Μια ελεγχόμενη αντίδραση

φωτογραφία από τον William Farlow στο Unsplash

Μιλούσα με τον «σοφότερο από τον σοφό» σύζυγό μου, τον Πέτρο, την άλλη νύχτα για την αντιδραστική συμπεριφορά, το καλό και το κακό και αφαιρέσαμε πως η «εφίδρωση των μικρών υλικών» είναι 100% για τους ηττημένους! Θεωρώ τον εαυτό μου ως ηττημένο από αυτή την άποψη που πρέπει να προσθέσω, αλλά είμαι αποφασισμένος να σταματήσω! Σταματήστε να σας πω!

Βλέπετε, είμαι stickler για αδικία, δυσκολεύομαι να καθίσετε και να δεχτείτε όταν οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν τους άλλους ή μάλιστα τον εαυτό μου άσχημα. Πιστεύω στη δύναμη της μικρο -πολιτικής και είμαι υποστηρικτής του να στέκεστε για τον εαυτό σας και τις πεποιθήσεις σας.

Είμαι επίσης 35 ετών και δεν έχω κανένα ενδιαφέρον ή χρόνο για το Pettiness/One-Upman/Womship και την υπερηφάνεια για να προχωρήσω με τους περισσότερους ανθρώπους.

Είμαι ευγενικός, συνειδητοποιώ με άλλους και εκτιμώ τις διαφορές, συγχωρέστε (ο μπαμπάς μου λέει πάρα πολύ), αλλά δεν είμαι ούτε ένα pushover.

Εξίσου δεχθώ ότι όλοι δεν είναι για μένα, καθώς δεν είμαι γι ‘αυτούς και είμαι δροσερός J με αυτό.

… Οι τελευταίοι μήνες έχουν δει κάποιες πραγματικά δύσκολες στιγμές να χτυπήσουν την οικογένεια και τους φίλους μου- αντιξοότητες που έβαλαν έντονα τα πράγματα σε προοπτική, προσφέροντας βαθύτερη σαφήνεια σε ό, τι έχει σημασία (είναι φοβερό ότι οι δύσκολες στιγμές τείνουν να έχουν αυτό το αντίκτυπο) και ενώ η ζωή βελτιώνεται για όλους , Πολλά μαθήματα έχουν μάθει και πάνω απ ‘όλα έχουν κολλήσει: πώς αντιδρούμε στη ζωή είναι ζωτικής σημασίας για την ευτυχία και την ευημερία.

Η μεγάλη μου φίλη Michelle από το αναζωογονητικό blog The Joy Chaser γράφει με πάθος για το ταξίδι της στη χαρά- την ενεργητική της προσέγγιση για να αναστρέψει το αρνητικό σε μια θετική ό, τι η ζωή ρίχνει σε αυτήν και το μετασχηματιστικό αντίκτυπο που είχε σε αυτήν και σε εκείνους γύρω της.

Βλέπετε ότι έχουμε μια επιλογή όταν πρόκειται για το πώς αντιδρούμε. Η δύναμη είναι μέσα σε όλους μας.

Ο κακός shizzle συμβαίνει αναπόφευκτα στη ζωή, αυτή είναι η ζωή και μπορούμε να αντιδράσουμε άσχημα/ θυμωμένα καθώς προκύπτει ή μπορούμε να εργαστούμε/ ασκούμε στην επιλογή της αντίδρασής μας, επιλέγοντας να είμαστε ορθολογικοί, ήρεμοι και αποδοχές.

Δεν λέω ότι πρέπει να αρνηθούμε πώς αισθανόμαστε και να μην κλαίνε τα πράγματα για παράδειγμα ή να είμαστε ειλικρινείς όταν κάποιος έχει βλάψει- εμφιαλωμένα συναισθήματα είναι καταστροφικά, αλλά προσωπικά αισθάνομαι ότι είναι σημαντικό να επιλέγουμε τις μάχες μας προσεκτικά και να γίνουμε πιο καταλαβαίνω στην επεξεργασία τι Πραγματικά δικαιολογεί να αναστατωθεί.

Και ναι, είναι δύσκολο να με ζητήσω να ασκήσω αυτό που κηρύττω κατά τη διάρκεια της εβδομάδας PMT, όπου κυριολεκτικά πρέπει να μετακομίσω στο δικό μου νησί * καλεί τον Richard Branson * αλλά τον υπόλοιπο χρόνο, θέλω να δουλέψω στο να είμαι πιο ήρεμος, όσο οξεία ή ασήμαντο το σενάριο.

Όταν το παιδί μου τραβά τα φρεσκοκομμένα τοίχους μου; Je Suis Calme, «ας χρησιμοποιήσουμε αυτό το επιπλέον χρώμα για έκτακτες ανάγκες και να επαναλάβουμε αυτό το minion που κοιτάζει κάτι μακριά».

Όταν αυτό το άτομο που δεν με γνωρίζει από τον Αδάμ, κάνει ένα απογοητευτικό σχόλιο στο ιστολόγιό μου; Βαθιά αναπνοή, δεχτείτε ότι κυριολεκτικά δεν με γνωρίζουν από τον Αδάμ και προχωρήστε.

Πρόκειται για την αποδοχή αυτού που δεν μπορείτε να αλλάξετε και να προσπαθήσετε να βρείτε μια θετική, μια ασημένια επένδυση όπου είναι δυνατόν.

Επειδή ξέρετε τι, S **** χτυπά τον ανεμιστήρα τακτικά, πάντα, το σκοτάδι θα συνοδεύει πάντα το φως, αλλά αρνούμαι να το αφήσω να σταματήσει, να εμποδίσει ή να με κάνει δυσαρεστημένο.

Εσύ μαζί μου?

Κάντε το!

Αγορά το βιβλίο μου με bestselling σε χαρτόδετο ή ήχο

Το ντεμπούτο μου βιβλίο είναι ο οδηγός μου για την επιβίωση και την ακμάζουσα στην εργασία και στο σπίτι και προσφέρει μια εικόνα για το πώς να δημιουργήσετε μια ψηφιακή επιχείρηση ή να επιστρέψετε στην εργασία με σιγουριά.

Mumboss: Ο οδηγός της Honest Mum για την επιβίωση και την ακμάζουσα στην εργασία και στο σπίτι (UK 2η έκδοση)

Διατίθεται στο Amazon ή Audible

Η εργαζόμενη μαμά: Ο οδηγός σας για την επιβίωση και την ακμάζουσα στην εργασία και στο σπίτι (EDITION US/CANADA)

Διατίθεται στις 8 Σεπτεμβρίου 2020. Παραγγελία τώρα στο Amazon

Όπως έχετε διαβάσει; Τότε γιατί να μην ακολουθήσετε το Vicki στο Facebook, το Twitter, το YouTube, το Pinterest και το Instagram

Ποτέ μην χάσετε μια ανάρτηση!

Εγγραφείτε στο HonestMum για το εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπου μοιράζομαι τις νέες μου αναρτήσεις ιστολογίου, συμβουλές blogging, προσκλήσεις εκδηλώσεων, διαγωνισμούς και νέα για το νέο μου βιβλίο. Ποτέ δεν μοιράζομαι τα προσωπικά σας δεδομένα με τρίτους.

FacebookTwitterPinterestEmailTumBlrshare

Leave A Comment