Φέρτε το βρέφος μου στην εσωτερική αγορά αγροτών {Rookie Mommies Δυσκολία#20}

Η πρόκληση: Μεταβείτε στην αγορά ενός αγρότη με το μωρό μου
Μία από τις λέξεις που δείχνω στους εκπαιδευόμενους μου είναι εξουσιοδοτημένη. Ερχόμενοι από τη λατινική θερμοκρασία, υποδεικνύοντας χρόνο, ορίζεται ότι κάνει πράγματα στην περιστροφή της στιγμής. Καταλάβετε τι σβήνει από τη ζωή σας όταν έχετε ένα μωρό; Η έννοια της να κάνουμε οτιδήποτε εκθετικό. Γι ‘αυτό, όταν ο αδελφός μου έδειξε τόσο πολύ όσο και μια πρόσφατη Κυριακή, καθώς αναφώνησα “Ας πάμε στην αγορά του αγρότη!” Πίστευε ότι είχα χάσει το μυαλό μου. “Είσαι σίγουρος?” ρώτησε ήσυχα. Και οι δύο κοίταξα τον Weston, ο οποίος έριξε τα μάτια του, καθώς και να πάρει grouchy.

Είχαμε οργανώσει για να βρεθώ στο σπίτι, ωστόσο ήμουν φθαρμένος από το σπίτι! Εκτός αυτού, δεν ήταν παράξενα ψυχρός, καθώς και ήθελα να δω τι ήταν η περιφερειακή εσωτερική αγορά του χειμώνα. “Ναι!” Απάντησα, καθώς και ένα “Let’s Roll” βγήκε από το στόμα μου πριν το μυαλό μου μπορεί να τροποποιήσει την ίδια. Η αγορά βρισκόταν σε περιφερειακό δημοτικό σχολείο. Είχαμε και οι δύο ποτέ δεν ήταν εκεί, οπότε βασίσαμε σε GPs καθώς και όπως εμφανίστηκαν μέσα σε λίγα λεπτά. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο Weston είχε κοιμηθεί στο πίσω μέρος, οπότε κάναμε την καλύτερη μετατόπιση αυτοκινήτου προς επιτέλεια που μπορούσαμε, καθώς ήμασταν επιτυχείς!

Στην αγορά, στην αγορά…
Η αγορά του αγρότη ήταν μικρή, ωστόσο είχε μια πληθώρα συναρπαστικών περιφερειακών πωλητών για να επιθεωρήσει. Ήταν μάλλον δυνατά, υπήρχε ένας μουσικός που έπαιζε, ωστόσο ο Weston συνέχισε να κοιμάται. Πήραμε έναν γύρο γύρω από το γυμναστήριο, καθώς και τα μπισκότα σκυλιών Pet Shop, το περιφερειακό ακατέργαστο μέλι, τα μήλα Long Island, τα φυσικά μπαρ εξουσίας, καθώς και τις μεγάλες προσφορές ψημένων προϊόντων. Διατήρησα την κουκούλα του καροτσιού, όσο μπορεί να πάει, για να κρατήσει το φως έξω από τα μάτια του, καθώς και να τον τροχοφορίσαμε γύρω από το δωμάτιο, οι άνθρωποι θα χαμογελούσαν στο κομμάτι που κοιμόταν το κομμάτι στο μπλε καπέλο. Ήταν ένα διαφορετικό συναίσθημα στην αγορά με το παιδί μου. Αντί να πιστεύω για το τι θα ήθελα να φάω, πίστευα για το τι θα μπορούσα να τον παραχθώ! Θα ήθελε τα περιφερειακά αυγά; Μήλα; Πήρα ένα εκστατικό συναίσθημα που πιστεύει για όλη τη διασκέδαση που θα είχαμε μαζί, καθώς μεγαλώνει, πηγαίνοντας στις αγορές των αγροτών καθώς και για τον έλεγχο των αγαθών.

Είμαι ζωντανός!
Περπατήσαμε σε έναν πωλητή ψωμιού, καθώς και ο αδελφός μου πήρε δωρεάν ένα μαλακό κουλουράκι. Διαχωρίσαμε ένα φλιτζάνι καφέ, καθώς και στάθηκαν για λίγα λεπτά που παρακολουθούσαν οι άνθρωποι. Ήταν τόσο ήρεμο, καθώς ένιωσα μια ικανότητα που δεν ένιωθα εδώ και πολύ καιρό. Ήμουν χαρούμενος, έξω στον κόσμο, με το γιο μου. Ήταν αγκυροβολημένος καθώς και ύπνος. Ένιωσα στη διαχείριση της κατάστασης. Μπορώ να διαχειριστώ αυτό το “γονικό πράγμα”. Πολύ καλύτερα ακόμα, θα μπορούσα να διαχειριστεί αυτό “να βγαίνω έξω καθώς και να κάνω κάτι χωρίς την κατάσταση προγραμματισμού”. Όταν καταλήξατε να είστε γονέας, αισθάνομαι ότι ό, τι δεν πίστευε μόνο με λεπτές λεπτομέρειες, ωστόσο συζητήθηκε μέχρι να μην το ξεπεράσετε πια. Επιλέγοντας να κάνω κάτι την τελευταία στιγμή, ενεργοποιήθηκε για την ευελιξία της φαντασίας μου να βρει πίσω. Φαίνεται τόσο κλισέ, όμως αλλάζοντας το “μαμά-mindset” μου, ένιωσα ξανά στη ζωή! Τώρα καταλαβαίνω ότι μπορώ να βάλω το παιδί μου στο όχημα καθώς και να ελέγξω τον κόσμο, αφού αν συμβεί κάτι, αυτό συμβαίνει, καθώς μπορούμε πάντα να επιστρέψουμε στο όχημα καθώς και να συνεχίσουμε στο σπίτι!

[Όλες οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από τις γοητευτικές αδελφές. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται]

Βρείτε πολύ περισσότερες δραστηριότητες βρέφη με τις 52 κανονικές προκλήσεις της μαμάς.

Εάν συμμετέχετε ήδη, χρησιμοποιήστε το hashtag #Rookiemoms στο Instagram ή το Twitter, ώστε να μπορέσουμε να επικροτήσουμε ο ένας τον άλλον.

Leave A Comment