Πώς να πείτε εάν τα καλλυντικά σας έχουν λήξει

κοινή χρήση!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Οι περισσότερες γυναίκες δεν συνειδητοποιούν ότι τα καλλυντικά λήγουν και είναι πολύ σημαντικό να απαλλαγούμε από τα παλιά προϊόντα γοητείας. Η εκτόξευση των παλαιών καλλυντικών θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε τα μέγιστα οφέλη και να αποφύγετε σημαντικά εξανθήματα και λοιμώξεις.

Το FDA δεν ρυθμίζει τις ημερομηνίες λήξης των καλλυντικών, ώστε να μην μπορείτε να τα ελέγξετε για τα προϊόντα σας. Πολλοί ειδικοί συμφωνούν ότι η Mascara διαρκεί το συντομότερο χρονικό διάστημα και είναι πιο πιθανό να προκαλέσει λοιμώξεις όπως το ροζ μάτι.

Όταν τα καλλυντικά σας ανοίγουν και εκτίθενται στο φως αυτό προκαλεί τη δημιουργία βακτηρίων, γεγονός που μειώνει επίσης την αποτελεσματικότητα του προϊόντος.

Η μάσκαρα θα έπρεπε να πεταχτεί μετά από περίπου 3 μήνες. Ποτέ μην κρατάτε μάσκαρα μεγαλύτερη από 3 μήνες και αποφύγετε την άντλησή της επειδή αυτό ωθεί τα βακτήρια πίσω στο σωλήνα. Μπορείτε να ελέγξετε τη μάσκαρα σας κάνοντας ένα τεστ μυλιού. Εάν πιστεύετε ότι η μυρωδιά έχει αλλάξει επειδή το αγόρασα για τελευταία φορά τότε ήρθε η ώρα να το πετάξετε. Η διατήρηση της μάσκαρα από τη θερμότητα και το φως θα διαρκέσει περισσότερο. Μπορείτε επίσης να σκουπίσετε τη βούρτσα με έναν ιστό μετά από κάθε χρήση για να αποφύγετε την εξάπλωση της λοίμωξης. Ποτέ μην μοιράζεστε τη μάσκαρα σας με άλλο άτομο.

Η θερμότητα μπορεί επίσης να βλάψει τα κρεμώδη καλλυντικά, όπως σκιές ματιών και κραγιόν. Εάν οι χάντρες αρχίσουν να σχηματίζονται μετά τη χρήση αυτών των απαλλαγμένων από αυτό. Η θερμότητα μπορεί να προκαλέσει την αύξηση του πετρελαίου στην επιφάνεια, γεγονός που καθιστά κακή ιδέα να το κρατήσει. Τα παλαιότερα κραγιόν που εκτίθενται σε ακραίες θερμοκρασίες πρέπει να πεταχτούν για να αποφευχθούν τα βακτήρια από την εξάπλωση. Μετά από ένα χρόνο χρήσης, θα έπρεπε να αντικαταστήσετε όλα τα κραγιόν σας και τη στιλπνότητα.

Σχετικό κατάστημα για καλύτερο ύπνο: 5 ιδιότητες που πρέπει να αναζητήσετε στο στρώμα Toppers

Παρακάτω υπάρχουν ορισμένες βασικές οδηγίες ημερομηνίας λήξης για τα καλλυντικά.

Ιδρύματα υγρού, 3-6 μήνες (Ίδρυμα κρέμας, 4-6 μήνες.) Το εμφιαλωμένο ίδρυμα θα έπρεπε να διαρκέσει περίπου 3-6 μήνες. Είναι καιρός να το αντικαταστήσετε εάν τα συστατικά αρχίσουν να λειτουργούν ή να διαχωρίζονται, η μυρωδιά αλλάζει ή η υφή είναι διαφορετική.

Concealer, διαρκεί μέχρι 6-8 mos.

σκόνες, πιεσμένες σκόνες, σκιές ματιών και ρουζ, 1 έτος.

Μάσκαρα, 3 μήνες

Κραγιόν και γυαλιστερό χείλος, 1 έτος

Μολύβια ματιών/ χείλη, 1 έτος. Βεβαιωθείτε ότι ακονίζετε τα μολύβια σας τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα για να αποφύγετε τη διάδοση των βακτηρίων. Εάν είναι ξηρό ή θρυμματισμένο, θα γνωρίζετε ότι το προϊόν έχει πάει άσχημα.

Καθαριστικά προσώπου, 6 mos.

Τόνερ, 1 έτος

Φυσικά καλλυντικά, 6 MOS (συμπεριλαμβανομένων “όλα τα φυσικά πλύσεις σώματος”) Φυσικά καλλυντικά που περιλαμβάνουν φυτικά συστατικά έχουν μια σύντομη διάρκεια ζωής επειδή είναι ευνοϊκά για την ανάπτυξη βακτηρίων.

Πρέπει επίσης να φροντίσετε τις βούρτσες και τα εργαλεία σας για να αποφύγετε τη μόλυνση. Τα έλαια και τα βακτήρια μπορούν να παγιδευτούν στις τρίχες των βούρτσες. Οι συνθετικές βούρτσες θα έπρεπε να πλένονται μία φορά την εβδομάδα και να φουσκώσουν φυσικά βούρτσες μία φορά το μήνα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ήπιο σαπούνι ή σαμπουάν μωρών όταν πλένετε τις βούρτσες σας.

Τα σφουγγάρια μακιγιάζ πρέπει να πλυθούν μετά από κάθε χρήση και να πεταχτούν μετά από ένα μήνα ή αν τα δάκρυα της βούρτσας.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που οργανώσατε τα καλλυντικά σας;

var dbnwid = 79329; var dbnpid = 159002; var dbnwebid = 118054; var dbnlayout = 32; var dbncolor = “#7c685d”; var dbntitleFontSize = “14”; var dbnbgcolortype = 1; var dbnbgcolor = “#ffffff”; var dbnheader = “Μπορεί να απολαύσετε την ανάγνωση:”; var dbnremindercolor = 2; var dbn_protocol = ((“https:” == document.location.protocol); “https: //”: “http: //”); document.write(unescape(“%3Cscript src=’” + dbn_protocol + “widget.engageya.com/sprk.1.0.2.js’ id=’grazit_script’ class=’grazit_script’ async=true type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”));

Link to this post:How to tell if Your Cosmetics have Expired
Related  identifying and Treating attention deficit Hyperactivity disorder in Children

0/5

(0 κριτικές)

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

ΤιτίβισμαΜερίδιο

Leave A Comment