Οι μητέρες πολεμιστών είναι μεγάλες μητέρες

καλός φίλος καθώς και συνάδελφος blogger, Jill Krause από babyrabies, ταξίδεψαν σε τρεις πόλεις για να ικανοποιήσουν με αυτές τις επτά γυναίκες για να βοηθήσουν τις ιστορίες τους καθώς και τα πρόσωπα σε περιγεννητική διάθεση καθώς και άγχος και διαταραχές άγχους. Λέει, “Ίσως να μην είμαι πολύ πιο χαρούμενος από αυτό το βίντεο, ή πολύ πιο ταπεινωμένος που άκουσα αυτές τις γυναίκες να λένε τις ιστορίες τους στην κάμερά μου”.

Είναι ένα γρήγορο βίντεο που θα τραβήξει στην καρδιά σας. Εάν έχετε έναν σκληρό χρόνο ή καταλαβαίνετε κάποιον που είναι, λάβετε βοήθεια! Υπάρχουν εξαιρετικές προσφορές βοήθειας, καθώς δεν χρειάζεται να το κάνετε μόνοι σας. Το pastpartumprogress.org είναι μια ιδανική τοποθεσία για να ξεκινήσετε.

Η περιγεννητική διάθεση καθώς και οι διαταραχές του στρες και του άγχους επηρεάζουν 1 σε 7 που αναμένουν καθώς και νέες μητέρες. Είμαστε ισχυροί, είμαστε μαχητές, είμαστε υπέροχες μαμάδες, καθώς και είμαστε εδώ για εσάς αν αγωνίζεστε επίσης. Οι μητέρες με περιγεννητικές διαταραχές της διάθεσης δεν είναι μόνοι. Εκτός από τις μεγάλες μητέρες, ακόμα κι αν αγωνίζονται.

Βρείτε πολύ περισσότερους πόρους, καθώς και εργαλεία στο pastpartumprogress.org, καθώς και να δείτε το CottonBabies.com για να υποστηρίξετε μια επιχείρηση που υποστηρίζει όλες τις μητέρες.

Παρακαλώ, αν αγωνίζεστε, φτάσετε. ζήτα βοήθεια. Μπορείτε να βελτιώσετε.

Leave A Comment