ΤΡΩΩ. Blog. ΤΡΕΞΙΜΟ. Είναι αυτό το Σαββατοκύριακο!

Άγια ατρόμητη Παρασκευή, φάτε. Blog. Τρέξιμο. Ξεκινά σήμερα. Καθίζω στο γραφείο της Country Inns & Suites στο Sunnyvale περιμένοντας τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου, το νερό και το blogging.

Αρκετοί μήνες πίσω – πότε μπορεί να φαινόταν σαν μια πραγματικά πολύ καιρό – η Μαρία από το Make καθώς και να με προσκαλέσει να συμμετάσχω μαζί της για ένα τρελό ρελέ. Είπα “ναι”, δεδομένου ότι πάντα δηλώνω πράγματι (η Whitney δηλώνει πάντα “όχι” αν αναρωτιόσασταν), καθώς και, επομένως, η τρελή, ατρόμητη προσπάθειά μου για να μπει σε σχήμα τρέχει.

Αλλά δεν είναι μόνο το τρέξιμο. Δεν είναι ποτέ μόνο το τρέξιμο.

Είναι επίσης μακριά από το hubby μου, καθώς και από τους νέους για ένα μακρύ Σαββατοκύριακο, το οποίο περιλαμβάνει το να έχει το νεύρο να ζητήσει αυτό που θέλω, για κανέναν άλλο λόγο από ό, τι το θέλω. [Πλευρική σημείωση: Είναι ένα πράγμα που πρέπει να αλλάξουμε γύρω από τη ρουτίνα του για δουλειά ή σοβαρές επιδιώξεις, ωστόσο αυτή είναι καθαρή αναψυχή, συνολική βόμβα ενοχής!]

Είναι επίσης τα κότσια να επανέλθουν στο τρέξιμο καθώς και να πιστέψουν ότι δεν είναι μόνο το σώμα μου πριν από το μωρό που θα μπορούσε να κάνει αυτό το είδος γεγονότος.

Είναι επίσης η κοινωνική ατρόμητη να περάσει το Σαββατοκύριακο με 13 άλλες εκφοβιστικές γυναίκες που δεν ξέρω.

Είναι επίσης το χρόνο να κάνουμε όλα τα τρέξιμο καθώς και cross-training όταν θα προτιμούσα να κοιμηθώ. Για να συντονίσω τις ρουτίνες με το Hubby μου για να τρέξω με ηλιόλουστη ή Olivia ή Amanda ή Whitney. Ή τεμαχίστε με τον Jillian. Ή jog σε τοποθεσία μπροστά από την τηλεόρασή μου στην πόλη Cougar καθώς και το Wii σε σχήμα συν (που αγαπώ, btw, αφού δηλώνει ότι τρέχω έξι λεπτά μίλια, καθώς τρέχω πραγματικά δώδεκα λεπτά μίλια).

Αλλά αν είναι τόσο δύσκολο, γιατί να είσαι ατρόμητος;
Τώρα που έχω ξεφύγει από το δρόμο, θα δηλώσω ότι θέλω να το κάνω αυτό. Θέλω να αποδείξω στον εαυτό μου ότι μπορώ. Θέλω να κάνω ένα καλό παράδειγμα στα αγόρια μου. Θέλω να κάνω τον κόρη μου περήφανο. Θέλω να ικανοποιήσω αυτές τις νέες γυναίκες.

Και γενικά θέλω να κλωτσήσω τον κώλο!

{Wish Me Luck όμως, γιατί είμαι ακόμα νευρικός}

Leave A Comment