Το καλοκαίρι της Jessica και του Holden’s Vole Summer

Voila, η έβδομη έκδοση της καλοκαιρινής σειράς μας!

Η Τζέσικα είναι μια νεοσύλλεκτη μαμά βαθιά στη μέση του πρώτου έτους της στην Αλαμπάμα. Ο συμπατριώτης της είναι έξι μηνών Holden (υπέροχο όνομα!). Παρέχει τις περιπέτειές τους στο blog της, μητέρα ενός παιδιού που καλλιεργείται.

Ως νέα μαμά που βγάζει το μωρό έξω από το σπίτι δεν είναι το τρομακτικό κομμάτι. Μου αρέσει να τον συσκευάζω και να οδηγώ. Είναι το δημόσιο μέρος που με ανησυχεί. Ποτέ δεν ξέρω πότε μπορεί να έχει μια κατάρρευση ή μια εκρηκτική πάνα. Τον βγάζουμε για να φάει μαζί μας, θεωρώντας ότι ήταν δύο εβδομάδων χωρίς προβλήματα, αλλά απροσδόκητα σε πέντε μήνες έγινε διαφορετικό μωρό στο κοινό.

Αντί να παρατηρεί ήσυχα τον κόσμο γύρω του, θέλει να είναι μέρος του. Θέλει να παίξει και να δείξει ξένους ότι μπορεί να καθίσει (κυρίως) μόνος του. Θέλει τους ανθρώπους να χαμογελούν σε αυτόν και θέλει να αλληλεπιδράσει με τον κόσμο γύρω του. Ο μπαμπάς του δεν είναι ανήσυχος για αυτά τα πράγματα καθόλου. Ο μπαμπάς του αντιμετωπίζει τα πράγματα με το κεφάλι και έτσι ακολουθώ το προβάδισμα του, βάζοντας ένα γενναίο πρόσωπο και πηγαίνω σε περιπέτειες.

Ζωολογικός κήπος
Είμαστε σε αρκετούς αυτό το καλοκαίρι, συμπεριλαμβανομένου ενός ταξιδιού στο ζωολογικό κήπο και μια μέρα στη λίμνη. Νομίζω ότι πήρα την ευχαρίστηση στο ζωολογικό κήπο πολύ περισσότερο από τον Holden ή τον μπαμπά του, αλλά έδωσε προσοχή στους πάντα διασκεδαστικούς πιθήκους και πολλά μεγάλα πουλιά. Πήρα ιδιαίτερα την ευχαρίστηση σε ένα ζευγάρι μητέρας και κόρη των ελεφάντων και στην οικογένεια των καμηλοπαρδάλεων.

Μαμά και ελέφαντας μωρού

Ήταν πραγματικά τακτοποιημένο για να απολαύσετε πώς οι μητέρες των ζώων αλληλεπιδρούν με τους απογόνους τους. Ποτέ δεν έχω δώσει μεγάλη προσοχή πριν, αλλά βρήκα τον εαυτό μου να πάρει τα δακρυϊκά μάτια συγκρίνοντας τα ζεύγη της μητέρας και των μωρών.

Το μωρό μου

Ο Holden κοιμήθηκε περίπου στα μισά του ζωολογικού κήπου, αλλά συνεχίσαμε στη ζέστη και πραγματικά πήραμε την ευχαρίστηση την ημέρα. Φορώντας τον γύρω προστέθηκε στη ζέστη, αλλά νομίζω ότι του άρεσε να είναι υψηλότερος από ό, τι θα ήταν σε ένα καροτσάκι. Ήταν επίσης άνετος σε ένα νέο περιβάλλον που με έφερε τόσο κοντά.

Κολύμβηση της λίμνης
Η πιο πρόσφατη επιχείρησή μας ήταν στη λίμνη για κολύμπι. Η πρώτη κολύμβηση του Holden για να είναι ακριβής. Ήμουν λίγο νευρικός, αλλά κυρίως εκστατικός για το κολύμπι και ξοδεύοντας μια οικογενειακή μέρα στη λίμνη. We gotten a float that wasn’t nearly as cool as it looked on the box but served it’s purpose for the day. Καλύψαμε το μωρό στο Sunblock και τον πέρασα στον μπαμπά του για να τον εισαγάγει στο νερό.

Αγαπούσε απολύτως να είναι στο νερό και στο πλωτήρα του

To our surprise he immediately smiled, laughed, and kicked his little legs! Είχαμε τόσο πολλή διασκέδαση να τον επιπλέει γύρω και αργότερα να παίζει στο ρηχό νερό. He splashed and laughed a lot of of the day. It was great and I’m happy we went. We’ll absolutely be swimming a lot a lot more this summer.

I’m looking forward to the rest of our summer and hoping that we find lots of a lot more adventures that we’re brave enough to try!

Related Rookie mommy Activities:
Activity #96: Go swimming
Activity #257: Meow, bark and tweet at the pet store (a complimentary alternative to the zoo for little ones!)

Leave A Comment