Tech Τρίτη: Ακριβώς πώς χρησιμοποιώ το Siri για τον αυτοέλεγχο

είμαι ιδιοκτήτης iPhone για περίπου δύο μήνες τώρα, καθώς και απολαμβάνει την ικανότητα να υπαγορεύει ένα κείμενο ενώ οδηγώ-ή ακριβώς Λοιπόν τεμπέλης για να πληκτρολογήσετε. Οι άνθρωποι κάνουν κάθε είδους διασκέδαση του Siri, ωστόσο πιστεύω ότι είναι υπέροχη.

Θέλω να μοιραστώ μερικά πραγματικά ευεργετικά σενάρια, όπως και θα ήθελα αν μοιραστείτε τη δική σας.

1. Χρόνος έξω. Δεν χρειάζεται να πιστεύετε στο Time Out ως εργαλείο αυτοέλεγχου. Δεν είμαι βέβαιος ότι το κάνω, ωστόσο μερικές φορές συμβαίνει ότι εξαφανίζω έναν από τους νέους μου από το χώρο για ένα συγκεκριμένο αριθμό λεπτών. Για να μην χάσω το χρόνο, δηλώνω στο Siri, “Υπενθυμίζω να βγάλω τον Scarlett από το χρόνο σε 4 λεπτά”.

2. Πολύ περισσότερο υπενθυμίζοντας. Είναι απίθανο να αποτύχω να θυμηθώ για έναν νεαρό που καθόταν μόνος του στο δωμάτιό του, ωστόσο είναι μάλλον πιθανό να μην θυμηθώ οποιοδήποτε είδος άλλων καθηκόντων ή ημερολογιακών εκδηλώσεων. Ανακαλύπτω μάλλον χρήσιμο να υπαγορεύσω ημερομηνίες στο Siri προφορικά. Λέω, “Υπενθυμίζω να πάρω δαπάνη εκπαιδευτή μια κάρτα γενεθλίων.” Παρόλο που αυτό που ακούει μπορεί να είναι “Buy Instructor Belletristic Card”, είναι αρκετά κοντά. Στη συνέχεια με προσκαλεί να της πω πότε θα ήθελα να υπενθυμίσω, καθώς και να αποθηκευτεί στο ημερολόγιό μου.

3. Μετρητής στάθμευσης αυτοκινήτων. Για έναν πολίτη νόμου, έχω ένα φρικτό ιστορικό με εισιτήρια στάθμευσης αυτοκινήτων. Είναι πραγματικά ενοχλητικό να ομολογήσω ακριβώς πώς πολλά που είχα τους τελευταίους έξι μήνες. Κάτι που με βοηθά να κρατήσω το όχημά μου να ξεπεράσει το καλωσόρισμα του στο δρόμο είναι να πω στο Siri, “Ρυθμίστε ένα χρονοδιακόπτη για 42 λεπτά” ή οποιοδήποτε χρονικό διάστημα που έχω πληρώσει στο μετρητή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη μέθοδο χρονοδιακόπτη για να αφήσετε ένα βρέφος να κλαίει για λίγα λεπτά πριν το φθινόπωρο κοιμάται, χωρίς να τρελαίνεται να αναρωτιέται αν έχουν περάσει τρία λεπτά ή 15 λεπτά.

4. Άνοιγμα μιας εφαρμογής που δεν μπορώ να βρω. Μεγάλο μέρος του χρόνου δεν μπορώ να ενοχληθώ για να αναζητήσω την εφαρμογή που θέλω. Δεν είμαι υπέροχος στην αναγνώριση των εικονιδίων, οπότε μπορώ να επιστρέψω καθώς και πίσω μεταξύ των σελίδων μερικές φορές πριν το παρατηρήσω. Μια επιλογή είναι να πείτε απλά στο Siri, “Launch” Map My Run “. Απλά δηλώστε “εκκίνηση” καθώς και το όνομα της εφαρμογής για να το ανοίξετε.

5. Ακόμη και πολύ περισσότερες υπενθυμίσεις. Η Heather με ευχαρίστησε με το σοφό της χρήσης των υπενθυμίσεων του iPhone που μπορούν να βασίζονται. Όταν αντλούσε για τον Sawyer, είχε δώσει εντολή στο τηλέφωνό της να της υπενθυμίσει να αντλήσει όταν έφτασε στο σπίτι. Το τηλέφωνο καταλαβαίνει τι δείχνει το “Getting Home” από την άποψη του GPS, έτσι ώστε να σας υπενθυμίσει να κάνετε ένα τηλεφώνημα, να αλλάξετε το πλυντήριο, να βάλετε τα βιβλία της βιβλιοθήκης σας κοντά στην πόρτα. Εναλλακτικά, αν ξεχάσετε να αποκτήσετε αέριο, όταν παρατηρείτε ότι η δεξαμενή αποθήκευσης είναι χαμηλή, πείτε της να σας υπενθυμίσει να πάρετε αέριο όταν φεύγετε από το σπίτι.

Leave A Comment