Συσκευάστε ένα πικνίκ και roll στο χορτάρι

τρώνε έξω για να αλλάξετε τα πράγματα

Η πρόκληση για την ημέρα είναι να επωφεληθείτε από ένα ζεστό απόγευμα και να τροφοδοτήσετε την οικογένειά σας έξω. Ήρθε η ώρα για ένα πραγματικό ζωντανό πικνίκ. Είναι πολύ πιο εύκολο να καθαρίσετε τα ψίχουλα cheerio όταν μπορώ απλά να κουνήσω την κουβέρτα μου στο χορτάρι και να αφήσω τα υπόλοιπα στα σφάλματα.

Μου αρέσει να το κρατώ απλό με τη διάσπαση των καθηκόντων σχεδιασμού με τους φίλους ή να χτυπήσετε το μεγάλο εξωτερικό με το γεύμα μου και το μωρό μου:

Συμπληρώστε τα απαιτούμενα εργαλεία μωρών κατά τη διάρκεια ενός Naptime.

Πάρτε το γεύμα σας σε ένα αγαπημένο deli ή αφαιρέστε την άρθρωση. Με άλλα λόγια, μην βλάψετε τον εαυτό σας με το μαγείρεμα αν δεν χρειάζεται να. (Μια άλλη παραλλαγή έχει έρθει η πίτσα σε εσάς)

Προχωρήστε στο τοπικό σας πάρκο ή το αγαπημένο χορτάρι με μια κουβέρτα.

Απολαύστε την πρώτη τιμή ελεύθερη διασκέδαση του φωτός που χορεύει μέσα από τα φύλλα και το κρύο, φραγκοστάφυλο. Προβολή άλλων παιδιών και σκύλων γύρισε τη διασκέδαση. Το Baby Holden θα μπορούσε να καθίσει εκεί και να παρακολουθήσει μια κάμπια (όπως για 30 ολόκληρα δευτερόλεπτα).

Αυτή είναι η είκοσι όγδοη εβδομαδιαία πρόκλησή σας! Μοιραστείτε τις επιτυχίες, τις προσπάθειές και τις φωτογραφίες μας μαζί μας εδώ ή στο Facebook. Μοιραστείτε στο Instagram με το Hashtag #rookiemoms για ένα εικονικό υψηλό πέντε.

Leave A Comment