Αγαπώντας αυτά τα κιβώτια χειροτεχνίας για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας

Παίρνω εντελώς ότι αυτή η δημοσίευση πρόκειται να συναντήσει ως διαφήμιση για το κιβώτιο Kiwi, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι θα έλεγα τους καλούς φίλους μου γι ‘αυτό. καθώς και έχω.

Αυτά τα κιτ τέχνης είναι $ 20 καθώς και είναι διαθέσιμα στο ταχυδρομείο, που περιέχει ό, τι απαιτείται για το έργο. Δεν χρειάζεται να περιηγηθείτε στο σπίτι σας για μπαστούνια κόλλας, λαστιχένιες ζώνες ή οπές.

Η Scarlett καταναλώνεται επί του παρόντος με δύο πράγματα: δέσμες στο ταχυδρομείο καθώς και σε έργα βιοτεχνίας, οπότε αυτό θα ήταν ένα τέλειο δώρο γι ‘αυτήν. Το πιάσατε, γιαγιά; Μπορείτε να αγοράσετε μόνο το σετ που σας αρέσει ή να το αφήσετε να ξεκινήσει μια ιδιότητα μέλους με ένα νέο κουτί βιοτεχνικών υλικών που έρχονται κάθε μήνα.

Ας αξιολογήσουμε τα κιβώτια των διακοπών Kiwi.

Χριστουγεννιάτικο θέμα: Â έχει ό, τι απαιτείται να κάνει ένα χαρτόνι μελόψωμο-ish σπίτι. Χωρίς καραμέλα ή ψίχουλα, όσο αξιολάτρευτα, όπως το καλό. Επιπλέον, υλικά για να φτιάξουν 3 στολίδια βαφής.

Χειροποίητα Hanukkah: Οι νέοι θα κάνουν δύο πράγματα: Πρώτον, ένα λαμπερό, χαρτί που καλύπτεται από ιστό menorah καθώς και δεύτερη, ένα spin art dreidel.

Τέλος, υπάρχει ένα σετ που περιλαμβάνει υλικά για τους νέους για να φτιάξουν τις δικές τους κάρτες, τα περιοδικά χαρτιού, καθώς και την κορδέλα με το χέρι για να χρησιμοποιήσουν με δώρα. Καλούν αυτό το κιβώτιο “Δώρα από εμένα”.

+++

Αποκάλυψη: Ναι, είμαστε θυγατρικοί καθώς και ευχαριστημένοι πελάτες του Kiwi Crate. Οποιοσδήποτε τύπος αγορών κάνετε με αυτούς τους συνδέσμους τροφοδοτεί τις δικές μας συνήθειες βιοτεχνίας.

Leave A Comment