Τα βρέφη του Evo ’12

το στυλ του σεμιναρίου κοινωνικού δικτύου EVO ’12 που η Heather, Wendy, καθώς πήγα στο Park City, η UT ήταν “μεταβαλλόμενη προοπτική”, όμορφα.

Πώς θα μπορούσα, μια μη θρησκευτική εβραϊκή γυναίκα από το Δυτικό Λος Άντζελες, η οποία είναι ικανοποιημένη από μια τελική καταμέτρηση δύο παιδιών, να μην πάρει μια τροποποίηση της άποψης μετά το κόστος ενός Σαββατοκύριακου που περιβάλλεται από τους Crafty Mormons που ήταν σοφοί ως heck.

Όταν χρησιμοποιώ τον όρο Crafty, δεν υπονοώ κρυφά. Υπονοώ ότι καταλαβαίνουν ακριβώς πώς να φωτογραφίζουν, να ράβουν, καθώς και να ψεκάζουν οτιδήποτε.

Σε αρκετές περιπτώσεις, θα καθόμουν δίπλα σε μια όμορφη νεαρή κοπέλα την οποία υποθέτω ότι είμαι τόσο νέος για να έχουν ακόμη και παιδιά, μόνο για να ανακαλύψουν ότι είχε τρία. Ή έξι. σας δείχνει αυτό που ξέρω. Οι υπαινιγμοί του πλαισίου μου ήταν λάθος. Δεν καταλαβαίνω καν το είδος των υποθέσεων που κρατούσα, ωστόσο δεν είχαν νόημα.

Η προοπτική τροποποιήθηκε.

Για να απαντήσετε συχνά μια ανησυχία σχετικά με τα συνέδρια blogging, είναι η εταιρεία ή η ευχαρίστηση: είναι και τα δύο.

Υπάρχουν κάποιες συζητήσεις σε ομάδες που στοχεύουν στην παροχή βοήθειας στους επισκέπτες να καλλιεργούν τα blogs τους, τα σύνολα δεξιοτήτων τους, καθώς και τα βιογραφικά τους, ωστόσο υπάρχουν επίσης ένας τόνος πρακτικών δραστηριοτήτων που παράγουν νέους δεσμούς μεταξύ ομάδων.

Υπάρχουν βόλτες με ανελκυστήρα καρέκλας στους σκοτεινούς διαγωνισμούς, καθώς και σε συνεδρίες υδρομασάζ στις οποίες είναι δύσκολο να αναγνωρίσετε τους ανθρώπους που ικανοποιήσατε νωρίτερα εκείνη την ημέρα. Είναι η παλιά εταιρεία προγράμματος γκολφ που ικανοποιεί την Girly.

Υπάρχουν μεγάλες προσφορές κλάματος. καθώς και αγκάλιασμα.

Γιατί κλάμα; Δεδομένου ότι οι ομιλητές είναι τόσο εμπνευσμένοι που είναι ένα απόλυτο προνόμιο να είναι στο πλήθος.

Η Sheila Bernus Dowd, Διευθύνων Σύμβουλος της Smart Girls, βρίσκεται σε ύφεση μετά από καρκίνο του μαστού.

Ο Derreckâ Kayongo ήταν πρόσφυγας στην Ουγκάντα, καθώς και τώρα κάτοικος Αμερικανών, καθώς και δημιουργός μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που θα σώσει ζωές στην ίδρυση χωρών.

Η αυτοκαταστροφική κωμωδία του Casey Mullins σχετικά με το άγχος και το άγχος, καθώς και το άγχος προσκαλεί κάθε ακροατή να αισθάνεται μια σύνδεση μαζί της.

Η διαφάνεια της Diane μας δείχνει αυθόρμητη, θολή, ευχαρίστηση που επιστρέφει στη ζωή δύο γυναικών μετά την απώλεια του πατέρα τους.

Αυτό είναι, ωστόσο, ένα μικρό δείγμα των ιστοριών που μοιράστηκαν, έβγαζαν στο πλήθος, για να εξασφαλίσουμε ότι ο καθένας μας θα μπορούσε να τους ξεγελάσει στο μυαλό μας, καθώς και να επιλέξει ακριβώς πώς θέλουμε να αντιδράσουμε, ποιοι θέλουμε να είμαστε.

Τότε, υπήρχαν οι μικροί άνθρωποι. Οι άνθρωποι τόσο λίγο κοιμήθηκαν σε μικρούς φακέλους υλικού ενάντια στα στήθη της μητέρας τους. Ή κάπως μεγαλύτεροι που σέρνουν κάτω από τα τραπέζια των σεμιναρίων σε περιήγηση των βύσματος εξόδου με τα οποία να παίζουν ή μπισκούν ψίχουλα για να πάρουν τις γροθιές τους.

Με έκανε να είμαι ευχαριστημένος που βλέπω αυτές τις μητέρες να πηγαίνουν στο συνέδριο, να απορροφούν την ενέργεια των συναδέλφων τους bloggers, καθώς και να συνεχίσουν να αναπτύσσουν τις προσωπικές τους μάρκες με την ταχύτητα που τους βοήθησαν καθώς και τα νοικοκυριά τους – με τα βρέφη τους.

Ashlee από είμαι topsy turvy

Carly από τη ζωή της κραυγής

Amanda από όχι μόνο χαριτωμένο

Η εργασία με ένα βρέφος στο στήθος σας ή στα πόδια σας δεν είναι για όλους. I sit in the pew that hires paid childcare during work hours. (Oh, who am I kidding: I never sit in any type of pew.) however it is inspiring to me, nonetheless, to be around these mothers who are workin’ it.

Rachel from hectic mom Media

 Annalise from now For Something totally Delicious

Leave A Comment