5 τρόποι για να κάνετε το Halloween ασφαλές και διασκεδαστικό για τα παιδιά σας

Η κοινή χρήση είναι η φροντίδα!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Το Halloween απέχει μόλις λίγες εβδομάδες. Κάθε χρόνο σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες τα παιδιά ντύνονται σε κοστούμια και ελέγξτε το γείτονα με τα λόγια, “Trick ή Treat!” Μπορεί να μην γνωρίζετε προσωπικά κάθε γείτονα κοντά σας και οι ξένοι δεν μπορούν να εμπιστευτούν. Εάν ανησυχείτε για την ασφάλεια του παιδιού σας, παρακάτω είναι μερικές ιδέες για το πώς να κάνετε αποκριές ασφαλές και διασκεδαστικό για το μικρό σας goblin.

1. Φορέστε τον σε ένα φωτεινό χρωματιστό κοστούμι ή χρησιμοποιήστε μπαστούνια λάμψης. Κατά τη διάρκεια των ωρών ή των ωρών θεραπείας είναι κανονικά σκοτεινό έξω και τα μικρά παιδιά είναι δύσκολο να δουν τη νύχτα. Στην αγορά για να είναι πολύ πιο ορατό, μπορείτε να ντύσετε το παιδί σας σε ένα λευκό ή φωτεινό κοστούμι. Αν επιμένει να είναι ο άνδρας νυχτερίδας ή ένας μαύρος νίντζα, συνδέοντας χαλαρά ένα λάμψη γύρω από το λαιμό του ή τον φορούν με ένα κολιέ ή ένα βραχιόλι θα βοηθήσουν εσάς και τους άλλους να τον δουν καλύτερα.

2. Ελέγξτε μόνο τους γείτονες που γνωρίζετε. Η επίσκεψη σε άτομα που γνωρίζετε θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε σίγουροι ότι η θεραπεία θα είναι ασφαλής. Επίσης, εάν περιορίσετε τα check outs, το παιδί σας δεν θα κατακλύζεται με πάρα πολλά ζαχαρούχα τρόφιμα που δεν είναι υγιή γι ‘αυτόν.

3. Παρακολουθήστε ένα κοινοτικό πάρτι αποκριών αντί για τέχνασμα ή θεραπεία. Τα κοινοτικά πάρτι αποκριών είναι συνήθως δωρεάν για να παρευρεθούν και μπορεί να είναι μια διασκεδαστική και ειδική εμπειρία για το παιδί σας. Τα παιχνίδια, ένας διαγωνισμός κοστουμιών και η κτύπημα για τα μήλα είναι δημοφιλείς δραστηριότητες σε αυτά τα κόμματα.

4. Ταξινόμηση της καραμέλας του παιδιού σας πριν τον αφήσετε να το φάει. Αυτή η πρακτική ξεκίνησε πριν από δεκαετίες, όταν οι ξένοι έβαλαν ακατάλληλα αντικείμενα στην καραμέλα κατά τη διάρκεια των αποκριών. Δεν είναι πλέον τόσο συνηθισμένο για να βρείτε ξυράφι ή δηλητηριώδη καραμέλα, αλλά ποτέ δεν ξέρετε. Μην αφήνετε το παιδί σας να φάει καραμέλα που φαίνεται να παραβιάζεται. Εάν το περιτύλιγμα μοιάζει να απομακρύνθηκε και να επιστρέψει στο ρίχνουμε μακριά.

Σχετικές ιδέες για την προετοιμασία ενός υγιούς γεύματος της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου με την οικογένεια

5. Περπατήστε σε κάθε πόρτα με το παιδί σας. Οι περισσότεροι γονείς συνήθως απολαμβάνουν στο δρόμο, αλλά το παιδί σας θα είναι πολύ πιο ασφαλές αν περπατήσετε μέχρι την πόρτα μαζί του.

Σύνδεσμος σε αυτήν την ανάρτηση: 5 τρόποι για να Κάντε αποκριές ασφαλές και διασκεδαστικό για τα παιδιά σας

0/5

(0 κριτικές)

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Leave A Comment