Τα πράγματα που πρέπει να καταλάβουν οι Mommies για – Απρίλιος 2017 Έκδοση

Μερικοί σοφοί σχεδιαστές έχουν πιάσει την ιδέα ότι οι νέοι μαμάδες παίρνουν zillions από φωτογραφίες των βρεφών τους.

Και εδώ είναι αυτό που έχουν αναπτύξει σε απάντηση. (Μερικά από αυτά είναι σύνδεσμοι θυγατρικών.)

Οι πρωταθλητές (καμία σχέση με τις νεοσύλλεκτες Moms) δημιούργησαν τέσσερα διαφορετικά φύλλα παχνιών που κάνουν όλα γοητευτικά υπόβαθρα για ό, τι παρουσιάζουν τις βρέφος σας.

Πηγή: Ανεξάρτητων ανθρώπων

Στη συνέχεια, το Lulujo είναι ένα εμπορικό σήμα που βρήκα στο ABC Youngsters Expo πέρυσι. Οι κουβέρτες που κάνουν είναι διαθέσιμες σε ένα πακέτο δώρου BIT που περιλαμβάνει μια κουβέρτα φωτογραφίας-άξια μουσελίνου καθώς και αριθμημένες κάρτες που προορίζονται να ενσωματωθούν σε μηνιαίες φωτογραφίες.

Ο Lulujo κάνει επίσης μια girly έκδοση, καθώς και μια ουδέτερη έκδοση του φύλου, όλα αξιολάτρευτα, ωστόσο σκάβω το μαύρο και το λευκό για να εξασφαλίσει ότι το βρέφος μπορεί να ντυθεί με χρώμα καθώς και να είναι το αστέρι της παράστασης.

Το Kiddo κάνει αυτό το εξαιρετικό με επαρκή περιοχή για δίδυμα. Η ιδέα είναι ότι θα χρησιμοποιούσατε ένα στήριγμα από το σπίτι σας (κενό πλαίσιο φωτογραφιών;) για να καθορίσετε τις εβδομάδες ή τους μήνες που σηματοδοτείτε.

Πηγή: Amazon

Χρησιμοποιώντας ένα κρεμαστό κόσμημα καθώς και μια γιρλάντα ως πρόσθετα στηρίγματα; Εξυπνος!

Φυσικά, το πράγμα του ορόσημο μπορεί να αντιμετωπιστεί με μια εφαρμογή στο τηλέφωνό σας. Λάβετε υπόψη σας όταν συνθέτηκα για την εφαρμογή για βρέφη;

Leave A Comment