Fitness Friday #BlogHop #LinkUp – Τα οφέλη από την ύπαρξη υγιεινών και κατάλληλων

μοιράζονται!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

#FitnessFriday είναι επάνω για σήμερα στο thehealthymoms.net. Μοιραστείτε τις συμβουλές για την υγεία και την φυσική σας κατάσταση, το blog σχετικά με το προσωπικό σας ταξίδι γυμναστικής και συνδέστε εδώ στο περιοδικό Healthy Moms.

Παρακάτω είναι τρία από τα πολλά οφέλη της οδήγησης ενός υγιούς και κατάλληλου τρόπου ζωής.

1. Θα έχετε καλύτερη ποιότητα ζωής.

Υγιείς και ταιριάζουν οι άνθρωποι να κοιμούνται καλύτερα και να έχουν περισσότερη ενέργεια κατά τη διάρκεια της ημέρας. Εάν είστε καλά ξεκουραστείτε και έχετε ενέργεια, θα μπορείτε να κάνετε περισσότερα πράγματα που σας αρέσει. Για τις μαμάδες αυτό σημαίνει ότι θα έχετε περισσότερη ενέργεια για να συμβαδίσετε ή να παίξετε με τα παιδιά σας. Η οικιακή εργασία είναι ευκολότερη για όσους έχουν περισσότερη ενέργεια. Η ενέργεια βοηθά στην προώθηση μιας καλύτερης διάθεσης.

2. Οι ενεργοί άνθρωποι απολαμβάνουν μια πιο ικανοποιητική κοινωνική ζωή.

Η συμμετοχή σε αθλητικές και άλλες σωματικές δραστηριότητες σας εμπλέκει με άλλους ανθρώπους. Εάν αισθάνεστε απομονωμένοι και μοναχικοί που συμμετέχετε σε μια αθλητική ομάδα θα σας βοηθήσουν να συναντήσετε άλλους ανθρώπους με παρόμοια ενδιαφέροντα.

3. Θα έχετε λιγότερο συχνές επισκέψεις γιατρών.

Η οδήγηση ενός υγιούς και προσαρμογής τρόπου ζωής σας βοηθά να σας προστατεύσει από την παχυσαρκία, τις καρδιακές παθήσεις και τον διαβήτη. Οι καθιστικοί άνθρωποι είναι πιο επιρρεπείς στη σύλληψη ιών και ασθενειών που περνούν.

Εάν θέλετε να έχετε ενέργεια και να είστε υγιείς και χαρούμενοι τρώτε καθαρά τρόφιμα και να συμμετέχετε σε μια ώρα σωματικής δραστηριότητας τουλάχιστον πέντε ημέρες την εβδομάδα.

Θα συνεχίσουμε να blog για οτιδήποτε σχετίζεται με το γυμναστήριο. Έχω επίσης επεκτείνει το linky γιατί μερικές φορές δεν μπορώ να κάνω την Fitness My Friday Post την Πέμπτη. Το Linky θα τρέξει για ένα μήνα, ώστε να μπορείτε να συνδέσετε ακόμη και αν δεν έχω πάρει το γυμναστήριο μου την Παρασκευή Post μπροστά σας. Επισκεφθείτε τα ακόλουθα blogs που συνδιοργανώνουν το γυμναστήριο την Παρασκευή μαζί με το περιοδικό Healthy Moms κάθε εβδομάδα: Chandra Sullivan-Spark Your Motivationtere Scott-Teachable Scott Tots Homeschooldanielle Nabozny-Lip Gloss και Yoga Pantslisa Belanger-Inspire Me Wellmaryann Mitchell-Δεν είναι φαγητό, Είναι η Meangela Barnets – Fit Personifiedwendi Barker – Βιβλίο του Wendi Cornerlacey Baker – Love Lacey 365

Ένα σύνδεσμο inlinkz

http://static.inlinkz.com/cs2.js?v=007

Το σχετικό μετά τον τοκετό είναι για πάντα

Για τον ιδρυτή μας

Η Cascia Talbert είναι ένας πολυάσχολος blogger και μητέρα πέντε παιδιών, που ζουν στο Spokane, WA. Με B.A. Στην ιστορία και το νόμο και το πάθος για το γράψιμο και τη διατήρηση της υγιεινής, ξεκίνησε το περιοδικό Healthy Moms το 2007. Το περιοδικό Healthy Moms είναι επί του παρόντος κατατάσσεται στο κορυφαίο blog υγείας για τις μητέρες. Η κ. Talbert πιστεύει ότι εάν οι μητέρες είναι καλά μορφωμένες σε θέματα υγείας και πώς να παραμείνουν υγιείς, μπορούν να περάσουν αυτές τις πληροφορίες στα παιδιά τους και να αντιστρέψουν τα στατιστικά στοιχεία της παχυσαρκίας στην παιδική ηλικία στις Η.Π.Α.

Η κ. Talbert διαχειρίζεται το Social Network Healthy Moms στο Ning, είναι ο ιδρυτής της Healthy Moms Media, καθώς και τα blogs στο Talbertzoo.com. Μπορείτε να την ακολουθήσετε στο facebook.com/thehealthymomsmag και twitter.com/cltalbert.

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, μπορείτε να απολαύσετε αυτές τις ιστορίες.

Φόρτωση…

var MarketGidDate = νέα ημερομηνία (); document.write (“);

http://www.feedcat.net/js2/button.js?pub=856436&bmode=s125x16&ilng=en&section=

var addthis_config = {“data_track_addressbar”: true}; // s7.addthis.com/js/300/addthis_widget.js#pubid=ra-52a8a5a807f5f744

Σύνδεσμος σε αυτήν την ανάρτηση: fitness Παρασκευή # Bloghop #linkup – τα οφέλη της υγιεινής και ταιριάζει

0/5

(0 κριτικές)

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Leave A Comment