Δοκιμάστε τη φροντίδα του ουράνιου τόξου

!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που συμμετέχω σε όλους σας καθώς και να μοιραστώ την αγάπη μου για φαγητό. Ήταν μια μακρά εβδομάδα βαθιάς άνοιξης χιόνι εδώ στα βουνά. Όταν η μέρα μου φωτίζεται από αυτό το πανέμορφο ουράνιο τόξο, ήξερα ότι δεν μπορούσα να το κρατήσω στον εαυτό μου. Ως εκ τούτου, το Rainbow Chard σε δύο μέρη είναι η πρώτη συνταγή που θα μοιραστώ μαζί σας ως την αρχή της εβδομαδιαίας εξερεύνησης εδώ στο Healthy Moms.

Όλοι καταλαβαίνουμε ότι πρέπει να τρώμε τα πράσινα μας, ωστόσο, όταν η διατροφή ενός φιλικού προς το περιβάλλον φυλλώδη λαχανικά συσκευάζεται σε ζωντανό χρώμα, το αποτέλεσμα είναι κάτι που ολόκληρο το νοικοκυριό μπορεί να εκτιμήσει καθώς και να απολαύσει. Εκτός από το καλύτερο πράγμα για το Chard, κατά τη γνώμη μου, είναι ότι είναι πραγματικά δύο λαχανικά σε ένα.

Φυσικά, μπορείτε να αγνοήσετε αυτήν την αλήθεια καθώς και απλά να μαγειρέψετε τα μίσχια καθώς και να φύγετε μαζί (όπως θα κάνατε με χόρτα γογγύλια). Ωστόσο, προτιμώ να πετάω τα κοπάδια σε ένα ελαφρύ φινίρισμα του αλατιού καθώς και στο ελαιόλαδο, καθώς και να τα ψητά σε φούρνο 425 μοιρών για 15 λεπτά.

Το αποτέλεσμα είναι παρόμοιο με τα σπαράγγια, ωστόσο με χρώματα που μοιάζουν με καραμέλα που θα δελεάσουν ακόμη και το πιο τρελό παιδί.

Τα φύλλα είναι υπέροχα, βαριά και σημαντικά. Σήμερα τους προετοίμασα (ένα κομμάτι του chard) σε ένα σοτάκι με ένα φλιτζάνι ζωμό πουλερικών, καθώς και δύο λεπτές φέτες σκόρδου. Αφού έβαλα το απόθεμα σε βράση, μείωσα το ζεστό και επέτρεψα στα χόρτα να σιγοβράζουν, καλύπτονται, για περίπου δέκα λεπτά. Μετά το σιγοβράζω, έθεσα το ζεστό για λίγο, καθώς και πρόσθεσε μια κουταλιά της σούπας λευκού ξύδι κρασιού πριν το σερβίρετε.

Η γεύση ήταν ισχυρή, μόνο η μεταφορά στο καλοκαίρι που χρειάζομαι. Εξυπηρέτησα το chard για μεσημεριανό γεύμα παράλληλα με ένα χνουδωτό κουσκούς καθώς και κοτόπουλο, ωστόσο οι δυνατότητες γάμου για αυτό το λαχανικό είναι πραγματικά ατελείωτες (αν και θα συνιστούσα να μην επισκιάσω το chard με την κύρια πορεία).

Σύνδεσμος σε αυτήν την ανάρτηση: δοκιμάστε το ουράνιο τόξο
Σχετίζεται με τα οφέλη για την υγεία και την ευεξία των αγγουριών

0/5

(0 κριτικές)

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Leave A Comment