Η Ellen Pompeo μιλάει για τις πάνες καθώς και για τη μητρότητα

με ένα σφιχτό χρονοδιάγραμμα, το γαβγίζοντας σκυλιά, καθώς και ένα μωρό που δεν θα ήταν οποιοσδήποτε τύπος από τους νέους φίλους μας στο γρήγορο τηλέφωνο τηλεφώνου από το οποίο εμείς απλά έκλεισε. Αντ ‘αυτού, μερικοί συγγραφείς blog ήταν τυχεροί που είχαν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με την Ellen Pompeo από την ανατομία του Gray για τη ζωή της ως νέα μητέρα καθώς και τη λειτουργία της σε κάθε καμπάνια κάτω από το κάτω μέρος. Συμμετέχει μας για να βοηθήσει να διαδώσει τη λέξη για το πόσο απλό είναι να δωρίσετε πάνες καθώς και να βοηθήσετε μια μητέρα που έχει ανάγκη.

Η Ellen Pompeo διανέμει πάνες στο LA Diaper Drive

Jenny από την Jenny επί τόπου: Τι σας ενέπνευσε να συμμετάσχετε σε κάθε bit bot bit program; Ποιος είναι ο ενθουσιασμός πίσω από την απόφασή σας;

Η Ellen Pompeo από την ανατομία του Gray: Όταν ο Huggies έφτασε, δεν κατάλαβα τίποτα για την ανάγκη της πάνας. Όντας μια νέα μητέρα, το μόνο που έπρεπε να ακούσω είναι ότι 1 στις 3 μητέρες αγωνίζονται να προσφέρουν πάνες … είναι ένα συγκλονιστικό στατιστικό στοιχείο. Εάν μια τεράστια εταιρεία όπως η Huggies μπορεί να εμπλακεί, ακριβώς πώς μπορώ να αποφύγω να κάνω το ρόλο μου; … ήταν ένα μη-brainer για μένα. Εάν μπορούμε να ανακουφίσουμε την ένταση στις μητέρες καθώς και την ένταση στα μωρά. Είναι ένα γνήσιο σταθερό πρόβλημα.

Kim από το σπίτι του Πρίγκιπα: Τι πιστεύετε ότι είναι η καλύτερη μέθοδος για να εμπνεύσετε τους ανθρώπους να συμπεριληφθούν σε αυτήν την καμπάνια;

Ellen: Πιστεύω ότι το απλούστερο που το κάνουμε για τους ανθρώπους να συμπεριληφθούν οι πολύ περισσότεροι άνθρωποι είναι πιθανό, αφού όλοι είναι απασχολημένοι, ιδιαίτερα οι μητέρες που εργάζονται. Έχοντας αυτές τις μονάδες πάνας όπου οι άνθρωποι αγοράζουν πάνες καθώς και προσφέροντας θέσεις για τους ανθρώπους να τους μειώσουν θα βοηθήσουν. Ακόμη και στο Διαδίκτυο με το Diapers.com, αν έχουμε μια μέθοδο για να το καταστήσουμε όσο το δυνατόν πιο απλή για τους ανθρώπους, αφού οι άνθρωποι είναι πολύ απασχολημένοι.

Rookie Moms: Τι σας αρέσει να κάνετε όταν δεν εργάζεστε τόσο καλά όσο φροντίζετε το βρέφη Stella;

Ellen: Τα προτιμώμενα πράγματα που πρέπει να κάνουμε είναι να κολυμπούν στην πισίνα, καθώς και να πηγαίνουμε στη μαμά καθώς και εγώ γιόγκα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η ρουτίνα της γιόγκα δεν είναι σε φόρμα με το χρόνο της ύπνου, ωστόσο, στις ημέρες που η τάξη είναι νωρίτερα πηγαίνουμε όπως μας αρέσει.

Φωτογραφία της Ellen Pompeo, Chris Ivery, καθώς και η Stella Luna από την τηλεόραση Fanatic

Παραθέτω το μόνο πράγμα που πραγματικά διαφοροποίησε αυτό το τηλεφώνημα από μια τηλεφωνική κλήση με τον φίλο μου Crystal στο Σικάγο ήταν όταν η Ellen έπρεπε να ξεφύγει για να πάει κασέτα το Ellen Show. Η Ellen P βοήθησε να διανείμει τις πάνες στο Drive Diaper LA την περασμένη εβδομάδα, καθώς και να φιλοξενήσει μια μονάδα πάνας με αστέρι στη Νέα Υόρκη που θα επηρεάσει πολλά για να δωρίσει πάνες καθώς και να επιλύσει αυτό το σταθερό πρόβλημα.

Εμπνευσμένο από την Whitney, Lisa, Huggies, καθώς και τώρα Ellen Pompeo, θα ξεκινήσω τη δική μου πάνα στο Berkeley την επόμενη εβδομάδα. Θα σας πω επίσης ακριβώς πώς μπορείτε να το κάνετε επίσης!

Leave A Comment