Το Ultimate Body Sculpt Kettlebell DVD Αξιολόγηση

Η κοινή χρήση είναι φροντίδα!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Έχω σκεφτεί να προσφέρω για λίγο το Kettlebells για λίγο, ωστόσο διστάζουν μετά από ακρόαση ιστοριών τραυματισμών καθώς και άπειρων εκπαιδευτών. Έτσι, ήμουν ενθουσιασμένος για να ανακαλύψω την Kettlebell Professional Lauren Brooks στο Facebook, καθώς και ακόμα πιο ενθουσιασμένος για να ανακαλύψει ότι είχε το δικό της DVD. Ρώτησα αν θα μπορούσα να το αξιολογήσω, καθώς μου έστειλε ευγενικά ένα αντίγραφο μαζί με ένα επιπλέον για ένα giveaway.

Αυτό το DVD είναι διασκεδαστικό καθώς και εξαιρετικά αποτελεσματικό. Περιέχει οδηγίες, προθέρμανση, σύντομη προπόνηση 12 λεπτών, καθώς και μεγαλύτερη προπόνηση 40 λεπτών. Ως αρχάριος, μου άρεσε η εισαγωγή καθώς και τα τμήματα παρουσίασης. Lauren Αξιολογήσεις Οι κινήσεις μεθοδικά, ώστε να μπορείτε να συμμορφώνεστε καθώς και να ανακαλύψετε την κατάλληλη μορφή. Επίσης, οι αξιολογήσεις πρότειναν τα βάρη εκκίνησης ανάλογα με το επίπεδο δύναμης σας.

Μετά την άσκηση του τύπου μου καθώς και την αναθεώρηση όλων των οδηγιών, αποφάσισα να δώσω μια δοκιμή 40 λεπτών προπόνησης. Γύρισα ανάμεσα σε ένα κουδούνι 10 λιβρών ή 15 λιβρών ανάλογα με το πόσο δύσκολη ήταν η άσκηση για την προσωπική μου δύναμη. Ήταν μια εξαιρετική προπόνηση. Μεταξύ των τμημάτων υψηλής έντασης υπάρχουν περιόδους ανάπαυσης 60 δευτερολέπτων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη φορά για να χαλαρώσετε, καθώς και να πάρετε λίγο νερό ή να κάνετε λίγο ελαφρύ καρδιο, όπως άλματα ή να τρέχετε στη θέση τους. Μέσα στη μέση της προπόνησης, θα εκτιμήσετε τα υπόλοιπα!

Στις αξιολογήσεις που έχω διαβάσει, μερικοί έχουν διαμαρτυρηθεί για την προσωπικότητα του Lauren. Είναι εξαιρετικά θέμα, ωστόσο προτιμώ αυτήν την προσέγγιση σε σχέση με μερικούς από εκείνους τους εκπαιδευτές που θορύβησαν όπως το “woo-hoo” μαζορέτες. Είμαι ενθουσιασμένος που έχω τώρα κάποια εμπειρία kettlebell καθώς και σχεδιάζουμε να κάνουν αυτές τις προπονήσεις ένα μέρος μου τακτική ρουτίνα. Χάρη στη Lauren για μια φανταστική εισαγωγή σε αυτή τη διασκέδαση καθώς και συναρπαστικό συνδυασμό δύναμης/καρδιο.

Το σχετικό μετά τον τοκετό είναι για πάντα

Εάν σκέφτεστε να εισέλθετε σε ένα giveaway για ένα αντίγραφο αυτού του DVD, σταματήστε από το PersonalFoach.com για λεπτομέρειες.

– Όλα τα καλύτερα στην υγεία και την ευεξία, καθώς και στο γυμναστήριο – προπονητής Jenn του Personalfoach.com καθώς και Team Beachbody Physical Fitness Coaching

Συζητήστε αυτό στο φόρουμ μας

Σύνδεσμος σε αυτήν την ανάρτηση: τελικό body sculpt kettlebell dvd review

0/5

(0 κριτικές)

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Leave A Comment