Επτά ιδέες για εύκολη, υγιή προγραμματισμό μενού

Η κοινή χρήση είναι η φροντίδα!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Σκεφτείτε ότι ο υγιής προγραμματισμός μενού πρέπει να είναι σκληρός καθώς και χρονοβόρος; Χρησιμοποιήστε αυτές τις βασικές ιδέες καθώς και να απολαύσετε τον επιπλέον χρόνο που θα ανακαλύψετε.

1) Χρησιμοποιήστε μια υποτονική κουζίνα – αυτά είναι το όνειρο ενός ταραχώδους προσώπου. Απλά ρυθμίστε ό, τι το πρωί, καθώς και να απολαύσετε ένα ζεστό, σπιτικό μαγειρεμένο γεύμα όταν είστε με την ταραχώδη μέρα σας.

2) overcook – Δεν δείχνω ότι κρατώ κάτι στο φούρνο για πολύ καιρό, ωστόσο, κάνει διαφορετικές εκδόσεις χρησιμοποιώντας το ίδιο ακριβώς πρωτογενές συστατικό. Για παράδειγμα, ας δηλώσετε ότι μαγειρεύετε τα πτηνοτρόφους. Ακριβώς πώς να πάρει ένα πακέτο οικιακής μεγέθους και στη συνέχεια να πάρει τα μαχαίρια παρασκευάζονται με διάφορους τρόπους. Μπορείτε να προετοιμάσετε μερικά με σάλτσα μπάρμπεκιου, σεζόν μερικά για ψήσιμο, να χρησιμοποιήσετε μερικά για να ανακατέψετε τηγανίζοντας, καθώς και ψησταριά για να χρησιμοποιήσετε σε σάντουιτς καθώς και σαλάτες. Θα μαγειρευτούν όλοι καθώς και θα είναι προετοιμασμένοι να χρησιμοποιήσουν καθώς τις απαιτείτε όλη την εβδομάδα.

3) Διπλασιάστε μια συνταγή – αρκεί να καθαρίζετε αυτά τα γλάστρες καθώς και τα τηγάνια ούτως ή άλλως, μπορεί επίσης να κάνει πολύ περισσότερο από μόνο για ένα γεύμα. Απλά διπλασιάστε ή τριπλασιάστε τη συνταγή, ετικέτα καθώς και πάγωμα για μεταγενέστερη χρήση.

4) Πρωινό για δείπνο – Λαμβάνοντας υπόψη ότι το πρωινό είναι το πιο κρίσιμο γεύμα της ημέρας γιατί να μην το απολαύσετε πολύ περισσότερο από ό, τι από καιρό σε καιρό; Το πρωινό μπορεί να είναι ένα χρυσωρυχείο υγιεινών τροφίμων με προσεκτικό σχεδιασμό που επιλέγουν τρόφιμα, όπως πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, δημητριακά υψηλών ινών, κρέμα σπόρου ολικής αλέσεως ή μίγμα βάφλας, φρέσκα φρούτα, γάλα χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά, γιαούρτι, τυρί, αυγά καθώς και πολλά άλλα.

5) Κρατήστε μια λίστα αγορών τροφίμων – διατηρώντας μια λίστα με την κουζίνα σας, θα το ανακαλύψετε απλό για να διατηρήσετε υγιεινά τρόφιμα στο χέρι. Καθώς τρέχετε χαμηλά, απλά τα σημειώστε για να αντικατασταθείτε κατά τη διάρκεια του επόμενου ταξιδιού σας στο σούπερ μάρκετ. Η διατήρηση μιας λειτουργίας είναι επίσης μια χρήσιμη μέθοδος σύνθεσης υγιεινών, νόστιμων εξαρτημάτων που θα βρείτε όταν διαβάζετε περιοδικά, απολαμβάνοντας τηλεόραση ή όταν αφορά μια έννοια υγιεινό γεύμα. Με τη διαμονή σας με την καταχώρισή σας, θα αποτρέψετε επίσης πολλά από τα υψηλά ζάχαρη, τα υψηλά λιπαρά, εξαιρετικά επεξεργασμένα “αγορές ώθησης”, μπορείτε συνήθως να αγοράσετε εάν δεν έχετε φέρει μια λίστα μαζί.

Σχετικά υπάρχουν πολλά περισσότερα για τις διακοπές των νοικοκυριών από το να καθορίζουμε έναν προϋπολογισμό. Συνεχίστε να διαβάζετε για ακριβώς πώς να σχεδιάσετε διακοπές στο σπίτι: 5 κρίσιμες συμβουλές.

6) Χρησιμοποιήστε μερικά “σούπερ μάρκετ καταλαβαίνω” – όταν ψώνια τροφίμων, κρατήστε τα πράγματα γρήγορα, απλά και υγιή με προκαθορισμένα, προ -πλούσια λαχανικά, φρέσκα φρούτα, ψωμιά ολικής αλέσεως, καρύδια, φασόλια καθώς και γρήγορη μαγειρική άπαχο πρωτεΐνη. Τα κατεψυγμένα λαχανικά είναι επίσης φανταστικά για να διατηρούν το χέρι εκτός από τα κατεψυγμένα εισιτήρια, όπως υγιεινή επιλογή, παρατηρητές βάρους ή άπαχο κουζίνα. Νιώστε δωρεάν για να προσθέσετε μια σαλάτα ή ένα μαγειρεμένο λαχανικό για να ολοκληρώσετε το γεύμα, να το κάνετε πολύ πιο γεμάτο καθώς και ικανοποιητική.

7) Σχεδιασμός μενού, Αποστολή τροφίμων καθώς και υπηρεσίες προετοιμασίας τροφίμων – υπάρχουν τόσο πολλές φανταστικές επιλογές που προσφέρονται για να γευτούν το σχεδιασμό γευμάτων γρήγορη και εύκολη.

* Σχετικά με τις υπηρεσίες σχεδιασμού μενού στο Διαδίκτυο προσφέρουν απλές κανονικές ή μηνιαίες έννοιες μενού με βάση τα γούστα, τις προτιμήσεις, τους περιορισμούς καθώς και τον προϋπολογισμό. Παρέχουν επίσης εκτυπώσιμες λίστες αγορών για να αποκτήσουν γρήγορα ό, τι απαιτείται να προετοιμάσετε κάθε νόστιμο γεύμα.

* Ανάλογα με το πού ζείτε, ενδέχεται να είναι διαθέσιμες οι υπηρεσίες αποστολής παντοπωλείων. Η παραγγελία των παντοπωλείων σας καθώς και η οργάνωση των χρόνων αποστολής είναι μόνο ένα κλικ μακριά. Όχι μόνο αυτή η επιλογή είναι μια μεγάλη εξοικονόμηση χρόνου, ωστόσο για όσους έχουν ταραχώδη τρόπο ζωής, αυτή η υπηρεσία μπορεί να είναι ανεκτίμητη!

* Μια ακόμη υπηρεσία που δημιουργήθηκε για να εξοικονομήσει χρόνο, ενώ εξακολουθεί να προωθεί την έννοια ενός μαγειρεμένου γεύματος σπιτιού έχει καταλήξει να είναι προοδευτικά δημοφιλής. Μερικοί μοιάζουν με άνετες, αλλά εξειδικευμένες κουζίνες, όπου ο πελάτης είναι σε θέση να περπατήσει, καθώς και να “συναρμολογήσει” το γεύμα χρησιμοποιώντας φρέσκα, προωθημένα εξαρτήματα, καθώς και όλα όσα έχουν μεταβιβαστεί είναι να πηγαίνουν σπίτι καθώς και να το σκάψουν στο φούρνο για το suggested amount of time. If this choice takes as well long, entrees can even be “preassembled” as well as chosen up leaving you to do nothing a lot more than put it in your oven.

Related  5 typical home issues to keep an Eye Out For

* Οι υπηρεσίες αποστολής γευμάτων (και όχι, δεν δείχνω πίτσα!) Είναι μια ακόμη επιλογή όπου σύμφωνα με τα γούστα σας, οι περιορισμοί καθώς και τα γεύματα προτιμήσεων καθώς και τα σνακ μπορούν να συσκευαστούν καθώς και να παρέχονται ιδανικά στην πόρτα σας. Τίποτα δεν είναι ταχύτερο καθώς και πολύ πιο εύκολο από ένα γεύμα που είναι ήδη προετοιμασμένο, μερίδιο καθώς και προετοιμασμένο να φάει!

Ο υγιεινός σχεδιασμός γευμάτων δεν χρειάζεται να είναι σκληρός ή χρονοβόλος καθόλου. Μπορεί να είναι γρήγορο, απλό και νόστιμο με λίγο λίγο φαντασία, καθώς και την προθυμία να κάνει πράγματα λίγο διαφορετικά.

Debi “Ο προπονητής Mojo”
www.themojocoach.com
www.askthemojocoach.com

Σύνδεσμος σε αυτήν την ανάρτηση: επτά ιδέες για τον εύκολο, υγιή προγραμματισμό μενού

0/5

(0 κριτικές)

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Leave A Comment