Οι χαμηλότερες τιμές για τα καλύτερα γυαλιά της Αμερικής

είναι φροντίδα!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Τα ψώνια για γυαλιά δεν χρειάζεται να είναι απογοητευτικά και ακριβά. Οι δημοφιλείς μάρκες όπως ο Calvin Klein και ο Giorgio Armani πωλούν κανονικά για $ 400 ή περισσότερα ανά ζευγάρι στα περισσότερα καταστήματα όρασης. Αλλά στο Glassesusa.com οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν τις παραπάνω μάρκες σχεδιαστών μαζί με άλλα δημοφιλή στυλ για λιγότερο από το ήμισυ της κανονικής λιανικής τιμής.

Εφόσον έχετε έγκυρη συνταγή από τον οπτομετρικό σας που παραγγέλνει τα γυαλιά σας στο διαδίκτυο είναι απλή. Μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από στυλ, υλικό πλαισίου και χρώματα τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες στο Glassesusa.com. Η ασφαλής online παραγγελία τους σας καθοδηγεί επιλέγοντας το επιθυμητό πλαίσιο σας, την επιλογή του φακού σας. και τυχόν προσθήκες που μπορεί να θέλετε στους φακούς σας όπως οι χρωματικές, προστατευτικές επικαλύψεις ή οι φακοί μεταβάσεων. Μπορείτε επίσης να συμπεριλάβετε τη συνταγή σας στη φόρμα ηλεκτρονικής παραγγελίας ή να το φαξ σε αυτούς μαζί με την παραγγελία σας. Είναι τόσο εύκολο να παραγγείλετε γυαλιά στο διαδίκτυο.

Εκτός από την προσφορά υψηλής ποιότητας πλαίσια, το Glassesusa.com διαθέτει εγγύηση χαμηλότερης τιμής 110% και εγγύηση ικανοποίησης 100% μαζί με ένα γενναιόδωρο πρόγραμμα παραπομπής-φίλου. Εάν μοιράζεστε έναν προσωπικό σύνδεσμο παραπομπής, δημιουργούν μόνο για εσάς με τους φίλους σας μέσω του Facebook ή του e-mail, θα λάβετε $ 30 στο κατάστημα πίστωσης για κάθε πρώτη αγορά που πραγματοποιείται από έναν PAL που έκανε κλικ στον σύνδεσμό σας. Ο φίλος σας μπορεί να απολαύσει την υπέροχη αγορά μας 1 Get 1 πώληση, ή να επιλέξει ένα κουπόνι $ 30 για χρήση στην πρώτη του αγορά!

Οι πελάτες μπορούν να πάρουν 30% από ένα ζευγάρι γυαλιά μαζί με δωρεάν αποστολή στις ΗΠΑ ακριβώς εγκαίρως για τα Χριστούγεννα χρησιμοποιώντας τον κωδικό Holiday2011. Εάν παραγγείλετε σήμερα, μπορείτε να πάρετε 10% έκπτωση με αυτόν τον κωδικό κουπονιού: Blog10. Η αγορά online γυαλιών είναι απλή και προσιτή στο Glassesusa.com. Μπορείτε επίσης να παραμείνετε ενημερωμένοι σε όλα τα Happenings Glassesusa μέσω της σελίδας Facebook (http://www.facebook.com/glassesusa) και Twitter Feed (@glassesusa).

Σχετικά (μην το κάνετε) ΚΑΝΕΤΕ τον εαυτό σας Skincare: Συστατικά στο σπίτι που δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείτε στο πρόσωπό σας

*Αποκάλυψη: Το παραπάνω άρθρο είναι μια χορηγία που γράφτηκε για λογαριασμό της Glassesusa.com. Η εταιρεία παρέχει νομισματική αποζημίωση για το διαφημιστικό χώρο σε αυτό το ιστολόγιο.

Σύνδεσμος σε αυτήν την ανάρτηση: τις χαμηλότερες τιμές στα καλύτερα γυαλιά της Αμερικής

5/5

(1 ανασκόπηση)

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Leave A Comment