Προσπάθησα να προπονήσω με το βρέφος μου #fail {Rookie Mommies Δυσκολία#23}

Ως blogger φυσικής κατάστασης, αυτή είναι μια δυσκολία που θα ήθελα να προσπαθήσω εβδομαδιαίως, θεωρώντας ότι ήμουν επίσημα καθαρισμένος για την άσκηση την εβδομάδα 6 , όμως με πήρε μέχρι την 11η εβδομάδα για να το ολοκληρώσω. Και, δυστυχώς, πιστεύω ότι ήταν λίγο αποτυχία. Βλέπετε, το παιδί μου Garrity βρίσκεται σε αυτή τη φάση της γυναίκας της Mama. Όπως και σε ό, τι επιθυμεί να κάνει είναι να κρατηθεί από τη μαμά. Εκτός από αυτό, πήρε το εμβόλιο της ροταϊού την προηγούμενη μέρα, καθώς πιστεύω ότι το έκανε πρόσθετο άπορο. Δεν είναι ένα μεγάλο combo όταν έπρεπε να καθίσει στο ακίνητο καροτσάκι της για πολλές ώρες. Ίσως ένας κακός χρόνος για να προσπαθήσω μια τάξη άσκησης, ωστόσο, απλώς σκέφτηκα ότι έπρεπε να σπάσω το band-aid.

Αλλά ας αρχίσουμε με την εφοδιαστική.

Η κλάση Beaverton Infant Bootcamp είναι M-F από τις 9: 30-10: 30, που βρίσκεται σε ένα κέντρο Rec περίπου 15 λεπτά (χωρίς κυκλοφορία) μακριά από το σπίτι μου. Ήθελα να φύγω από το σπίτι μου στις 9 για να δώσω στον εαυτό μου πολύ χρόνο για να φτάσω εκεί, να πάρουμε, καθώς και να απαλλαγούμε από τα πάντα.

Εκτός από το ότι το Garrity έχει την τάση να τρώει ιδανικό περίπου στις 9 π.μ. Ωστόσο, με κάποιο θαύμα πεινούσε στις 8:15, καθώς σκέφτηκα, “Ναι! Θα το κάνουμε αυτό. ” Γι ‘αυτό το έτρωγα, καθώς την κάθισα στο Rock & Play στο ντους μου, ενώ έριξα τα ρούχα μου. Την επέλεξα, έριξα ένα αγγλικό muffin στο φούρνο τοστιέρα καθώς και άλλαξε την πάνα ενώ μαγειρεύτηκε – είμαι φοβερός, έτσι; – καθώς και τότε άρχισε να ριζοβολεί, έτσι κάθισα, καθώς και την έτρωγα για μερικά περισσότερα λεπτά. Την έβαλα στην κούνια καθώς και προσθέτοντας φυστικοβούτυρο καθώς και ζελέ στο αγγλικό muffin μου, καθώς και στη συνέχεια συσκευάστηκε τα αυτοκίνητα και το φορτηγό με το καροτσάκι, επέστρεψε, φρόντισε ότι ο σκύλος κατοικίδιων ζώων είχε νερό, του έδωσε μια θεραπεία , άρπαξε το Garrity καθώς και το κάναμε στα αυτοκίνητα και το φορτηγό μέχρι τις 9:10! Δεν είναι κακό!

Φτάσαμε!
Είμαι ακόμα εγκαίρως, καθώς πηγαίνω στο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων, ωστόσο δεν είχα καμία ιδέα να ανακαλύψω την τάξη, οπότε συνέχισα να περνάω μέχρι που είδα μαμάδες με καροτσάκια. Λοταρία. (Με τη μέθοδο αν είχα ελέγξει λίγο περισσότερο για την τάξη στο Διαδίκτυο, δηλώνει σαφώς πού να συναντηθεί).

Οι περισσότεροι από τους μαμάδες είχαν ήδη ξεκινήσει την προθέρμανσή τους, ενώ υπέγραψα, καθώς και ικανοποίησε τον εκπαιδευτή. Δεν μου αρέσει να είμαι ο τελευταίος άνθρωπος, γι ‘αυτό έσπευσα με το Walk/Jog Warmup επάνω σε ένα λόφο καθώς και το επέστρεψε στην τάξη μόνο λίγο αργά.

(Οι νέοι μου καλύτεροι καλοί φίλοι είναι μέθοδος εκεί πάνω!)

Υπήρχαν πιθανότατα περίπου 15-20 μαμάδες εκεί, καθώς και ο Garrity ήταν το δεύτερο-προς-νεανικό μωρό. Οι νέοι στα καροτσάκια πήγαν όσο περίπου η ηλικία 4. Ο εκπαιδευτής ήταν φοβερός. Για κάθε άσκηση χρησιμοποίησε την επιλογή 1 (για το Preggos καθώς και για τις 16 εβδομάδες μετά τον τοκετό ή λιγότερο) της Mom) καθώς και για την επιλογή 2 (για πολύ πιο έμπειρες μητέρες). Έκανα ένα μείγμα και των δύο επιλογών.

Τα πράγματα ξεκίνησαν υπέροχα. Το έκανα περίπου 20 λεπτά στην τάξη πριν ο Garrity άρχισε να κλαίει, καθώς και τότε ήταν όλα κατηφορικά. Γενικά για το υπόλοιπο της τάξης των 60 λεπτών, φώναξε. Σε ένα σημείο κάναμε άλματα καταλήψεων, καθώς και ορειβάτες σε αυτό το βράχο, έτσι κατέληξα να την βγάζω από το καροτσάκι της καθώς και να την κρατάμε, ενώ τροποποιώντας μερικές από τις κινήσεις (βήμα και καταλήψεις) Όπως όταν το έκανα αυτό ήταν υπέροχο, μπερδεύοντας καθώς και γελώντας. Η αγαπημένη μου απλά δεν ήθελε να είναι σε αυτό το καροτσάκι.

Αργότερα μεταφέρθηκε σε διαφορετική περιοχή, όπως και κάποια βασική εργασία, καθώς προσπάθησα να την βάλω στην κουβέρτα της, ενώ η τάξη έκανε ABS καθώς και τα χέρια, ωστόσο δεν το είχε. Ακολούθησε το κλάμα χωρίς διακοπή, οπότε τελικά κάθισα εκεί μαζί της για λίγο, ενώ όλοι πήγαιναν ακόμα, ωστόσο, τότε μόλις έδωσα, όπως και έφυγαν, πιθανότατα με περίπου 10 λεπτά αριστερά της τάξης.

Έτσι συνολικά, δεν είναι συνολική αποτυχία. Έκανα μια εξαιρετική προπόνηση για το μέρος της τάξης που πραγματικά ολοκλήρωσα, ωστόσο δεν πιστεύω ότι θα επιστρέψω. Μου αρέσει να είμαι με το garrity καθώς και μου αρέσει να δουλεύω, οπότε θα ήταν εξαιρετικό αν οι δύο θα πήγαιναν χέρι-χέρι, ωστόσο πιστεύω ότι με εξαίρεση το τζόκινγκ με το καροτσάκι (το οποίο το σώμα μου δεν είναι μάλλον προετοιμασμένο) Πολύ καλύτερα και για τους δυο μας, αν η μαμά παίρνει τις προπονήσεις της χωρίς αυτήν.

[Όλες οι εικόνες του Whitney Mattocks, όλα τα δικαιώματα διατηρούνται]

Βρείτε πολύ περισσότερες δραστηριότητες βρέφη με τις 52 κανονικές προκλήσεις της μαμάς.

Εάν συμμετέχετε ήδη, χρησιμοποιήστε το hashtag #Rookiemoms στο Instagram ή το Twitter, ώστε να μπορέσουμε να επικροτήσουμε ο ένας τον άλλον.

Leave A Comment