Το Thermacell Lantern σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε το ύπαιθρο χωρίς τη φροντίδα των σφαλμάτων

που φροντίζει!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

https://apis.google.com/js/plusone.jsi είμαι εξαιρετικά ανήσυχος για την άφιξη της άνοιξης. Πάνω από το Spokane μπορεί να παραμείνει κρύο για έως και 6 μήνες από το έτος. Αλλά όταν φτάσει ο ζεστός καιρός, ξοδεύω την πλειοψηφία της ημέρας μου έξω. Στα ζεστά καλοκαιρινά βράδια κάθομαι στο αίθριο μου βλέποντας τα παιδιά μου να παίζουν στο cul-de-sac. Το περασμένο καλοκαίρι τα παιδιά και εγώ πήρα μερικά δαγκώματα bug από τα εγγενή έντομα. Αλλά φέτος πρόκειται να προστατεύουμε με ασφάλεια από τα κουνούπια και τα έντομα χάρη στο φανάρι μου από το κουνουπόνι του κουνουπιού μου.

Αυτό το αγαπημένο μικρό φανάρι είναι αποτελεσματικό και η τοποθέτηση κουνουπιών και άλλων ιπτάμενων εντόμων και είναι μια θαυμάσια προσθήκη σε οποιοδήποτε κατάστρωμα ή αίθριο.

“Το νεότερο μας Thermacell Lantern είναι διακοσμητικό, διακοσμητικό και αποτελεσματικό, επιτρέποντας στους ανθρώπους να απολαμβάνουν το ύπαιθρο απαλλαγμένο από ιπτάμενα έντομα χωρίς να εφαρμόζουν σπρέι και λοσιόν”, δήλωσε ο Allegra Lowitt, αντιπρόεδρος μάρκετινγκ. “Η Thermacell δημιουργεί μια περιοχή ανταπόκρισης 15 × 15 ποδιών που παρέχει προστασία σε σύγκριση με άλλες επιλογές που μπορεί να είναι θορυβώδεις και δύσοσημες όπως οι Zappers και Citronella”.

Το φανάρι Thermacell δεν κάνει θόρυβο ή παράγει οσμή. Τρέχει με ένα ενιαίο φυσίγγιο βουτανίου που θερμαίνει ένα απωθητικό στρώμα που απελευθερώνει Allethrin, ένα συνθετικό αντίγραφο ενός φυσικού εντομοκτόνου που βρίσκεται στα λουλούδια χρυσάνθεμου, στον αέρα δημιουργώντας μια περιοχή 15 × 15 ποδιών χωρίς ενοχλητικά έντομα. Το απωθητικό MAT παρέχει έως και τέσσερις ώρες προστασίας και κάθε κασέτα βουτανίου διαρκεί έως και 12 ώρες. Το φως λειτουργεί με μπαταρία και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το φανάρι με ή χωρίς το απωθητικό κουνουπιών.

Το Lanternern Forntern κάνει ένα θαυμάσιο δώρο για όποιον απολαμβάνει να ξοδεύει χρόνο σε εξωτερικούς χώρους. Για περισσότερες πληροφορίες, ελέγξτε το thermacell.com.

Σχετική αναγνώριση κακοποίησης παιδιών

*Αποκάλυψη: Έλαβα ένα φανάρι από το κουνουπόνι Thermacell σε αντάλλαγμα για αυτήν την ανασκόπηση. Όλες οι απόψεις είναι ακριβείς και 100% ορυχείο.

Η Cascia Talbert είναι ένας πολυάσχολος blogger, εκδότης, ανεξάρτητος συγγραφέας, ηλεκτρονικός έμπορος και μητέρα πέντε παιδιών, που ζουν στον Βορειοδυτικό Ειρηνικό. Με B.A. Στην ιστορία και το νόμο και το πάθος για το γράψιμο και τη διατήρηση της υγιεινής, ξεκίνησε το περιοδικό Healthy Moms το 2007. Το περιοδικό Healthy Moms είναι επί του παρόντος κατατάσσεται στο κορυφαίο blog υγείας για τις μητέρες και διαθέτει αρκετούς συγγραφείς εμπειρογνωμόνων υγείας και μπλόγκερ μαμά. Η κ. Talbert πιστεύει ότι εάν οι μητέρες είναι καλά μορφωμένες σε θέματα υγείας και πώς να παραμείνουν υγιείς, μπορούν να περάσουν αυτές τις πληροφορίες στα παιδιά τους και να αντιστρέψουν τα στατιστικά στοιχεία της παχυσαρκίας στην παιδική ηλικία στις Η.Π.Α.

Η κα Talbert είναι ένας χαρακτηρισμένος blogger υγείας στο Wellsphere.com και τα άρθρα της μπορούν επίσης να βρεθούν στο ezinearticles.com. Διαχειρίζεται επίσης το Social Network Healthy Moms στο Ning, είναι ο επικεφαλής μάρκετινγκ για την Talbert Nutrition LLC και βρίσκεται στο συμβουλευτικό συμβούλιο κοινωνικών μέσων για την πρόκληση ευεξίας της Αμερικής. Ακολουθήστε την στο Google+.

Βρήκατε αυτές τις πληροφορίες χρήσιμες; Κάντε κλικ εδώ για να δείξετε την υποστήριξή σας για το περιοδικό Healthy Moms.

Σύνδεσμος σε αυτήν την ανάρτηση: thermacell lantern σας επιτρέπει να απολαύσετε το ύπαιθρο χωρίς τα σφάλματα

0/5

(0 κριτικές)

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Leave A Comment