Αυτό που επιθυμώ θα μπορούσα να κάνω πάνω: Η εισαγωγή τροφίμων στο βρέφος μου

το παιδί μου εννέα ετών είναι ένας εξαιρετικά επιλεκτικός τρώγων. Ήμουν ακριβώς ο ίδιος τρόπος. Ο κόσμος δεν θα τελειώσει πάνω από αυτό, καθώς σίγουρα δεν λείπει από το τμήμα διατροφής – το κόκκινο πιπέρι, τα ακατέργαστα φύλλα σπανάκι, καθώς και ο χούμους βρίσκονται στην περιορισμένη λίστα των εξουσιοδοτημένων τροφίμων. Πολύ περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, είναι ενοχλητικό.

Πηγαίνοντας σε ένα μπάρμπεκιου τονίζει έξω από τότε που δεν νοιάζεται για τίποτα σε ένα κουλούρι. Το Taco Night, ένα crowdpleaser σε πολλά δείπνα πολλαπλών οικογενειών, υπονοεί ότι μεθάνει το σταθμό τροφίμων DIY καθώς και επιλέγει ένα tortilla καθώς και τεμαχισμένο τυρί. Χωρίς κρέας, χωρίς φασόλια. Ντομάτα? Fugeddaboutit. Σε εκείνο το σημείο, ανοίγω συνήθως το ψυγείο του φίλου μου καθώς και να τον ρίξω ένα σημαντικό ποτήρι γάλα για να είμαι σίγουρος ότι δεν θα πεινάει.

Χωρίς σάλτσα στα ζυμαρικά του. Χωρίς φρουτοσαλάτα. Θα επιλέξει μια στοίβα από φράουλες δίπλα στις σφήνες της Apple, καθώς και σε νέκταριες φέτες, παρατάσσονται, ωστόσο δεν κλίνουν μεταξύ τους. Δεν θα φάει υπέροχες πατάτες πατάτες ή πατάτες τηγανητές, ή οτιδήποτε άλλο σερβίρεται σε μια στάση παραχώρησης του παιχνιδιού μπέιζμπολ.

Αυτό είναι λάθος μου.

Εάν υπάρχει ένα αντίθετο από τον απογαλακτισμό με το μωρό-αυτό είναι ακριβώς το πώς εισήγαγα το βρέφος Julian σε φαγητό. Προετοιμάσαμε ιδιωτικά κύπελλα ομοιογενών τροφίμων που δεν είχαν υφή. Ένα φλιτζάνι σάλτσα μήλου. Ένα μπολ με αβοκάντο. Χωρίς καρυκεύματα. Οχι κρέας.

Εκείνη τα πλαστικά παιδικά πιάτα με διαχωρισμένα cubbies; Αυτός ακριβώς είναι ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί ο εγκέφαλός μου. Δημιούργησα τα γεύματά του αυτή τη μέθοδο ακόμη και χωρίς πλάκες cubby, αφού αυτό μου άρεσε όταν ήμουν μικρός. Εκτός από το δρόμο, το επιλεκτικό μου φαγητό ήταν επίσης μια ταλαιπωρία. Ποτέ δεν έφαγα κατσαρόλα ή λαζάνια πριν από την ηλικία των 20 ετών επειδή, Eewww, υφές.

Το δεύτερο παιδί μου έτρωγε φακές καθώς και ντομάτα με κομμάτια υπέροχης πατάτας με τα δάχτυλά της σε ηλικία δέκα μηνών. Η Scarlett είναι λίγο επιλεκτική, όπως πολλά παιδιά είναι, ωστόσο όχι τόσο όσο ο Julian (προσπαθεί νέα τρόφιμα σε τακτική βάση, καθώς και δεν θα λιμοκτονούν σε ένα campout).

Λέω στον εαυτό μου ότι είναι εντάξει. Όταν ταξιδεύει στη Λατινική Αμερική, όπως έκανα στις αρχές της δεκαετίας του ’20 μου, θα φάει ό, τι είναι στο χέρι: τα φασόλια καθώς και το κρέας που περιλαμβάνονται. Όταν προσκαλείται στο σπίτι της φίλης του για δείπνο του Πάσχα, θα βάλει φαγητό στο πιάτο του καθώς και θα το αναγκάσει. Η πίεση των ομότιμων στην εφηβεία του θα τον εισαγάγει όχι μόνο στην μπύρα, ωστόσο, με τη σαλάτα ζυμαρικών καθώς και τα σάντουιτς της Τουρκίας. Θεέ μου, η ζωή μου θα ήταν απλούστερη αν ο νεαρός θα έτρωγε ένα σάντουιτς γαλοπούλας.

Εάν θα μπορούσα να το κάνω ξανά, θα τον ταΐσω με ποντίκια πουλερικά καθώς και λαχανικά από ένα εστιατόριο της Ταϊλάνδης πριν από τα πρώτα του γενέθλια. Θα άφηνα τα μήλα του, καθώς και το άγγιγμα, μόλις τα καρότα, καθώς και να του πείτε ότι είναι εντάξει. Θα ήθελα να συσκευάσω το Tortellini με το πέστο στο μεσημεριανό του κουτί φροντίδας όταν ήταν 24 μηνών. καθώς και δεν θα έκανα διαφορετικά δείπνα για τους νέους καθώς και για τους ενήλικες στην οικογένειά μας.

Αλλά δεν μπορώ να επιστρέψω στο χρόνο, οπότε βάζω στο κρεβάτι που έκανα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, σε ορισμένες περιπτώσεις, αισθάνομαι αμηχανία, καθώς και προσπαθώντας να πω στον εαυτό μου ότι στο σχέδιο των πραγμάτων, υπάρχουν χειρότερα ζητήματα που πρέπει να έχουμε.

Έχετε υπενθυμίσει ποτέ τον εαυτό σας, όταν το παιδί σας είναι αργά ανθρωποκτονία σε κάποια αρένα, ότι όλοι μαθαίνουν να περπατούν τελικά; Κανείς δεν φέρνει το μπουκάλι τους μαζί τους στο νηπιαγωγείο. Όπως και ως επί το πλείστον, η καθημερινή διαταραχή πεθαίνει πριν από την ενηλικίωση. Προσπαθώ να έχω την πεποίθηση ότι η ικανότητα να αγοράσω χωρίς ένταση σε ένα εστιατόριο, να καθορίσω ότι το φαγητό σας αρέσει σε ένα potluck, καθώς και να είναι ευέλικτο επαρκές για να απολαύσετε το δείπνο στο σπίτι κάποιου άλλου θα είναι επίσης ορόσημα που εμφανίζουμε σε μια μέρα.

Σχετικά: 3 προτάσεις γονικής μέριμνας που με απέτυχαν τελείως

Leave A Comment