Σαββατοκύριακο αντανάκλαση #64 | Το Blogher και η κοινή χρήση της εγκυμοσύνης μου

φροντίζουν!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Ήρθε η ώρα για άλλη μια φορά να προβληματιστούμε την περασμένη εβδομάδα. Ποια ήταν μερικά από τα θετικά πράγματα που συνέβησαν; Τι σε ενοχλούσε πραγματικά; Γελάσατε; Κραυγή? Σταθείτε στο κεφάλι σας; Ό, τι κάνατε αυτή την περασμένη εβδομάδα θέλω να το ακούσω. Η γραφή όλων των τρελών πραγμάτων που συνέβη την περασμένη εβδομάδα είναι ένας καλός τρόπος για να αντιμετωπίσετε το άγχος. Καθώς οι ζωές μας γίνονται πιο απασχολημένες και πιο απασχολημένες μαζί με το άγχος. Είναι καιρός να τα αφήσετε όλα έξω, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε το σαββατοκύριακο σας. Πιάσε τον κωδικό κουμπιού, κάντε την ανάρτησή σας στο ιστολόγιό σας και μην ξεχάσετε να αφήσετε τον σύνδεσμό σας με τον McKlinky!

Ενώ μερικοί από τους φίλους μου στο blogging βρίσκονται στο Blogher 2009 στο Σικάγο, κάθομαι εδώ ακόμα περιμένω το μωρό μου. Είμαι 37 εβδομάδες και πλησιάζω γρήγορα στη μεγαλύτερη εγκυμοσύνη που είχα ποτέ. Παίρνω ανυπόμονος, άβολα, πρησμένα και εξαιρετικά κουρασμένα. Λέω τον εαυτό μου κάθε μέρα ότι δεν πρέπει να ανησυχώ ή να το σκεφτώ γιατί τότε θα έβγαινα έξω. Αλλά είναι τόσο δύσκολο!

Έτσι, εδώ είναι ο εξαερισμός της εγκυμοσύνης μου. Κάθε μέρα έχω συσπάσεις που διαρκούν περίπου 5 ή 6 ώρες, αλλά στη συνέχεια μόλις βγάλω, εξαφανίζονται. Έχω δοκιμάσει τα πάντα για να επιταχύνετε την εργασία από το μασάζ, το περπάτημα, την ακτινοβολία, την κατανάλωση γλυκόριζας και το τσάι της γλυκόριζας, και προσπάθησα ακόμη και ανανά. Αλλά το μικρό μου αγόρι είναι πεισματάρης.

Είναι δύσκολο να πιστέψω ότι πριν από έξι εβδομάδες νοσηλεύτηκα για προ-θητεία και τώρα θέλω να γεννηθεί το μωρό σύντομα. Νομίζω ότι οφείλεται στο γεγονός ότι έχω άλλο αγόρι. Ο Conan γεννήθηκε στις 37 1/2 εβδομάδες. Τα κορίτσια μου γεννήθηκαν στις 36 και 35 εβδομάδες.

Σχετικοί 3 Εύκολοι τρόποι για να απαλλαγείτε από τη μαμά Pooch

Τα ραντεβού μου OB είναι στις Δευτέρες και η ημερομηνία λήξης μου είναι 13 Αυγούστου, έτσι τεχνικά 10 Αυγούστου θα πρέπει να είναι το τελικό μου ραντεβού, αν είμαι ακόμα έγκυος τότε. Νομίζω ότι θα ρωτήσω το γιατρό μου αν μπορώ να προκληθώ στις 10. Ακούγεται περίεργο, ε;

Θα συνεχίσω να διαμαρτύρονται μέχρι να γεννηθεί τελικά το μωρό. Είμαι βέβαιος ότι μερικοί από τους αναγνώστες μου είναι ανήσυχοι να δουν εικόνες και να διαβάσουν ιστορίες για την τελευταία μας έκδοση. Συνεχίστε να ελέγχετε γιατί δεν ξέρετε ποτέ.

Θα ήθελα πολύ να ακούσω πώς πήγε η εβδομάδα σας. Εγγραφείτε στη διασκέδαση και μην ξεχάσετε να αφήσετε τον σύνδεσμό σας!

http://www.mcklinky.com/linky_include_basic.asp?id=1945

Γίνετε μέλος της κοινότητας Healthy Moms

Σύνδεσμος σε αυτήν την ανάρτηση: Σαββατοκύριακο #64 | Blogher και εξαερισμός εγκυμοσύνης μου

0/5

(0 κριτικές)

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Leave A Comment