Κάνοντας τις δυσκολίες του πρωτοεμφανιζόμενου Mommies με το παλαιότερο βρέφος μου

τρώγοντας το δικό μου τροφή για σκύλους κατοικίδιων ζώων με το παλαιότερο μωρό μου, μήνες 10 έως 12 έκδοση

Κάνοντας τις δυσκολίες του νεοσύλλεκτου με το παλαιότερο βρέφος μου | Φωτογραφία: Alex Cave

Η κριτική επιτροπή είναι τόσο καλά όσο αποδεικνύεται ότι, ενώ δεν είμαι πλέον νεοσύλλεκτος βρέφη, είμαι ακόμα ένας γενικός νεοσύλλεκτος στο να έχω τρία παιδιά. Όχι ότι είμαι επαγγελματίας με το μωρό, ωστόσο αυτό το νεώτερο άτομο παίρνει να προσφέρει με carpools αντί για μαμά καθώς και με μαθήματα κολύμβησης? Είναι πολύ πιο συνηθισμένος να οδηγεί σε μια γιορτή cookie διακοσμητικό εορτασμό παρά κάτω από το αλεξίπτωτο σε μια δωρεάν τάξη γυμναστικής.

Whitney καθώς και παρήγαγα τις τακτικές δυσκολίες της Mommy για να βοηθήσω τους νέους μαμάδες να έχουν πολύ πιο διασκεδαστική με τα βρέφη τους, καθώς είναι διασκεδαστικό να έχουμε λίγη αποστολή. Με αυτό το πνεύμα, κάνε όπως λέω, όχι όπως κάνω.

Είμαι εδώ για να αναφέρω τις περιπέτειές μου με τον Sawyer κατά τους μήνες 10, 11, καθώς και 12:

40. Ρίξτε τον εαυτό σας μια εορταστική γιορτή για να γιορτάσετε την 40η εβδομάδα του μωρού σας στο εξωτερικό! Wah. Απέφυγα από το να το κάνω αυτό. Το έκανα και με τους δύο παλαιότερους γιους. Για να γιορτάσουμε τους 9 μήνες του Holden στο εξωτερικό, είχαμε μικτά ποτά καθώς και πλήρες στυλ σούσι.

41. Δοκιμή-οδηγώντας κάποια δωρεάν μουσική καθώς και μαθήματα κίνησης. Ναι, τόσο διασκεδαστικό! Εμείς * καρδιά * μουσική μαζί. Lucky Me, ήδη κατάλαβα όλες τις λέξεις σε κάθε μία από τις μελωδίες από τη συνεδρία μας από τότε που ο Holden είχε αυτή τη σειρά πριν.

42. Πάρτε μια εικόνα κολοκύθας. Πήρα μια υπέροχη εικόνα του Sawyer καθώς και το καλύτερο του Gal, Emily, ωστόσο ήταν ήδη ένας τύπος 14 μηνών από τη στιγμή που ο Halloween έτρεξε γύρω. Αρκετά κοντά.

43. Δοκιμάστε ένα μισό ύπνο. Στο πνεύμα της τοποθέτησης του βρέφους, έτσι ώστε η μαμά καθώς και ο μπαμπάς να μπορούν να κάνουν δραστηριότητες ενηλίκων χωρίς χέρια, οργανώσαμε δύο διαφορετικές περιπέτειες κατά τη διάρκεια του τρίτου τριμήνου του Sawyer. Πρώτον, περάσαμε ένα Σαββατοκύριακο με τον Ross καθώς και με την Karen (και το βρέφος Laz) στο σπίτι τους. Στη συνέχεια, προσκαλέσαμε μια ακόμα φίλη μωρού στο Chillax στο σπίτι μας, ενώ παίξαμε παιχνίδια με τους γονείς της. καθώς και από τα “παιχνίδια παιχνιδιού” δείχνω “τρώτε επιδόρπιο απίστευτα γρήγορο, έτσι ώστε το βρέφος να μην ξεδιπλώνεται”. Νίκη.

44. Φορέστε κάτι ασυνήθιστο. Χρησιμοποίησα ένα στράπλες φόρεμα. Θα πρέπει να πάρετε τη λέξη μου για αυτό, αφού δεν μπορώ να ανακαλύψω τις φωτογραφίες.

45. Κάνετε ό, τι θέλετε να κάνετε. Συνεχώς. Ή τουλάχιστον, κάνουμε ό, τι θέλουν να κάνουν τα τεράστια παιδιά παρά να συμμορφώνονται με την ατζέντα του μωρού.

46. ​​Διακόπτης μέχρι να πέσετε. Άνθρωπος, έχω δείξει να το κάνω αυτό. Μου αρέσει πραγματικά η ντουλάπα που φρεσκάρει που προέρχεται από το να πετάω τις ντουλάπες των φίλων μου.

47. Συμμετάσχετε σε ένα μουσείο. Εμείς συμμετείχαμε στο Lawrence Hall of Science καθώς και στον ζωολογικό κήπο του Όκλαντ.

48. Ανακαλύψτε μερικά εξαιρετικά γκράφιτι. Αποτυγχάνω. Όλα τα σπουδαία πράγματα καθαρίζονται ή κοντά σε σιδηροδρομικές γραμμές. Αντί για τα “σκληρά” πορτρέτα που πήρα από το Holden μπροστά από το γκράφιτι, ο Sawyer τίθεται σε ειδυλλιακά πεδία με τους αδελφούς του.

49. Εκτελέστε ή περπατήστε τα πράγματα. Ναί. Είμαστε σε απευθείας σύνδεση κοντά στο παντοπωλείο μας, έτσι έχω πάρει αρκετά εξειδικευμένο στην εξισορρόπηση του καλαθιού αγοράς πάνω από το καροτσάκι καθώς και τις τσάντες στα δυνατά μου χέρια. Πήγαινε, εγώ!

50. Εισαγάγετε το Camp Grandma! πολύ καλύτερα αργά από ποτέ. Αντί να κάνουμε σχεδόν μια εβδομάδα μακριά προς τιμήν του μεγαλύτερου αγοριού μου, δραπετεύσαμε για τρεις ημέρες χωρίς παιδιά σε ένα αυτοκίνητο ενοικίασης. Ήταν μαγικό.

51. Ικανοποιήστε τους καλούς φίλους σας για τα πράγματα. Ναι, πράγματι. Το κομμάτι μου πήρε την ευχαρίστηση σε πολλά παντοπωλεία με την εταιρεία. Παίρνουμε γύρω.

52. Γιορτάστε το δρόμο σας. Γιορτάσαμε το στυλ του μεγάλου παιδιού στο Universal Orlando, όπου ο Sawyer έζησε τη φαντασία κάθε αγόρι, καθώς και νίκησε έναν υπερήρωα.

Κάνει ένα άτομο άλλο που κάνει τις 52 προκλήσεις μας; Πώς πηγαίνει για σένα;

Σχετικές αναρτήσεις:

Τρώγοντας τη δική μου τροφή για σκύλους κατοικίδιων ζώων, μήνες 1-3

Τρώγοντας τη δική μου τροφή για σκύλους κατοικίδιων ζώων, μήνες 4-6

Τρώγοντας τη δική μου τροφή για σκύλους κατοικίδιων ζώων, μήνες 7-9

Φάτε το δικό σας φαγητό για κατοικίδια ζώα

Πάω να βαθμολογήσω τον εαυτό μου πολύ εξαιρετικά για την αντιμετώπιση τόσο πολλών από τις δυσκολίες της μαμάς πρωτοεμφανιζόμενου με το sidekick μου.

Ωχ! Το βρέφος μου είναι 18 μήνες καθώς και μόλις φτάνω σε αυτήν την έκθεση. Είμαι έτοιμος να εισαγάγω μια νέα σειρά για τα μικρά παιδιά. Έτσι, προετοιμαστείτε για τις διασκεδαστικές στιγμές!

Leave A Comment