Γαμώτο, μαμά

μερικοί άνθρωποι όπως η εγκυμοσύνη. Θα σας ανακαλύψουν, καθώς σας λένε ακριβώς πόσο υπέροχο ήταν γι ‘αυτούς. Δεν είμαι ένας από αυτούς τους ανθρώπους. Σίγουρα, μου αρέσουν συγκεκριμένα στοιχεία (καλλιεργώντας μια πραγματική ανθρώπινη και τρώγοντας σοκολάτα με απερίσκεπτη εγκατάλειψη για παράδειγμα), ωστόσο δεν κάνω backaches, εξασθένιση του εγκεφάλου, πονηρά ισχία, μεγάλα moodswings, λιπαρές αστραγάλους, καούρα κ.λπ. κλπ.

Γαμώτο: Ακριβώς πώς να φτάσετε περισσότερο από ένα βρέφος από τους επόμενους εννέα μήνες είναι ένα ελαφρύ βιβλίο με πρακτικές και αστείες συμβουλές για να το κάνετε με αυτή την αξιοσημείωτη μετατόπιση (ενώ παίρνετε το ενδιαφέρον καθώς και πράγματα που εσείς ” είναι σίγουρα δικαίωμα να). Οι προτιμώμενες συμβουλές μου ήταν ακριβώς πώς να στέκεστε περιμένοντας σε ένα λεωφορείο για να βεβαιωθείτε ότι έχετε πάντα μια θέση καθώς και τι να πάρει από την πληθώρα των freebies στο νοσοκομείο κατά τη διάρκεια της παράδοσης μωρών.

Πιστεύω ότι αυτό το βιβλίο κάνει ένα υπέροχο κομμάτι “Συγχαρητήρια είστε έγκυος” δώρο στο ίδιο ακριβώς πνεύμα με το Hot Mama: ακριβώς πώς να έχετε ένα μωρό καθώς και να είναι ένα μωρό. Μέχρι να βγει το εξαιρετικό βιβλίο πρωτοετών Moms, αυτά θα πρέπει να κάνουν …;

Leave A Comment