Εισέβαλα το περιβάλλον εργασίας της θείας μου με ένα βρέφος {Rookie Mothers Discerty#11}

Η ύπαρξη ενός νέου γονέα αφορά τις εκπλήξεις. Συνήθως πιστεύω ότι ο Weston πρόκειται να κάνει ένα πράγμα, καθώς και να αναστρέψει τις υποθέσεις μου στο κεφάλι τους καθώς και το συνολικό αντίθετο. Την άλλη μέρα, για παράδειγμα, κατευθυνθήκαμε για να ικανοποιήσουμε έναν καλό φίλο καθώς και το βρέφος της για καφέ, ωστόσο είχαμε μερικά επιπλέον λεπτά για να χάσουμε. Είχε κοιμηθεί στο αυτοκίνητο, καθώς και αν ήταν ψυχρός έξω, επέλεξα να αναλάβω την πολική στροβίλου καθώς και να περπατήσω στο δρόμο για να δω τη θεία μου στη δουλειά. Ιδανική δυνατότητα για τη συνολική δραστηριότητα των μητέρων #11: Διακοπή της εργάσιμης ημέρας κάποιου!

Η θεία μου Leslie εργάζεται κοντά ως διευθυντής γραφείου για το γραφείο ενός οδοντιάτρου (ο οδοντίατρος μου, Δρ Lamberg). Τώρα, σε όλη μου την ώρα γονική μέριμνα Weston, δεν έχει ποτέ παραμείνει κοιμισμένος στη μεταφορά Carseat-to-Stroller. Έτσι, ήμουν έτοιμος για το αναπόφευκτο με τα παιχνίδια του, κουβέρτα, καθώς και μπουκάλι … αλλά όταν τον έβγαλα από το αυτοκίνητο, έμεινε κοιμισμένος! Εκτός από την υπόθεση τι; Καθώς περπατούσαμε γρήγορα με τον άνεμο, έμεινε κοιμισμένος! καθώς και πολύ πιο τρελό; Καθώς έσκασα το καροτσάκι στο πλαίσιο της πόρτας του γραφείου του οδοντίατρο περίπου τριάντα φορές, έμεινε στον ύπνο! Ήμουν πέρα ​​από σοκαρισμένος.

Η θεία μου ήταν ενθουσιασμένη που μας είδε, καθώς και λίγα λεπτά για συνομιλία. Η θεία Leslie, καθώς και ο οδοντίατρος, έμοιαζαν πάνω του, καθώς και ο νεαρός συνέχισε να κοιμάται. Όλος ο καιρός, ήμουν λίγο ανήσυχος που επρόκειτο να ξυπνήσει, φοβισμένος από το πού ήταν τόσο καλά να αρχίσει να κουνιέται, ωστόσο κουνόμουν το μεταφορικό πίσω όσο και πίσω, απολαμβάνοντας τα λίγα λεπτά μου από το κρύο.

Πάντα με απροσδόκητο!
Ακριβώς τότε, ο Δρ Lamberg ήρθε βιαστικά από έξω από το ψυχρό, όπως ήταν ευχάριστα έκπληκτος για να μας δει. Καθώς μας μιλούσε, τα μάτια του Weston άρχισαν να κυματίζουν. Η καρδιά μου πήρε ένα άλμα, καθώς ήμουν όλοι έτοιμοι να τον μετακινήσω, καθώς και να μην αμηχανία μπροστά στον οδοντίατρό μου. Αλλά, άνοιξε τα μάτια του, είδε τη θεία μου, με είδε, καθώς άρχισε να κοιτάζει γύρω. Δεν χαμογελούσε, ωστόσο δεν έκανε ούτε μια ματιά. Συνέχισα να περιμένω στο κάτω χείλος για να ξεκινήσει τον γνωστό του κούνημα, ωστόσο έβαλε ακόμα, τα χέρια του στο πλευρό του, τοποθετημένο κάτω από την κουβέρτα, παίρνοντας το περιβάλλον του. Ο οδοντίατρος άρχισε να χορεύει γι ‘αυτόν, ωστόσο ο τυπικά ανόητος και ο ανόητος νεαρός μου απλά κοίταξε ευρύτατα μάτια, τα χείλη του σε μια άμεση γραμμή.

Είναι ένας μικρός κόσμος, τελικά

Μέσα σε λίγα λεπτά, το βλέμμα μας τελείωσε. Έπρεπε να ικανοποιήσουμε τον φίλο μου, οπότε έβαλα την κουβέρτα κάτω από αυτόν, εφόσον τα φιλιά μας αντίο, καθώς και γύρισε πίσω στο κρύο. Δεν καταλαβαίνω γιατί είμαι πάντα τόσο σοκαρισμένος όταν δεν κλαίει. Γιατί πάντα περιμένω να κλαίει; Υποστηρίζω ότι αναμένω ότι θα φοβηθεί, θα σοκαριστεί ή θα συγχέεται από το περιβάλλον του καθώς και θα το χάσει. Αλλά, δεν το κάνει ποτέ! Ήταν τόσο καλό να προσθέσουμε λίγο επιπλέον στυλ στην ημέρα μας, βλέποντας μια αγαπημένη συμφωνία με ένα μέλος του νοικοκυριού. Και, ήταν εξαιρετικό για το νεαρό αγόρι μου να δει ότι ο κόσμος μπορεί να είναι μεγάλος, ωστόσο υπάρχει πάντα μια συμφωνία με ένα άρεσε ένα κοντά.

[Όλες οι εικόνες κατοικημένη ιδιοκτησία της Olivia Howell]

Βρείτε πολύ περισσότερες βρεφικές δραστηριότητες με τις 52 κανονικές προκλήσεις της μητέρας.

Εάν συμμετέχετε ήδη, χρησιμοποιήστε το hashtag #Rookiemoms στο Instagram ή το Twitter, ώστε να μπορέσουμε να επικροτήσουμε ο ένας τον άλλον.

Leave A Comment