Ένας πενταετής βαμπίρ

αυτή την εβδομάδα σηματοδότησε την πέμπτη επέτειό μου στη γονική μέριμνα. Το πρωτάθλημα μου είναι πέντε ετών.

Αυτό σημαίνει ότι ήταν ακριβώς πριν από πέντε χρόνια ότι η ιστορία που η Heather και εγώ θέλουμε να πούμε για την ταυτόχρονη εγκυμοσύνη μας. Ήμουν στην εργασία στο νοσοκομείο και όταν η νοσοκόμα ενημέρωσε τον γιατρό, ο οποίος ήταν απέναντι από τους πελάτες στο γραφείο της, να κατευθυνθεί στο δωμάτιο L & D μου για να ελέγξει τον καρδιακό ρυθμό του μωρού, ήταν η Heather που έμεινε καθισμένος ο πίνακας εξετάσεων.

Ήταν πριν από πέντε χρόνια ότι ο Ryan και εγώ συναντήσαμε τον γιο μας.

Και τώρα είναι βαμπίρ.

Αν μόλις είχατε ένα μωρό για πρώτη φορά, όπως ο συγκάτοικος πρωτοετής μου (Γεια Sarah!), Είμαι βέβαιος ότι πενταετή ηλικία φαίνεται πολύ μακριά. και αυτό είναι. Ακριβώς όπως μπορείς να είσαι δέος ότι κάνατε ένα ολόκληρο άτομο που ζει τώρα στο σπίτι σας μαζί σας, είμαι εξίσου με δέος ότι το άτομο που δημιούργησα τώρα λέει, “Είμαι εντελώς στο ukelele μου” ή “Σκέφτομαι για να παντρευτείς … αλλά δεν είμαι σίγουρος αν θα είναι η Adeline ή η Λίλα. ”

Όταν ο Julian είπε ότι ήθελε να είναι βαμπίρ για το Halloween, ένιωθα σαν να γινόταν τόσο παλιά. Του είπα για το τζελ μαλλιών για τα παιδιά (και τα μωρά;!) Είχα παρασχεθεί ως δείγμα για να αναθεωρήσω, και αυτό καρφώθηκε το φέρετρο, έτσι να το πω. Δεν μπορούσε να περιμένει να με κάνει να κλέβει τα μαλλιά του πίσω, να βάλει το λευκό μακιγιάζ στο πρόσωπό του και να σκουραίνει τα φρύδια του. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτό το παιδί θα είναι στο δραματικό σύλλογο.

*Εάν έχετε ένα φαλακρό μωρό, σίγουρα μπερδεύεστε από αυτό το προϊόν. Θυμηθείτε ότι μερικοί από εμάς παράγουν μωρά με μαλλιά. Μερικά με πολλά μαλλιά.

Για τις τελευταίες εβδομάδες, όταν οποιοσδήποτε επισκέπτης στο σπίτι μας ρώτησε τι σχεδίαζε να είναι για το Halloween, έτρεξε επάνω για να ανακτήσει αυτό το τζελ μαλλιών και να τους δείξει. Έγινε το σύμβολο της βραδιάς που περίμενε όλο το μήνα. Έχοντας τα γενέθλια του αποκριών, τα γενέθλια του ταιριάζουν τέλεια.

Σας ευχαριστώ λοιπόν, Le Baby, για το τζελ των μαλλιών.

Σας ευχαριστώ, Heather, για την κοπή του κάτω φόρεμα από ένα φόρεμα παράνυμφων και μου έδωσε το επιπλέον ύφασμα με το οποίο έκανα ένα λαμπερό κολάρο για το ακρωτήριο του Julian.

Σας ευχαριστούμε, Sesame Street, για τη διδασκαλία των προσχολικών σχολών για την καταμέτρηση ως φάρμακο πύλης σε βαμπίρ.

Και σας ευχαριστώ Julian, για το γεγονός ότι ήταν το πιο εμπνευσμένο και δημιουργικό μικρό νεαρό αγόρι που θα μπορούσα ποτέ να σκεφτείς, μετακόμισε μαζί μας πριν από πέντε χρόνια. Σ ‘αγαπώ τόσο πολύ.

Leave A Comment