Το Theo καθώς και το Beau: Οι πιο γλυκοί τσίμποι του κόσμου

Είχαμε παραδοχή ότι πολλοί από εσάς συνειδητοποιούν τις φωτογραφίες της φίλης μας Jessica Shyba, καθώς γενικά συγκεντρώνουν δεκάδες χιλιάδες μικρές καρδιές στο Instagram όποτε δημοσιεύει ένα.

Yin & Yang #Theoandbeau

Μια φωτογραφία που δημοσιεύτηκε από τη Jessica Shyba (@MommasGonecity) στις 12 Δεκεμβρίου 2014 στις 12:57 μ.μ. PST

Περίπου πριν από δύο χρόνια, το νοικοκυριό Shyba υιοθέτησε ένα κουτάβι καθώς τον ονόμασε Theo. Το Little Theo έκανε τον εαυτό του ιδανικό στο σπίτι με το νοικοκυριό των πέντε, καθώς και άρχισε να χτυπάει με το μικρότερο παιδί τους, Beau. Όταν η Τζέσικα άρχισε να καταγράφει αυτές τις καθημερινές σκηνές ύπνου με την κάμερα, το κατοικίδιο ζώο, καθώς και τους λάτρεις των βρεφών σε όλο τον κόσμο πήγαν για καρύδια γι ‘αυτούς.

Κατά τη διάρκεια των μηνών που ακολούθησαν, θα μπορούσαμε να δούμε το Theo (και το beau) να μεγαλώνουν ιδανικά μπροστά στα μάτια μας.

Για κάθε άτομο που ζει με το χάος των μικρών παιδιών καθώς και με τα σκυλιά, την ακινησία, καθώς και την ειρήνη που η Jessica φωτογραφήθηκε αισθάνεται σαν να μάρτυρες λίγο θαύμα.

Οι συγκινητικές φωτογραφίες της έχουν καταρτιστεί σε ένα βιβλίο, naptime με το Theo καθώς και το beau, που προσφέρονται για παραγγελία τώρα.

Παρακολουθήστε το τρέιλερ βίντεο:

Για να δείτε τι συνέβη όταν ο Theo καθώς και ο Beau πήραν ένα νέο αδελφό βρέφη (spoiler: πολύ περισσότερα naps!), Πηγαίνετε στο σπίτι της Jessica στο διαδίκτυο: Momma’s Gone City

Συγχαρητήρια στην Τζέσικα για την τεκμηρίωση αυτής της θαυμάσιας φάσης της ζωής καθώς και για τη δημιουργία τόσης κατανόησης για το SPCA στη Σάντα Κρουζ που έχει επωφεληθεί από το έργο της. Καταλαβαίνουμε ότι με τέσσερα παιδιά καθώς και ένα σκυλί, το σπίτι της δεν μπορεί να είναι σιωπή καθώς και snuggles όλο το εικοσιτετράωρο, γι ‘αυτό εκτιμούμε ότι μας προσκαλεί για μια ματιά στο Theo καθώς και Beau κάθε μέρα.

Όλες οι φωτογραφίες σε αυτή τη δημοσίευση ανήκουν στην Jessica Shyba

Leave A Comment