Βοηθήστε μια μητέρα έξω. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ.

Αν έχετε διαβάσει αυτό το blog για λίγο, ίσως γνωρίζετε ότι με ενδιέφερε η συλλογή πάνες για να δωρίσετε σε γυναίκες που δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά. Πέρυσι, συγκέντρωσα πολύ περισσότερες από 2500 πάνες και τους έριξα σε ένα κέντρο πτώσης των γυναικών στο Berkeley. Ήμουν εμπνευσμένος από μια ομάδα μαμάδων που αποκαλούσαν τον εαυτό τους να βοηθήσουν μια μητέρα έξω.

Αυτό το Σαββατοκύριακο, θα φιλοξενήσω ένα πάρτι στο Σαν Φρανσίσκο στο Peekadoodle Kids Club και όλοι σας προσκαλούμε. (Όχι, συγγνώμη, δεν μπορώ να σας πάρω ένα αεροπορικό εισιτήριο.) Για τους ανθρώπους του Bay Area, ωστόσο, μια δωρεά $ 35 θα πάρει την οικογένειά σας (έως και πέντε άτομα) να εισέλθει σε αυτό το εξαιρετικό εσωτερικό playpace. Το πάρτι είναι αυτή την Κυριακή, 2 Μαΐου. Οι επισκέπτες θα εισέλθουν στην κλήρωση μας και θα λάβουν τσάντες swag, επίσης! (Αγοράστε εισιτήρια εδώ!)

Όλα τα χρήματα από τις πωλήσεις εισιτηρίων θα μεταβούν στην Day Day Diaper της Μητέρας. (Αγοράστε εισιτήρια εδώ!)

Γιατί είναι τόσο σημαντικό για μένα; Επειδή η ζωή μου είναι εύκολη. Ποτέ δεν έχω λείψει για έναν γονέα να με παρηγορήσει, ένα κρεβάτι για ύπνο ή αρκετά χρήματα για να καλύψει τις βασικές ανάγκες όπως τα προϊόντα υγιεινής.

Άλλες γυναίκες που έχουν δύο μικρά παιδιά, που χρειάζονται πάνες κάθε εβδομάδα και δεν έχουν τα χρήματα για να τους ξοδέψουν, αναγκάζονται να κάνουν τις πάνες τους να τεντώσουν-να επαναχρησιμοποιήσουν τις λερωμένες πάνες ή να βάλουν κακές πάνες στο παιδί τους.

Έτσι, εδώ είναι το Ask My Friends: Παρακαλώ θεωρήστε α) παρακολουθώντας ένα από τα πάρτι της πάνας που συμβαίνουν σε όλη τη χώρα. β) κάνοντας δωρεά πηγαίνοντας στον σύνδεσμο του κόμματός μου και επιλέγοντας “Δεν μπορώ να το κάνω, αλλά θα είμαι εκεί στο πνεύμα”. ή γ) Η διάδοση της λέξης για τη βοήθεια μιας μητέρας έξω από τη φιλοξενία της δικής σας οδήγησης πάνας ή μιλώντας για την πάνα κάποιου άλλου δίσκου στο blog σας ή στο Facebook.

Και για άλλη μια φορά, το σαπούνι:

Κάθε μωρό στην Αμερική έχει το ιδανικό για την κατάλληλη προσφορά καθαρών πάνες. Μπορείτε να σκεφτείτε ότι δεν έχετε αρκετές πάνες για το μωρό σας; Γνωρίζατε ότι οι πάνες δεν καλύπτονται από προγράμματα ασφαλείας όπως σφραγίδες τροφίμων ή WIC; Για πολλές οικογένειες σε κρίση αυτό μπορεί να υποδηλώνει ότι αναγκάζονται να επιλέξουν μεταξύ της προσφοράς άλλων βασικών ανθρώπινων αναγκών “” καταφύγιο, τρόφιμα, ιατρική ή πάνες. Η μη ύπαρξη αρκετών πάνες μπορεί να προκαλέσει έντονο εξάνθημα πάνας, ενισχυμένη αναταραχή, άγχος του φροντιστή, καθώς και παιδική παραβίαση και κατάχρηση. Εάν ενδιαφέρεστε για αυτό το ζήτημα και για την υγεία των παιδιών μας, υποστηρίξτε τη Βοήθεια Μητέρας

Είσαι στην περιοχή του κόλπου; Ελάτε να πείτε γεια αυτή την Κυριακή, 2 Μαΐου στο Σαν Φρανσίσκο στο Peekadoodle Kids Club. (Αγοράστε ένα εισιτήριο εδώ!)

Είστε στο Tuscon, LA, Kansas City, Long Island, New Haven ή NYC; Υπάρχει επίσης ένα γεγονός κοντά σας.

Leave A Comment