Δημιουργήστε φανταστικά στοιχεία με την κοινή χρήση των παιδιών σας

είναι φροντίδα!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

https://apis.google.com/js/plusone.jsby danielle webb

Ηλεκτρονικά μπορεί να φαίνεται να αναλαμβάνει μερικές φορές τη ζωή των παιδιών μας.

Ακόμη και ένα βρέφος μπορεί να κατανοήσει μερικούς από τους θεμελιώδεις ελέγχους ενός smartphone, καθώς και για παιδιά που τους χρησιμοποιούν για να παίξουν παιχνίδια.

Αυτή η αλληλεπίδραση με την καινοτομία δεν είναι απαραιτήτως φτωχή, η οποία μπορεί να διατηρήσει όσο και την ημερομηνία με την εφαρμογή λογισμικού δεν θα είναι απαραίτητη καθώς μεγαλώνουν καθώς και να πάρουν θέσεις εργασίας, ωστόσο δεν πρέπει να αναλάβει τον Πρόεδρο για να τους αφήσει να παράγουν με τα χέρια τους ή να χρησιμοποιήσουν τη δημιουργικότητά τους με παιχνίδια.

Παιδικά ρούχα Πωλητής Polarn O. Pyret μόλις πρόσφατα μοιράστηκε μερικά PDFs με απλές, δαπανηρές αποδοτικές μεθόδους για την παρακίνηση αυτού του τύπου φανταστικού και απτικού παιχνιδιού.

Υπάρχει ένα εδώ εδώ για να χτίσετε τα δικά σας ξυλοπόδαρα, ωστόσο ένα ακόμα φανταστικό εναλλακτικό για να εμπλέξετε την καινοτόμο πλευρά τους θα μπορούσε επίσης να είναι για αυτούς να κάνουν τα εξαιρετικά δικά τους φανταστικά στοιχεία – θα εκπλαγείτε με αυτό που προέρχονται! Εάν το παιδί σας είναι λίγο παλαιότερο, παρακινήστε τους να σχεδιάσουν το δικό τους χαρακτήρα ή ζώο, τότε ψωνίστε το σπίτι σας, το γκαράζ ή το κάδο ανακύκλωσης για τα εξαρτήματα.

Εάν το παιδί σας δεν είναι ακόμα παλιό για να κάνει ένα σχέδιο, τότε προσφέρετε μια επιλογή υλικών καθώς και να δείτε τι μπορείτε να κάνετε μαζί τους. Προϊόντα όπως απορρίμματα υλικών, μπουκάλια καθώς και καπάκια, κιβώτια, ξύλινα απορρίμματα καθώς και καπάκια βάζο είναι ιδανικά για αυτό.

Το καλύτερο μέρος του να πάρει τα παιδιά σας να κάνουν τους δικούς τους χαρακτήρες είναι να βλέπουν την εμπιστοσύνη τους καθώς και να ανθίσει η δημιουργικότητα. Είναι σε θέση να πιστέψουν λογικά ακριβώς πώς μπορούν να αλληλεπιδρούν διαφορετικά αντικείμενα, ακριβώς πώς μπορούν να τηρήσουν δύο προϊόντα καθώς και το πρόγραμμα που μπορούν να προβάλλουν με υπερηφάνεια καθώς και να μιλήσουν για το τι έκαναν όταν οι άνθρωποι έρχονται να επισκεφθούν!

Έτσι, όχι μόνο μια φανταστική μέθοδος για να παρακινήσετε καινοτόμο παιχνίδι, ωστόσο μια ιδανική μέθοδος για να κάνετε κάποια εκκαθάριση στο σπίτι σας! Στην πραγματικότητα, μπορείτε να ψωνίσετε τα αριστερά σας πάνω από τα κομμάτια καθώς και να παράγετε ένα κουτί για να κάνουν τα δικά τους πράγματα καθώς και ξανά. Το πολύ περισσότερο που προσθέτετε σε αυτό, το πολύ περισσότερο που μπορούν να ανακαλύψουν καθώς και να δημιουργήσουν.

Η Danielle Webb είναι ένας ταραχώδης blogger, καινοτόμος, καθώς και η μαμά ενός που μοιράζεται συνήθως τις περιπέτειές της καθώς και προτάσεις με την ελπίδα ότι θα επηρεάσει καθώς και τους γονείς, όπως έχουν κάνει τόσο πολυάριθμοι πριν από αυτήν.

Σύνδεσμος σε αυτήν την ανάρτηση: Δημιουργία φανταστικών στοιχείων με τα παιδιά σας
Σχετική αντιμετώπιση του άγχους και του άγχους καθώς και άλλων προβλημάτων υγείας και ευεξίας στο σχολείο

0/5

(0 κριτικές)

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Leave A Comment