Οδηγός παιδιών για την κηπουρική (που χρηματοδοτείται από το Tree Top)

Καλύτερη καινοτομία για τα μωρά στη νέα χιλιετία; Θήκες σάλτσας μήλου. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε το γράψιμό μας με τη χορηγία του Tree Top σήμερα και να βοηθήσουμε να εισαγάγουμε τα μηνύματα χωρίς χάος, καθαρή θήκη φρούτων.

Το Tree Top, η εταιρεία χυμών μήλων με την οποία μεγάλωσε, δεσμεύεται να αυξήσει τα καλά μήλα, πράγμα που υποδηλώνει ότι θέλουν να ενθαρρύνουν τις οικογένειες να μεγαλώνουν τα πράγματα μαζί και να μάθουν πολύ περισσότερα για το πού προέρχονται τα τρόφιμα και τις χαρές της καλλιέργειας.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συνεργάζονται με το kidsgardening.org, έναν ιστότοπο που βοηθά τους γονείς και τους δασκάλους να χρησιμοποιούν την κηπουρική ως πόρο για μάθηση.

***

Έχοντας μόλις ολοκληρώσει ένα έργο στο κατώφλι μου – έχουμε ένα νέο κατάστρωμα και πέργκολα με αυτά τα εκπληκτικά φώτα της σφαίρας που κρέμονται σε αυτό – ήθελα τα παιδιά μου να περάσουν πολύ περισσότερο χρόνο εκεί έξω αυτό το Σαββατοκύριακο. Ήταν εύκολο να τα προσελκύσουμε όταν επεσήμανα όλα τα φυτά με τα οποία θα μπορούσαν πραγματικά να αλληλεπιδρούν. Δεν έχω πολύτιμη στάση απέναντι στον κήπο μου.

Το Scarlett + Chloe απαιτεί σνακ πριν παίξετε

Λίγους μήνες πριν, πήγαμε στους κήπους της λίμνης Merritt στο Όκλαντ, όπου είχαμε τη διασκέδαση περπατώντας μέσα από τα μονοπάτια και βλέποντας όλα τα χαρακτηριστικά του τοπίου. Πολύ περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, είχαμε τη διασκέδαση με τις αισθήσεις μας.

Εδώ είναι αυτό που έμαθα κάνει έναν καλό αισθητήριο κήπο:

Πρώτον, λέγοντας στα παιδιά σας ότι είναι ένας αισθητηριακός κήπος. Τώρα που ξέρουν ότι δεν είναι μόνο για να ρίξετε μια ματιά στα φυτά, εξετάστε αυτά τα στοιχεία ενός κήπου που μπορεί να απευθύνονται στον Kiddos.

1) δύσοσμος. Τα λουλούδια συνήθως προσφέρουν κάτι στη μύτη, αλλά μου αρέσει ιδιαίτερα το δεντρολίβανο, το μέντα και η λεβάντα σε έναν κήπο επειδή μπορείτε να τα πάρετε και στη συνέχεια να μυρίσετε τα δάχτυλά σας. Κάτι που μπορεί να κάνει τα μικρά παιδιά.

2) Αρκετά. Σκεφτείτε τους συνδυασμούς χρωμάτων που παρέχονται τόσο από τα άνθη όσο και από τα χυμού. Η μετάβαση στο νηπιαγωγείο και ο έλεγχος των ποικιλιών είναι πολύ διασκεδαστικό με ένα παιδί που σκάβει βρωμιά. (Δείτε τι έκανα εκεί; Digs!)

3) Αγγίξτε. Ακριτά, χόρτα, ακόμη και ακανόνιστα πράγματα προσκαλούν στα δάχτυλα. Ο φίλος μου και ο γείτονας της Nila ανθεκτικά στην ξηρασία, που φαντάζεται παραπάνω, είναι ένα καταπληκτικό παράδειγμα. Ποιος μπορεί να περπατήσει χωρίς να τρέχει το χέρι τους μέσα από αυτά τα wispy χόρτα;

4) Ακούστε. Ένα τελετουργικό για το άνοιγμα των αυτιών σας όταν ελέγχετε τον κήπο σας είναι μια πολύ Zen Parenting Move. Ας ελπίσουμε ότι θα ακούσετε τα πουλιά, τα έντομα και αν έχετε ένα χαρακτηριστικό νερού, κερδίζετε.

5) Γεύση. Ναί! Βάλτε τα πράγματα στο στόμα σας. Αναπτύξτε βότανα, μούρα, ή πηγαίνετε γεμάτα στον κήπο λαχανικών αν έχετε το χώρο.

Στο δικό μου κατώφλι, ενθάρρυνα τη Scarlett και τον φίλο της Chloe να δοκιμάσουν ό, τι τους άρεσε να κάνουν “άρωμα”, κάτι που θυμάμαι να κάνω ως μικρό κορίτσι.

Έμειναν σε αυτό το τραπέζι για πάνω από μία ώρα, σκασμένα λεμόνια από το δέντρο μας, αναμειγνύοντας το χυμό με τα βυθοκόρους, τα δεντρολίβανο και τα πέταλα λουλουδιών.

Τους έδωσα μερικά εργαλεία κουζίνας και ένα ζευγάρι clippers για να τους βοηθήσουν να μείνουν απασχολημένοι. Προσπάθησαν να με πείσουν να πίνω το προκύπτον άρωμα, καθώς το δοκιμάζονταν οι ίδιοι, αλλά αρνήθηκα αυτή τη γενναιόδωρη προσφορά.

Αισθάνεστε τυχεροί; Δίνουμε μια δέσμη καλούδων σε 40 τυχερούς συμμετέχοντες.

“Το περιοδικό κηπουρικής μου”

Κόκκινο δοχείο Tubrug

Παιδικά γάντια κηπουρικής

Ποτιστήρι

Σετ εργαλείων μαλακού χεριού αφής

Αγαπημένοι πέντε σπόροι βλαστών

Δέντρα κορυφής σάλτσας μήλου

ένα rafflecopter giveaway

——-

Χάρη στην Tree Top, ένας co-op που ανήκει στον καλλιεργητή, βαθιά ριζωμένη στις κοινότητες όπου εργαζόμαστε και ζούμε, για τη χορηγία της γραφής μου σήμερα. Για κάθε αγορά δέντρων Top Apple Sauce Sauce, το Tree Top θα δωρίσει ένα δολάριο στο kidsgardening.orgâ για να βοηθήσει στη χρηματοδότηση κοινοτικών έργων κήπου και να αυξήσει καλά μήλα σε ολόκληρη τη χώρα.

Leave A Comment