5 Απίστευτες Βίβλοι Στίχοι για την Κουρασμένη Μάμα

Η κοινή χρήση είναι η φροντίδα!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Η μητρότητα είναι δύσκολη! Όλοι γνωρίζουμε αυτό, αλλά θυμηθείτε y’all, έχει αυτό! Ο Θεός είναι πάντα καλός! Δεν θα σας δώσει περισσότερα από τότε που μπορείτε να χειριστείτε ακόμα και όταν αισθάνεστε σαν να είστε στο σημείο θραύσης σας! Συχνά οι φορές κοιτάμε στο Διαδίκτυο ή σε φίλους όταν χρειαζόμαστε απαντήσεις σε ερωτήσεις που έχουμε και αυτό είναι καταπληκτικό, αλλά έχουμε τον καλύτερο πόρο ακριβώς στα χέρια μας, τη Βίβλο! Έτσι, αν διαβάζετε τη λέξη καθημερινά ή κάθεται πάνω ή στο νυχτερινό σας περίπτερο, βγείτε έξω! Βυθίστε σε αυτό και δείτε τι θέλει ο Κύριος να σας δείξει σήμερα.

Για τον εορτασμό της επιστροφής στο σχολείο, έχω συμμορφωθεί με 5 από τους καλύτερους στίχους που μου αρέσει να πηγαίνω και να διαβάζω όταν αισθάνομαι συγκλονισμένος από τη μητρότητα ή την εργασία ή τη ζωή ή __________ (εισάγετε το άγχος εδώ.) Υπάρχουν πολλές επιλογές εκεί έξω. Παρακαλώ αφήστε τα σχόλια μερικούς από τους αγαπημένους σας στίχους που βοηθούν όταν αισθάνεστε κουρασμένοι και συγκλονισμένοι, καθώς κάποιος μπορεί να είναι αυτός που κάποιος πρέπει να ακούσει σήμερα!

Μέχρι την επόμενη φορά, συνεχίστε τη μαμά Juggle!

1. Ησαΐας 40: 29-29 δίνει δύναμη στους κουρασμένους, και σε εκείνον που στερείται μπορεί να αυξάνει την εξουσία .– θα νιώσετε κουρασμένος και θα σας δώσει δύναμη! Θα περάσετε και θα υπομείνετε τη μαμά!

2. Φιλιππησίους 8: 9-8 Τέλος, αδελφοί, ό, τι είναι αλήθεια, ό, τι είναι αξιέπαινο, ό, τι είναι σωστό, ό, τι είναι καθαρό, ό, τι είναι υπέροχο, ό, τι είναι αξιοθαύμαστο – αν κάτι είναι εξαιρετικό ή αξιέπαινο – σκεφτείτε αυτά τα πράγματα. 9 Ό, τι έχετε μάθει και έλαβε και ακούσατε από μένα και είδαμε σε μένα, θέστε αυτά τα πράγματα στην πράξη. Και ο θεός της ειρήνης θα είναι μαζί σου.…

3. Joshua 1: 9-9 “Δεν σας έχω διατάξει; Να είστε δυνατοί και θαρραλέοι! Μην τρέμει ή να απογοητευτείτε, γιατί ο Λόρδος σας ο Θεός σας είναι μαζί σας όπου κι αν πάτε. ” – Ο Θεός μας λέει ότι δεν φοβόμαστε! Είναι πάντα μαζί μας. Να είσαι δυνατός!

4. Ο Ησαΐας 30: 15-15 για έτσι ο Κύριος ο Θεός, ο Άγιος του Ισραήλ, είπε: “Με τη μετάνοια και την ανάπαυση θα σωθείτε, στην ησυχία και την εμπιστοσύνη είναι η δύναμή σας.”-Τι γλυκό στίχο. Εμπιστοσύνη στον Κύριο. Ξεκουραστείτε, να είστε ακίνητοι. Εκεί θα βρείτε τη δύναμή σας να είστε μια απίστευτη μητέρα!

5. Ψαλμός 113: 9- 9 Κάνει την άγονη γυναίκα να συμμορφώνεται στο σπίτι ως χαρούμενη μητέρα των παιδιών. Δοξάστε τον Κύριο! – Ο Θεός θέλει να είμαστε χαρούμενοι! Ναι, γίνεται σκληρό και παίρνετε κουρασμένοι, αλλά στην καρδιά σας θα πρέπει να αισθάνεστε αληθινή χαρά να είστε μητέρα. Είναι μια ευλογία από πάνω!

Σύνδεσμος σε αυτήν την ανάρτηση: 5 απίστευτα στίχους της Βίβλου για την κουρασμένη μαμά << /a>
Σχετικές ποιες είναι οι αξίες και οι πεποιθήσεις σας;

0/5

(0 κριτικές)

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Leave A Comment