Πάρτε μια οικογενειακή απόδραση τριών Martini

μόλις τελείωσα την ανάγνωση τριών Martini Family Vacation: Ένας οδηγός πεδίου για ατρόμητη γονική μέριμνα και ερωτεύτηκα με τον ειλικρινές τρόπο της Christie Mellor να μου πει να πάρω τα κακά μου παιδιά να συμπεριφέρονται Πριν τα πάρετε σε διασκεδαστικές, οικονομικές διακοπές.

Όλη η άποψή της φαίνεται να συνδέεται στενά με την έννοια του πρωταθλήματος της μαμάς για το “Do What You You You You Reat”, αλλά σε έναν πιο αστείο, πιο αστείο τόνο. Δίνει προτάσεις για τη διεύρυνση του ουρανίσκου του παιδιού σας μακριά από τα “λευκά τρόφιμα” και συζητά τους πολυάριθμους λόγους για τους οποίους είναι καλύτερο να μείνετε με φίλους από ένα θεματικό πάρκο.

Μακάρι να είχα κάποια κακά πράγματα να πω για να κάνω την κριτική μου λίγο πιο ισορροπημένη, αλλά έσκαψα αυτό το βιβλίο. Ίσως τα σύντομα, quippy κεφάλαια να στοχεύουν στο σετ που στερέθηκαν από τον ύπνο. Είναι μια σκάψιμο;

Το αγαπημένο μου μέρος – και αυτό που σκοπεύω να προσπαθήσω αμέσως με τον σύζυγό μου, το βρέφος, το μικρό παιδί και τα χρήματα – είναι η “έκπληξη” απόδραση όπου οδηγείτε λίγες ώρες προς οποιαδήποτε κατεύθυνση και απλά φτερά. Τα μέλη της οικογένειας μπορούν να πάρουν τη στροφή είναι ο βασιλιάς ή η βασίλισσα για την ημέρα (ίσως ο Μίλο δεν θα πάρει μια στροφή) και πρέπει να κάνουμε ό, τι θέλει η βασιλική Υψηλότητα για φαγητό και διασκέδαση.

Ναι, ίσως την Ημέρα του Holden θα οδηγούμε τρένα, θα χτυπήσουμε το παιχνίδι Doh σε σχήματα poop και θα τρώμε κροτίδες χρυσόψαρο, αλλά τότε θα πάρω μια στροφή. Ζήτω!

Leave A Comment