Κάντε το δικό σας play-dough

Δεν ξέρω αν είχατε την ευκαιρία να συνεργαστείτε με το play-doh τελευταίο καιρό, αλλά η ανιψιά μου Mitra looooves τα πράγματα, έτσι μπορώ να παίξω μαζί του όλη την ώρα. Έρχεται σε όλα τα τρελά χρώματα αυτές τις μέρες- μπορείτε πραγματικά να αγοράσετε ένα πακέτο που δηλώνει ότι έχει 50 διαφορετικά χρώματα! Ω, και μυρίζει αηδιαστικό.

Ποτέ δεν ήξερα για το πραγματικό play-doh ως παιδί, γιατί η επινοητική μαμά μου έκανε τις αδερφές μου και εγώ παίζοντας με σπιτικό παιχνίδι. Είναι φθηνότερο, είναι ασφαλές, είναι βρώσιμο και είναι καταπληκτικό για ανθρώπους σαν εμένα που δεν έχουν πάρα πολλά παιχνίδια στο σπίτι τους. Χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά για να φτιάξετε, και μπορεί ακόμη και να λιπασματοποιηθεί αργότερα (αν βρίσκεστε σε τέτοια πράγματα.)

Δεν χρειάζεστε τα φανταχτερά παιχνίδια και αξεσουάρ- μπορείτε να βρείτε όλα τα είδη των καταπληκτικών υποκατάστατων γύρω από το σπίτι. Ένας τύπος σκόρδου ήταν το προσωπικό μας αγαπημένο ως παιδιά. Οι πλαστικοί κοπτήρες μπισκότων και τα σφραγίδες από καουτσούκ είναι πραγματικά διασκεδαστικά. Με το Littler Kids, οτιδήποτε κάνει μια δομή είναι διασκεδαστική και εκπαιδευτική- ένας καθαριστής ποτ, ένα κατάλληλο φίλτρο, κλπ.

Συνταγή για να φτιάξετε σπιτική-ζύμη:

Συστατικά:

1 φλιτζάνι αλεύρι

1 φλιτζάνι νερό

2 κουταλάκι του γλυκού κρέμας ταρτάρ

1 κουταλάκι του γλυκού

1/4 φλιτζάνι αλάτι

Οδηγίες:

Σε μια κατσαρόλα, συνδυάστε το αλεύρι, το νερό, την κρέμα της ταρτάρ, το λάδι και το αλάτι.

Ανακατέψτε τη μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσει.

Αφαιρέστε από το τηγάνι και ζυμώστε μέχρι να αναμειχθεί.

Αποθηκεύστε σε πλαστική σακούλα ή αεροστεγές δοχείο όταν ψύχετε.

Αν θέλετε να είστε φανταχτερά, προσθέστε χρώματα ή λάμψη. Μπορείτε να ζυμώσετε σε χρωματισμό τροφίμων πάστα ή υγρά. Δεν θα είναι τόσο ζωντανό όσο τα πράγματα που αγοράζονται από το κατάστημα και τα χέρια σας θα πάρουν το χρώμα όταν το ανακατεύετε. Αν δεν θέλετε να διακινδυνεύσετε τα μπλε χέρια, απλά αφήστε το παιδί να το αναμίξει! ;

[Φωτογραφίες από την Άννα Αζίμι]

Βρείτε περισσότερες βιοτεχνίες για να κάνετε μαζί στη σειρά μας Makin ‘IT!

Leave A Comment