Η ποιότητα ζωής για την ενίσχυση της ψυχικής υγείας και της ευεξίας

είναι φροντίδα!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Οι υγιείς άνθρωποι 2020 αφορά την προώθηση της υψηλής ποιότητας ζωής για την ενίσχυση της ψυχικής υγείας και της ευεξίας (υγιείς άνθρωποι 2020, n.d.). Πολλοί παράγοντες για την ψυχική υγεία και την ευεξία προέρχονται από τα οικιακά προβλήματα στο σπίτι, ωστόσο πρόσφατα, έχω δει καταστάσεις που προκαλούνται από ανησυχίες που οι εργαζόμενοι έχουν από τους εργοδότες. Αυτές τις μέρες υπάρχουν πολλές επιχειρήσεις που αγοράζουν μικρότερες επιχειρήσεις για να κάνουν μεγαλύτερες εταιρείες. Όταν αναλάβουν αυτές οι επιχειρήσεις, υπάρχουν πολλές τροποποιήσεις που πραγματοποιούνται. Οι τροποποιήσεις απογοητεύουν τους παλιούς εργάτες καθώς και να τους κάνουν να αισθάνονται σαν να μην είναι ευπρόσδεκτοι στο νέο τμήμα, κάνοντας τον εργαζόμενο απογοητευμένο στο σημείο παραίτησης. Η νέα επιχείρηση που έχει αναλάβει θα εξοικονομήσει για να πληρώσει τα οφέλη ανεργίας, καθώς και θα έχει τη δυνατότητα να προσλάβει νέο προσωπικό για λιγότερα χρήματα. Η επιδείνωση του εργαζομένου προκαλεί αυξημένες τηλεφωνικές κλήσεις στα προγράμματα βοήθειας των εργαζομένων που μπορεί να οδηγήσουν στην απαίτηση ενός συμβούλου ψυχικής υγείας και ευεξίας.

Θα ήταν μια τέλεια περίσταση για τους υγιείς ανθρώπους το 2020 να προσθέσουν κάτι που θα βοηθούσε τους εργοδότες να συνεργαστούν με τους εργαζόμενους για την αποφυγή τακτικών εκφοβισμού καθώς και για να επιτρέψουν περισσότερο χρόνο στο σπίτι (Healthy People 2020, n.d.). Πολλοί εργοδότες αυτές τις μέρες απαιτούν μια εργάσιμη ημέρα 9 ωρών καθώς και τότε. Εάν εργάζεστε από το σπίτι, ορισμένοι εργοδότες δεν σέβονται τον οικιακό χρόνο ενός υπαλλήλου καλώντας τον εργαζόμενο σε οποιοδήποτε είδος προβλεπόμενου χρόνου της ημέρας ή της νύχτας. Εάν εργάζεστε έξω από το σπίτι, αυτό θα προσθέσει ένα χρόνο μετακίνησης σε μια ημέρα του εργαζομένου, που κάνει το έργο μια μέρα 11 ωρών, αφήνοντας εξαιρετικά χρόνο για το νοικοκυριό καθώς και τον ύπνο. Στη σημερινή οικονομία, και οι δύο γονείς υποχρεούνται να εργάζονται, γεγονός που καθιστά έναν ταραχώδη τρόπο ζωής που ζυγίζουν τις ρουτίνες για τις δραστηριότητες των παιδιών λόγω των δαπανών της ζωής. Η περίσταση δυσκολεύεται να προκαλέσει άγχος και άγχος καθώς και κατάθλιψη. Μερικές φορές αυτά τα ψυχικά προβλήματα όταν απομείνουν ανεπίλυτα έχουν κατανοηθεί ότι ενισχύουν το ποσοστό αυτοκτονίας. Πολλοί δεν μιλούν για αυτό, αφού είναι αμήχανοι. Ωστόσο, είναι ένα σημαντικό θέμα που πρέπει να αντιμετωπιστεί. Ως φίλοι, οικογένεια, καθώς και συναδέλφους που όλοι μας είναι, απαιτούμε να αφιερώσουμε χρόνο για να ακούσουμε πραγματικά καθώς και να δούμε τις ενδείξεις βοήθειας που πολλοί έχουν ξεφύγει. Ακόμα κι αν δεν είναι στο φάσμα του σοβαρού άγχους και άγχους που προκαλούν βλάβη στον εαυτό τους, είναι ένα τρομερό πράγμα να ζήσετε ήσυχα, αφού η υψηλή ποιότητα ζωής είναι μειωμένη καθώς και ανθυγιεινή.

Σχετικά οφέλη για την υγεία και την ευεξία του ευκαλύπτου

Τηλεφωνική γραμμή

βιβλιογραφικές αναφορές

https://counselingexam.com/

Υγιείς άνθρωποι 2020. (n.d.). https://www.healthypeople.gov/2020/topics-bjectives/topic/mental-health-and-mental-disorders

Υγιείς άνθρωποι 2020. (n.d.). https://www.healthypeople.gov/2020/topics-bjectives/topic/occupational-safety-and-health

Σύνδεσμος σε αυτήν την ανάρτηση: ποιότητα ζωής για την ενίσχυση της ψυχικής υγείας

5/5

(1 ανασκόπηση)

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Leave A Comment