Η τηλεοπτική δημοσίευση: δείχνει ότι βλέπουμε καλύτερα τώρα

θα ομολογήσω. Ήμουν μία από αυτές τις μητέρες. Ήμουν ο τύπος της μητέρας που ακούτε για την υποτίμηση είναι ένας μύθος … αυτός που απαγορεύει την τηλεόραση από το σπίτι (κατά τη διάρκεια των ωρών ξύπνησης του μωρού ούτως ή άλλως). Ναι.

Αλλά τότε είχα έναν δεύτερο νεαρό λιγότερο από δύο χρόνια αργότερα. καθώς και όλα αυτά άλλαξαν.

Ξεκίνησε αρκετά αργά: Θα αφήσω τον Holden (22 μήνες) να προβάλει 12 λεπτά ερωτήσεων ζώων ή να υπογράψει χρόνο περίπου 3 φορές την εβδομάδα. Σκέφτηκα ότι μόλις υπολογίστηκε στο μεγάλο σχέδιο των πραγμάτων.

Του προγράμματος είναι μια ολισθηρή πλαγιά. Όπως φοβόμουν θα ήταν.

Στη συνέχεια ήρθε η ερώτηση ζώα κάθε μέρα! Ευτυχώς το πολύτιμο βρέφος ήταν ανιδιοτελές. Χτύπησα τον εαυτό μου στην πλάτη. Ένιωσα χαλαρά ότι οι νέοι μου δεν ήταν σε καλό δρόμο για να είναι εκείνοι οι βρέφη Einstein Zombie νέοι που μερικοί από τους καλούς φίλους μου έχουν (και αν διαβάζετε … οι νέοι σας όλα αποδείχθηκαν εξαιρετικά ούτως ή άλλως.

Γρήγορα μπροστά περίπου 18 μήνες, καθώς βλέπουμε περίπου 24 λεπτά της τηλεόρασης κάθε εβδομάδα. Έχω εξορθολογίσει ότι οι νέοι (ηλικίας 22 μηνών καθώς και 3 1/2) είναι τόσο απασχολημένοι, κοινωνικοί, καθώς και ασχολούνται όλη την ώρα στο νηπιαγωγείο ότι πραγματικά απαίτησαν να χαλαρώσουν. Επιπλέον, πρέπει να μαγειρέψω! Έτσι, κάθε μέρα στις 5:30 βλέπουμε τώρα μία από τις εκπομπές μας.

Δείχνει ότι μας αρέσουν καλύτερα τώρα:

Ο Sid the Science Youngster – Ο περίεργος νεαρός εξερευνά τον κόσμο του. Τραγουδώντας καθώς και επιστήμη με το Great Jim Henson Vibe. (κατάλληλο για 4 καθώς και με τίποτα φτωχό για τους νεότερους)

Word World – Τα ζώα τραγουδούν καθώς και να κάνουν λόγια από τα γράμματα. (βαθμολογείται για 3+ με κάποιο άνω υλικό για τους νεότερους.

Πηγαίνετε, Ντιέγκο, πηγαίνετε – δεν με απαίθεετε να σας πω τι είναι ο Ντιέγκο, ωστόσο, αν σας βλέπετε ήδη να επιθεωρήσετε την τυπική αξιολόγηση της αίσθησης καθώς και να δείτε αν συμφωνείτε. Ο Holden φοβάται τα ηφαίστεια καθώς και τους κακούς μάγους τον τελευταίο καιρό, καθώς και σε ένα διάλειμμα.

Leave A Comment