Πώς να αποφύγετε τη φροντίδα του βάρους των διακοπών

!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Μεταξύ των καραμελών αποκριών, της παραγωγής των ευχαριστιών καθώς και των Χριστουγεννιάτικων μπισκότων, το σώμα σας θα πάρει μια βίαιη θερμίδα που χτυπάει αυτή την περίοδο των διακοπών. Αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να ξεκινήσετε ή να τροποποιήσετε τη ρουτίνα προπόνησης.

Το σώμα σας έχει μια απίστευτη ικανότητα να προσαρμόσει καθώς και για πολλούς ανθρώπους, η επεξεργασία αποτελείται από αυτό που τηλεφωνώ σε μια “προπόνηση ζόμπι”, η οποία περιλαμβάνει τη μετάβαση στο γυμναστήριο καθώς και την ίδια την ίδια ασκήσεις και πάνω από. Βλέπω τους ανθρώπους να χασμουρούν πραγματικά ενώ εργάζονται έξω. Το σώμα σας δεν μπορεί να πάρει μια αποτελεσματική προπόνηση ενώ χασμουρητό!

Το κρίσιμο για να νικήσετε το λίπος των διακοπών είναι να τροποποιήσετε τη ρουτίνα σας καθώς και να κάνετε τη φυσική ικανότητα διασκέδαση. Ακριβώς εδώ είναι μερικά μεγάλα παιχνίδια φυσικής φυσικής κατάστασης καθώς και προγράμματα που μπορείτε να κάνετε σχεδόν οπουδήποτε, καθώς και να πάρετε μια εξαιρετική καύση θερμίδων μυϊκή μαζική οικοδόμηση προπόνηση:

Γρήγορη ιδρώτα ζάρια: Αυτή τη στιγμή στο Kickstarter, με γρήγορο ιδρώτα ζάρια έχετε πρόσβαση σε 462 ειδικούς συνδυασμούς προπόνησης. Απλά κυλήστε τα ζάρια, καθώς και με τους καλούς φίλους για να είναι ο πρώτος άνθρωπος σε 100 επαναλήψεις. Είναι εύκολο, γρήγορο και εντελώς φορητό.

20 λεπτά σώμα: Αναπτύχθηκε από τον Brett Hoebel (εκπαιδευτής γυμναστικής διασημοτήτων από την εποχή 11 του NBC του μεγαλύτερου ηττημένου), η ρουτίνα του 20 λεπτών είναι αρκετά έντονη, ωστόσο, υποδεικνύεται για όλα τα επίπεδα των λάτρεις της φυσικής κατάστασης. Θα ιδρώσετε απολύτως με 20 λεπτά κινήσεων σωματικού βάρους με βάση το capoeira. Το Capoeira είναι ένας τυπικός τύπος τέχνης της Βραζιλίας με υγρό καθώς και ασκήσεις διαχείρισης.

Πρόγραμμα BW44: Με το πρόγραμμα TEE Majors BW44 (σωματικό βάρος 44), θα έχετε 27 ειδικές προπονήσεις σε ένα ψηφιακό εγχειρίδιο, ένα καθαρό εγχειρίδιο διατροφής, ένα δυναμικό θερμά βίντεο, καθώς και περισσότερα. Αυτό που είναι εξαιρετικό για αυτό το πρόγραμμα είναι ότι αποτελείται από τα πάντα, από τη θέρμανση όσο και για την εργασία για φαγητό. Το βαρύτερο είστε, το πολύ πιο δύσκολο είναι το πρόγραμμα. Κάθε βήμα του δρόμου, από τη διατροφή μέχρι την επεξεργασία, το TEE περιγράφει σαφώς τη διαδικασία με έναν εξαιρετικά απλό να κατανοήσει τον τρόπο. Ποιος ξέρει, με λίγη δουλειά, ίσως θα είστε τόσο σχισμένοι όσο αυτός κάποια μέρα.

Τα παραπάνω παιχνίδια καθώς και τα προγράμματα θα τραβήξουν οποιοδήποτε άτομο από το Zombie Workout Funk. Αυτά τα χριστουγεννιάτικα μπισκότα δεν θα καταλάβουν τι τους χτύπησε!

Αυτή η ανάρτηση συντάχθηκε από τον λοχίας Michael Volkin, καινοτόμο της Stamina Stack 52 FitnessCards.

Σύνδεσμος σε αυτήν την ανάρτηση: Πώς να αποτρέψετε την αύξηση βάρους διακοπών
Σχετικά χάνουν βάρος ταχύτερα ανακαλύπτοντας χρόνο για άσκηση από την Kathryn Martyn Smith M.NLP

0/5

(0 κριτικές)

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Leave A Comment