. Τώρα, αυτό, οι φίλοι μου, είναι μαγικό. Αλλά, μερικές φορές ξεχνώ τα πράγματα. Αποφασίζω την ώθηση της στιγμής για να φτιάξω κάτι άλλο για δείπνο και χρειάζομαι συστατικά. Λοιπόν, έχω τύχη γιατί μένω περίπου δύο λεπτά από ένα παντοπωλείο. Δεν είμαι στην τύχη γιατί μέχρι στιγμής το άγχος μου έχει πάρει το μεγαλύτερο από μένα.

Η πρόκληση

Το πρωτάθλημα Moms Challenge που εντοπίστηκα περισσότερο με αυτή την εβδομάδα ήταν η πρόκληση #5: πηγαίνετε στο παντοπωλείο για ένα μόνο πράγμα. Γιατί μόνο ένα πράγμα; Λοιπόν, αυτή η πρώτη επίσκεψη είναι σαν μια δοκιμαστική πορεία – πρέπει να ξέρετε ότι μπορείτε να το κάνετε – για όταν πραγματικά πρέπει να πάτε! Τέλεια, σκέφτηκα στον εαυτό μου, όχι μόνο θέλω να το κάνω αυτό, αλλά πρέπει να το κάνω αυτό. Δεν μεγαλώνουμε σε έμπειρες μαμάδες από τις Moms Rookie κάθονται στο σπίτι και βλέποντας την Parenthood, έτσι;

Όχι. Πρέπει να βγούμε στον κόσμο, μωρό δίπλα μας.

Η αποστολή
Έτσι, μετά το σχολείο, πήρα το Weston από το σπίτι της μητέρας μου (είμαι δάσκαλος). Όταν φτάσαμε στην αγορά, πήρα το γιγαντιαίο καροτσάκι από το πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Αγωνίστηκα με τη θέση του καθίσματος για πολύ καιρό, και ο Weston άρχισε να αναστατώνει. Τον έβγαλα και βγήκαμε. Μόλις μπήκαμε στο κατάστημα αποφάσισα στο “One Item”: Χρειαζόμουν σαμπουάν. Περπατήσαμε στο διάδρομο ομορφιάς, πήραμε το σαμπουάν και το έβαλα στο καροτσάκι μαζί του και την μπλε κουβέρτα του. Ήταν τόσο υπέροχα συμπεριφέρθηκε, σκέφτηκα: “Για να το κάνουμε με το” ~ ένα στοιχείο “στον τίτλο πρόκλησης, ας συνεχίσουμε!”

Κακή ιδέα. (Εάν οι Moms Sookie σας δίνουν μια πρόκληση, κολλήστε σε αυτό!)

Έκανα τη γρήγορη απόφαση να φτιάξω χάμπουργκερ για δείπνο, έτσι στρογγυλοποιήσαμε κουλουράκια, ντομάτες και τουρσιά. Έριξα ένα ρύζι chex για τον σύζυγο/μπαμπά, και μια fettuccine χωρίς γλουτένη. Οι άνθρωποι ήταν πολύ ευγενικοί σε εμάς και τον χαμογελώντας. Ο Weston ήταν ενθουσιασμένος από το παιχνίδι του και τους ιμάντες στο καροτσάκι του. Είχα ένα καλό βήμα – και αισθάνθηκα σαν μια πραγματική μαμά!

Το uh-oh:
Αποφάσισα να κάνω την αυτοελέγχου, αφού δεν υπήρχε γραμμή. Ξαλάφρωσα; Ο Weston ήταν τόσο καλά συμπεριφερόμενος ενώ ήμασταν μέσα! Έξω, άρχισε να αναστέλλει λίγο, οπότε τον έβαλα στο αυτοκίνητο, αποσυναρμολόγησα το καροτσάκι και το έριξε, με την κουβέρτα ακόμα μέσα στο κάθισμα, στον κορμό. Όταν έφτασα στο σπίτι, φώναζε, οπότε γρήγορα ξεκλειδώσα την μπροστινή πόρτα, τον κολλήσαμε στο jumperoo του και έτρεξε πίσω για να πάρει τα πράγματα από το αυτοκίνητο.

Παντοπωλεία: Ελέγξτε. Τσάντα πάνας: Ελέγξτε. Πήγα να αρπάξω το μπλε κενό του και να μαντέψω τι ήταν κάτω από αυτό; Το σαμπουάν! Το ένα πράγμα που πήγα να πάω να αγοράσω, δεν πληρώσαμε εντελώς. Ωχ! Πρέπει να το κλωτσήσει κάτω από την κουβέρτα του στο κατάστημα και ήμουν λίγο πολύ ανήσυχος και frazzled για να δει.

Έριξα το κεφάλι μου πίσω και γέλασα δυνατά. Τελικά, άφησα το μπουκάλι σαμπουάν στο αυτοκίνητό μου για να φέρει πίσω και να πληρώσω για την επόμενη φορά. Αλλά πραγματικά, υπάρχει κάτι άλλο να κάνει, αλλά να γελάσει σε μια τέτοια στιγμή; Μάθημα που έμαθε: Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε το καροτσάκι ως καλάθι αγορών: Ελέγξτε όλα τα μέρη και κάτω από κουβέρτες πριν δείτε!

Η κατώτατη γραμμή
Συνολικά, δεν ήταν πολύ κακό. Το πιο δύσκολο κομμάτι εισέρχεται και εξέρχεται από το αυτοκίνητο. Διαφορετικά, ο Weston παίρνει πραγματικά καλό στο να είναι στα καταστήματα, και δεν με πειράζει να φτιάχνω ανόητες φωνές και ανόητα πρόσωπα για να τον κρατήσουν διασκεδασμένοι ενώ ψωνίζουν. Αυτή ήταν μια φανταστική πρόκληση γιατί με έκανε να κάνω κάτι νωρίτερα αυτό, ας το παραδεχτούμε, πιθανότατα θα είχα αναβληθεί μέχρι να είναι δώδεκα.

Τι έμαθα; Δεν είναι μόνο ο Weston που πρέπει να μάθει να συμπεριφέρεται στα καταστήματα. Προφανώς, είναι και η μαμά του!

Προσθήκη:Μετά από να φτιάξω τα χάμπουργκερ, ανακάλυψα ότι δεν είχαμε βόειο κρέας. Επαναλάβετε: Ρίξτε το κεφάλι πίσω και γελάτε. Είναι το μόνο πράγμα που πρέπει να κάνετε!

Βρείτε περισσότερες δραστηριότητες μωρών με τις 52 εβδομαδιαίες προκλήσεις της μαμάς. Εάν συμμετέχετε ήδη, χρησιμοποιήστε hashtag #Rookiemoms στο Instagram ή το Twitter, ώστε να μπορούμε να φτιάξουμε ο ένας τον άλλον.

Leave A Comment