Τα καλύτερα mochas στο σπίτι σε έναν προϋπολογισμό

καλύτερος καφέ στο σπίτι σε έναν προϋπολογισμό (απλά πάρτε τα κρουασάν)

Προφανώς, ο κόσμος είναι εκπληκτικός με το να ξοδεύει 4 δολάρια σε ένα φανταχτερό ποτό καφέ στην καθημερινότητα στο Starbucks. Δεν εργάζομαι ενώμε την ενοχή μου για να ξοδεύω τόσο πολύ, εκτός αν κερδίσω Starbucks για τη ζωή. Αλλά εδώ είναι η πίσω μου ιστορία.

Ήμουν πάντα ένα κοριτσάκι. μέχρι τα μωρά.
Η κατανάλωση μιας μικρής καφεΐνης με άδειο στομάχι είχε ως αποτέλεσμα μια τρελή φρενήρη εκδοχή μου που μόνο οι πλησιέστεροι φίλοι μου θα μπορούσαν να εκτιμήσουν. Στην πραγματικότητα, άρχισα να αισθάνομαι ότι ο σύζυγός μου ήταν αυτός που πήρε την ευχαρίστηση σε ένα brunch με μια τυχαία εκδοχή καφεΐνης μου. Αντί να φοβηθεί, ήταν γοητευμένος.

Και όπως μπορείτε να φανταστείτε, η μητρότητα έχει ανταμείψει τη φυσική μου τάση να πάω για ύπνο νωρίς και να ξυπνήσω νωρίς με ένα σφυρί που πήρε τις ευτυχισμένες νύχτες μου οκτώ ώρες συνεχούς ύπνου.

Μέχρι να είχα το δεύτερο αγοράκι μου. Τώρα, χρειάζομαι ένα μικρό mocha για να ξεκινήσω τα πράγματα το πρωί. Όταν βρισκόμαστε στο αυλάκι μας, ο Alec κάνει ένα για τον εαυτό του πριν ξεκινήσει να εργάζεται και αφήνει ένα μικρό δοχείο εσπρέσο στη σόμπα για μένα να φτιάξω όπως θέλω καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Δεν θέλουν να jinx οποιαδήποτε βελτίωση του ύπνου με πάρα πολύ CAF, τείνω να το μετρήσω μέσα από την ημέρα με πιτσιλιές του εσπρέσο που προστέθηκε στις πολύ πλούσιες καυτές σοκολάτες μου.

Εδώ είναι τα συστατικά στην καλύτερη εμπειρία καφέ στο σπίτι. Εάν ανησυχείτε για την εξοικονόμηση χρημάτων – όπως και εμείς – αλλά έχετε μια αναπτυσσόμενη συνήθεια καφέ, αυτό θα αποδώσει σε λιγότερο από ένα μήνα:

Εργαλεία για επίδοξους barista στο σπίτι

Bialetti Moka Express Stovetop Espresso Maker, 3 φλιτζάνι: Αρκετά για τον Hubby να κάνει μερικά και να αφήσει πίσω τους τα υπόλοιπα. Λαμβάνοντας υπόψη ότι λειτουργεί μέσα σε λίγα λεπτά, δεν είναι πρόβλημα αν χρειαστεί να κάνετε περισσότερα. Οι αληθινοί εξαρτημένοι από την καφεΐνη μπορεί να θέλουν το εξάμπο.

Aerolatte Frother: Wicked Fun Milk Foamer; Επίσης καλό να φτιάξετε “Fluffy Milk” για τα επιλεκτικά μικρά παιδιά

Τα καλύτερα συστατικά:

Ιταλικό ψητό εσπρέσο ή decafâ (μόλις παρατήρησα ότι έχουν κιτ Moka, αλλά όχι σε decaf, πόσο περίεργο)

Σκόνη κακάο από την θήκη από το Guittard (χρησιμοποιήστε τη δική σας ζάχαρη)

Για να εξοικονομήσετε μερικές περισσότερες πένες και τη γη γενικά, και οι δύο έχουν κούπες ταξιδιού. Παίρνει τη δουλειά του στο λεωφορείο και εγώ (θεωρητικά) μπορεί να ρίξει το κύπελλο από την απόρριψη στο καροτσάκι ή την τσάντα πάνας. Αλλά αυτή είναι μια ιστορία για μια άλλη μέρα.

Τώρα, πηγαίνετε να προσκαλέσετε κάποιον επικίνδυνο για mochas!

Leave A Comment