Το μετρό έχει πλέον πρωινό! {Αναθεώρηση καθώς και Giveaway}

Η κοινή χρήση φροντίζει!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Ήμουν τόσο ενθουσιασμένος που έχω την ευκαιρία να δοκιμάσω το νέο πρωινό του μετρό. Τα περισσότερα τρένο μέρη έχουν προσθέσει νόστιμα σάντουιτς πρωινού καθώς και συνδυασμούς στα ήδη υγιή, καθώς και φρέσκα μενού. Είναι επίσης ανοιχτά νωρίς ώστε να μπορείτε να πάρετε ένα θρεπτικό πρωινό στη μέθοδο σας για να εργαστείτε.

Ακριβώς όπως τα σάντουιτς ρουτίνας μπορείτε να αναπτύξετε το δικό σας σάντουιτς πρωινού καθώς και να επιλέξετε τις προτιμώμενες εποπτικές σας. Οι νέοι μου, καθώς αποφάσισα να δοκιμάσω το μαύρο δάσος ζαμπόν καθώς και το σάντουιτς με τυρί. Για μόνο 2,50 δολάρια το καθένα, είχαμε την επιλογή μας τυρί, ψωμί καθώς και toppings. Τα σάντουιτς ήταν μεγάλα, γεμίζοντας καθώς και νόστιμα.

Επίσης, έχουν αυτές τις νόστιμες επιλογές για πρωινό:

Δυτικό αυγό και τυρί

Αυγό & τυρί

Μαύρο δάσος ζαμπόν, αυγό & τυρί

Διπλό μπέικον, αυγό & τυρί

Μπριζόλα, αυγό και τυρί

Όλα τα σάντουιτς πρωινού τους είναι κάτω από 200 θερμίδες, καθώς και με όλα τα υπέροχα λαχανικά που μπορείτε να προσθέσετε σε αυτά είμαι θετικός που εγώ ο ίδιος καθώς και τα παιδιά μου μπορούν να πάρουν ένα θρεπτικό πρωινό στο μετρό. Δείτε τα γεγονότα της διατροφής τρένου για έναν συνολικό οδηγό για τις πληροφορίες διατροφής σε όλα τα στοιχεία του μενού.

http://w296.photobucket.com/pbwidget.swf?pbwurl=http%3a%2f%2fw296.photobucket.com%2falbums%2fmm172%2fhealthymoms%2f77f57371.pbw

Το μετρό καθώς και οι υγιείς μητέρες επιθυμούν να αντιμετωπίσουν έναν τυχερό επισκέπτη στο πρωινό στο περιφερειακό εστιατόριο του τρένου. Αφήστε μας ένα σχόλιο για να κερδίσετε μια κάρτα δώρων $ 10 στο μετρό. Υποχρεωτικό για να εισέλθει σε σας πρέπει να καταλήξουμε να είστε οπαδός του τρένου στο Facebook ή να συμμορφωθείτε με αυτά στο Twitter. Μετά από ένα από τα δύο αυτά, παρακαλούμε να μας αφήσετε ένα σχόλιο καθώς και να συμπεριλάβετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για να πληκτρολογήσετε. Αυτό το giveaway είναι διαθέσιμο μόνο στους κατοίκους των ΗΠΑ.

Σχετικά με το γιατί θα πρέπει να προσθέσετε phytonutrients στη διατροφή σας

Για πρόσθετες καταχωρήσεις:

Εγγραφείτε στο υγιεινό ενημερωτικό μας δελτίο

Ακολούθησέ με στο τουίτερ

Εγγραφείτε σε υγιείς μητέρες

Ακολουθήστε αυτό το blog με το Google Good Friend Connect

Digg αυτόν τον διαγωνισμό

Tweet αυτός ο διαγωνισμός

Σκοντάψτε το conteste ταχυδρομείο τον σύνδεσμο στον ιστότοπό μας ή αυτόν τον διαγωνισμό σε έναν καλό φίλο (βεβαιωθείτε ότι έχετε bcc talbertcascia @ yahoo dot com έτσι έχω απόδειξη του e mail) να γίνει οπαδός των υγιεινών μητέρων στο facebook

Συμμετοχή στο blog μας frog countryjoin τις υγιείς μητέρες networkAdd υγιείς μητέρες στο blogroll.

Blog για αυτόν τον διαγωνισμό. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπεριλάβει ένα σύνδεσμο πίσω.

Για κάθε καταχώρηση, συμπεριλαμβανομένων πρόσθετων εισόδων, αφήστε ένα ξεχωριστό σχόλιο. Οι νικητές θα επιλεγούν τυχαία από τα σχόλια καθώς και τα e mail που λαμβάνω. Ο διαγωνισμός λήγει στις 16 Μαΐου τα μεσάνυχτα PST.

Το Cascia Talbert είναι ένα ταραχώδες blogger, εκδότης, ανεξάρτητος συγγραφέας, στον πωλητή του Διαδικτύου καθώς και η μαμά των πέντε παιδιών, που ζουν στο Βορειοδυτικό Ειρηνικό. Με ένα b.a. Στην ιστορία καθώς και η νομοθεσία καθώς και ένας ενθουσιασμός για τη σύνθεση καθώς και η διαμονή υγιή, ξεκίνησε το γευστικό περιοδικό Moms το 2007. Το γευστικό περιοδικό Moms τοποθετείται αυτή τη στιγμή το κορυφαίο ιστολόγιο για την υγεία και την ευεξία για τις μητέρες καθώς και διαθέτει έναν αριθμό Οι επαγγελματίες συγγραφείς της υγείας και της ευεξίας καθώς και οι bloggers της μαμάς. Η κ. Talbert πιστεύει ότι αν οι μητέρες είναι καλά ενημερωμένες για τα προβλήματα υγείας και ευεξίας καθώς και ακριβώς πώς να παραμείνουν υγιείς, μπορούν να περάσουν αυτές τις πληροφορίες στα παιδιά τους καθώς και να αντιστρέψουν τα στατιστικά στοιχεία της νεολαίας στην U.S.

Η κ. Talbert είναι ένας περιποιημένος συγγραφέας ιστολογίου υγείας και ευεξίας στο Wellsphere.com καθώς και τα άρθρα της μπορούν επίσης να ανακαλυφθούν στο ezinearticles.com. Επίσης, τρέχει το υγιές μητέρα κοινωνικό δίκτυο μέσων ενημέρωσης στο Ning, είναι ο αρχηγός αστυνομικός της Talbert Nutrition LLC, καθώς και στο συμβουλευτικό συμβούλιο του κοινωνικού δικτύου για την πρόκληση ευεξίας της Αμερικής. συμμορφώνονται με την Google+.

Σύνδεσμος σε αυτή τη θέση: μετρό τώρα το πρωινό! {Επανεξέταση καθώς και Giveaway}
Σχετικά οφέλη υγείας και ευεξίας του σκόρδου καθώς και τι είναιΕξαιρετική για

5/5

(1 κριτική)

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Leave A Comment