Αγαπητέ μου παιδί δεν ήσασταν λάθος

Η κοινή χρήση είναι φροντίδα!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Όταν ανακοίνωσα ότι ήμουν έγκυος με το τέταρτο παιδί μου, πήρε πολλούς ανθρώπους από έκπληξη, συμπεριλαμβανομένου μας. Τα άλλα τρία παιδιά μας ήταν 11, 9 και 6 εκείνη τη στιγμή, έτσι φαινόταν σαν να ήταν πλήρης η οικογένειά μας. Ήμουν επίσης 41 ετών. Πολλοί άνθρωποι ρώτησαν αν ήταν λάθος, και σχεδόν όλοι ρώτησαν ή υποθέτουν ότι η εγκυμοσύνη ήταν “μη προγραμματισμένη”. Αυτή η λέξη συνεχίζει να με ενοχλεί. Νομίζω ότι επειδή μια “μη προγραμματισμένη εγκυμοσύνη” φέρει τέτοια αρνητική χροιά. Οι άνθρωποι το βλέπουν ως “λάθος” ή κάτι που δεν προοριζόταν να συμβεί. Οι άνθρωποι θα μας πειράζουν, “Δεν ξέρετε πώς συμβαίνουν αυτά τα πράγματα;” Ναί. Ναι, το κάνουμε. Ωστόσο, η πίστη μας μας επιτρέπει να πιστεύουμε και να εμπιστευόμαστε σε αυτό που πρέπει να είναι.

Γνωρίζουμε επίσης ότι μπορείτε να σχεδιάσετε για πράγματα που δεν μπορεί ποτέ να συμβούν. Έχοντας ένα παιδί δεν είναι κάτι που μπορείτε να σχεδιάσετε 100%. Δεν εξαρτάται πραγματικά από εμάς. Τελικά, είναι στα χέρια του Θεού. Όταν θα έχετε ένα παιδί, όπου θα έχετε ένα παιδί, πώς θα έχετε ένα παιδί, αν θα έχετε ένα αγόρι ή κορίτσι, τι θα μοιάζει με το παιδί σας … Πιστεύω ότι αυτά τα πράγματα δεν είναι υπό τον έλεγχό μας. Έχω δύο παιδιά με κόκκινα κεφάλια για χάρη της καλοσύνης! Δεν “σχεδίαζα” γι ‘αυτό. Μερικές φορές τα σχέδια αλλάζουν και μερικές φορές τα πράγματα που δεν περιμέναμε να αποδειχθούν τα καλύτερα πράγματα ποτέ.

Λέγοντας ότι ένα παιδί είναι “μη προγραμματισμένο” που εξακολουθεί να με ενοχλεί πραγματικά. Ποτέ δεν θέλω ο γιος μου να αισθανθεί ότι ήταν λάθος ή ότι δεν ήταν στο σχέδιο για να είναι εδώ.

Αγαπητέ μου παιδί, δεν ήσασταν λάθος. Ένα λάθος είναι κάτι που είναι λάθος. Δεν υπάρχει τίποτα λάθος για εσάς.
Αγαπητέ μου παιδί, ήσασταν έκπληξη. Ήσασταν το πιο ευχάριστο, απίστευτο δώρο έκπληξης για την οικογένειά μας.
Αγαπητέ μου παιδί, σχεδιάσατε. Η ζωή σας ήταν στα χέρια του Θεού καθ ‘όλη τη διάρκεια και μόνο γνώριζε το σχέδιό του για σας.

Σχετική λύση εμπειρογνωμόνων για το Home Cleaning Blues από τη Suzanne MacGuire

Ήταν πάντα μέρος του σχεδίου του Θεού.

Αγαπητέ μου παιδί, είσαι ευλογία και είμαστε για πάντα ευγνώμονες για εσάς.

Η Naomi Pelss είναι σύζυγος και μητέρα τεσσάρων παιδιών ηλικίας 11 μηνών, 7, 10 και 12. Η μικρότερη ευλογία της ήρθε όταν ήταν 41 ετών. Η Naomi είναι ο διευθυντής ενός κέντρου παιδικής φροντίδας και είναι εγγεγραμμένος εκπαιδευτικός πρώιμης παιδικής ηλικίας για σχεδόν είκοσι χρόνια. Είναι blogs για το ταξίδι της γονικής μέριμνας στο www.morewithfourblog.com Ορισμένες από τις θέσεις της είναι sappy και συναισθηματικά, και μερικές από τις θέσεις της είναι αστείες ή ενημερωτικές. Όλες οι θέσεις της είναι ειλικρινείς και πραγματικές.

Σύνδεσμος σε αυτήν την ανάρτηση: αγαπητέ μου παιδί δεν ήσασταν λάθος

0/5

(0 κριτικές)

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Leave A Comment