Γιατί ο χορευτικός χορεύοντας πριν από την κοιλιά έχει νόημα

Δύο συνομιλίες που μόλις πρόσφατα με έκανε να πιστεύω ότι παρόλο που ο χορός της κοιλιάς φαίνεται εκφοβιστικός καθώς και όχι το πράγμα μου, μπορώ να το κάνω αν περίμενα ξανά.

Η συνεδρίαση είναι το νέο κάπνισμα

Ο καλός φίλος μου Kelsey, προπονητής ζωής καθώς και βελονιστής, είπε ότι “η συνεδρίαση είναι το νέο κάπνισμα” κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης για το οδικό ταξίδι του μαραθωνίου που είχαμε για τη σταδιοδρομία, τον τοκετό, τις σχέσεις, καθώς και για τη γονική μέριμνα. “Θα ακούσετε αυτό περισσότερο καθώς και περισσότερο”, είπε.

Και είχε δίκιο. Μέσα σε μερικές εβδομάδες, είδα αυτό το άρθρο, να είμαι συγγραφέας που κινείται να είναι ένας κινητήρας που γράφει, αναγνωρίζοντας ότι οι άνθρωποι στο παρελθόν δεν καθόταν σε ένα περιβάλλον για ώρες κάθε μέρα, καθώς και το αποτέλεσμα που έχει αυτό στο σώμα μας πρέπει να είναι Θεωρείται, ιδιαίτερα για όσους από εμάς περνούν πολύ χρόνο σε υπολογιστές.

Αύξηση της συνεδρίασης, αύξηση σε τμήματα C

Το μέρος ΙΙ του επιτοκίου μου για την προγεννητική κοιλιά που χορεύει ως μια μεγάλη ιδέα ήρθε όταν ένα κέντρο πόρων βρέφους Bay Area που ονομάζεται τότε το βρέφος αποκάλυψε τη νέα τους σειρά τάξεων από τους γοφούς, με ένα μήνυμα που εξήγησε: “Με τους περισσότερους από εμάς κάθονται στο γραφείο Τα καθήκοντα, καθώς και η απομάκρυνση του υπολογιστή ή των σοφών τηλεφώνων, τα σώματά μας δεν παίρνουν αυτό το ισχίο καθώς και την κίνηση της κοιλιάς που απαιτείται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης καθώς και τη γέννηση για να βοηθήσουν τα βρέφη να κινηθούν στη θέση τους, βοηθώντας την ανάπτυξη της εργασίας με πιο σταθερό ρυθμό. Αυτό οδηγεί σε πράγματα όπως τα οπίσθια βρέφη (ouchie), η «αποτυχία της προόδου», καθώς και η αύξηση της χρήσης της αύξησης της εργασίας, των φαρμάκων για τον πόνο νωρίτερα από ό, τι πραγματικά ήλπιζε (αν όχι καθόλου), καθώς και το τμήμα C ».

Δεν είναι ένα νέο πράγμα, ωστόσο ένα εντελώς ντεμοντέ πράγμα

Ζήτησα από τη Sabrina Freidenfelds, ο δημιουργός του τότε έρχεται το βρέφος στο Όκλαντ, όπου θα πραγματοποιηθούν οι τάξεις, για να μου πείτε περισσότερα. Είπε: “Όταν οι άνθρωποι που πιστεύουν για το χορό της κοιλιάς, οι περισσότεροι πιστεύουν ότι οι σαγηνευτικές γυναίκες χορεύουν γύρω από τους αγωγούς για το κάπνισμα, ωστόσο ήταν πραγματικά ένας τύπος κίνησης χορευτικών και διαδρομών που χρονολογείται αρχικά στην κόκκινη σκηνή κάμπινγκ – οι γυναίκες βοηθούν άλλες γυναίκες στην εργασία. Είναι μια μέθοδος μετακίνησης των γοφών καθώς και της κοιλιάς για να βοηθήσουμε να πάρει το βρέφος κάτω, να μετακινηθεί σε ιδανική θέση, καθώς και να βοηθήσουν την προσοχή από την προσοχή από τον πόνο της εργασίας (προ-επιθετικές ημέρες). ”

Πως δουλεύει

Το doula που είναι μέντορας της τάξης του Όκλαντ εξηγεί τα οφέλη του χορευτικού χορίου ως:

Ενισχύουν τους κοιλιακούς και πίσω μυς

Βοηθήστε με την ευελιξία του πυελικού εδάφους καθώς και το τέντωμα

Βελτιώστε τη μηχανική του σώματος καθώς και τη στάση του σώματος ((για την ιδανική εμβρυϊκή τοποθέτηση καθώς και για την ανάκτηση καθώς και τη διατήρηση της αντοχής του πυρήνα)

Επιπλέον, ηρεμική χαλάρωση, αναπνοή και/ ή τεχνικές απεικόνισης.

Η Sabrina, η οποία στις 32 εβδομάδες έγκυος, παίρνει την ίδια την τάξη, λέει: “Υπάρχουν γενικά μαθήματα χορευτικής κοιλιάς καθώς και στους πόρους του Διαδικτύου, ωστόσο σίγουρα δεν έχουν αυτό το vibe, το πράγμα” Αδελφότητα “που έχουμε πάει επί. Οι περισσότεροι από εμάς έχουν δύο αριστερά πόδια, καθώς και απλώς χτυπάνε τη μέθοδο μας με αυτό, ωστόσο υπάρχει επίσης κάποια σοβαρή κατεύθυνση που συμβαίνει, καθώς και τμήματα της τάξης που πραγματικά πιστεύουν για την προετοιμασία γέννησης καθώς και για την ανάκαμψη μετά τον τοκετό ».

“Αυτό είναι το ισχυρό μέρος, όταν πηγαίνει από πολύ μια γυναίκα που διασκεδάζει, κάνοντας τις ζώνες χορού της κοιλιάς μας shimmy, καθώς και τότε τότε αναγνωρίζουμε” Περιμένετε! Αυτό μας βοηθά πραγματικά να προετοιμάσουμε καθώς και να ανακτήσουμε από αυτό το τρελό «έχοντας ένα μωρό» πράγμα! »

Πως να ξεκινήσεις

Δεν υπάρχει προγεννητική τάξη χορευτικής κοιλιάς στην περιοχή σας; Πρώτον, μη διστάσετε να πάρετε μια ρουτίνα τάξη χορευτικής κοιλιάς. Θα είστε η πιο χαριτωμένη γυναίκα εκεί όταν κουνάτε την τεράστια κοιλιά σας γύρω σας. Δεύτερον, σκεφτείτε ένα βίντεο που μπορείτε να δοκιμάσετε στο απόρρητο του σπιτιού σας.

Φωτογραφίες ευγενική προσφορά έρχεται στη συνέχεια στο Oakland

Leave A Comment