Τα παιδιά σας θα πρέπει να έχουν ένα τραμπολίνο που δημιουργήθηκε για τη βελτίωση της ασφάλειας

Η κοινή χρήση φροντίζει!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Όταν αναφέρεται στα προϊόντα των παιδιών, είτε πρόκειται για παιχνίδια, υπαίθριο εξοπλισμό ή ηλεκτρονικά, η πιο κρίσιμη πτυχή είναι η ασφάλεια. Αναγνωρίζοντας μια αύξηση της τραυματισμού που σχετίζεται με το τραμπολίνο μεταξύ των παιδιών σε όλο τον κόσμο, ένας μηχανικός μηχανικός και ο μπαμπάς δημιούργησε μια μοναδική, πρωτοποριακή εναλλακτική λύση στο πρότυπο μοντέλο τραμπολίνας. Τα τελευταία χρόνια, η Αμερικανική Ακαδημία Ορθοπαιδικών χειρουργών έχει εκδώσει πρύμνη προειδοποιήσεις έναντι της χρήσης των τραμπολίνων εκτός από τα παιδιά που υποβάλλονται σε εκπαίδευση για ανταγωνιστικά αθλήματα. Σύμφωνα με την Ακαδημία, 4 δισεκατομμύρια δολάρια έχουν δαπανηθεί από οικογένειες στην εγκατάσταση υγειονομικής περίθαλψης για τη θεραπεία τραυματισμών που σχετίζονται με τον τραμπολίνο μόνο.

Η Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής αναφέρει 100.000 τραυματισμούς που συνέβησαν μόνο το 2009 και οι βελτιώσεις ασφαλείας που έγιναν θεωρούμε ότι τότε δεν ήταν επαρκείς στην ελαχιστοποίηση επιπλέον περιστατικών. Σχεδόν το 50 τοις εκατό των τραυματισμών που αναφέρθηκαν είναι κατάγματα και μετεγκατάσταση που σημειώθηκαν είτε από πτώση από τα τραμπολίνα είτε από ακατάλληλες εκφορτώσεις. Άλλοι τραυματισμοί περιλαμβάνουν τις διαταραχές, τους τραυματισμούς της σπονδυλικής στήλης και τους διαστρέμματα και πολλά από όλα αυτά οδήγησαν σε κάποια μορφή νοσηλείας. Βάσει αυτών και άλλων ανησυχητικών στατιστικών, ο Δρ Keith Alexander έκανε μια απόφαση ότι ήρθε η ώρα για μια εναλλακτική λύση και μια εταιρεία έχει βάλει το σχέδιό του, δημιουργώντας ασφαλέστερα τραμπολίνα που ξεπερνούν τα τρέχοντα πρότυπα ασφαλείας.

Το Springfree Trampoline έχει ξαναχτιστεί το τραμπολίνο από το έδαφος επάνω, χάρη σε ένα σχεδιασμό ελατηρίου που αντικαθιστά παλιά μεταλλικά πηνία με εύκαμπτες σύνθετες ράβδους. Ένα κρυμμένο πλαίσιο (τοποθετημένο μαζί με τις ράβδους κάτω από το αναπήδωμα στρώμα) χρησιμοποιεί πολύ περισσότερη ασφάλεια και προστασία από ένα εκτεθειμένο πλαίσιο, επειδή τα τυποποιημένα πλαίσια μεταλλικών τραμπολίνων περιβάλλουν την επιφάνεια πηδαλίου και (μαζί με τα ελατήρια) είναι ίντσες από τα σώματα των jumpers. Σε συνδυασμό με το Aflexinetenclure που συγκρατείται από εύκαμπτες σύνθετες ράβδους αντί για άκαμπτα πασσάλους χάλυβα, που καθοδηγεί απαλά τους Jumpers πίσω στο χαλάκι, η διακοπή της βλάβης πτώσης, η Springfree έχει αφαιρέσει πολλούς τραυματισμούς που σχετίζονται με το προϊόν.

Ο νικητής του αναγνωρισμένου γονικού γονέα εγκεκριμένου γονέα, το βραβείο της οικογενειακής επιλογής των ΗΠΑ και το διεθνές βραβείο σχεδιασμού, η SpringfReetrampoline έχει οδηγήσει την πρωτοβουλία να κάνουν τα τραμπολίνα ασφαλέστερα για πάνω από 10 χρόνια. Για τους εκκινητές, ο καθένας έχει σχεδιαστεί για να είναι πιο ωραριακά και μακρύτερα από τα τυποποιημένα μοντέλα. Οι κατασκευαστές χρησιμοποιούν την καινοτομία Shoptings, δημιουργώντας ένα χαλάκι πολύ περισσότερο απορροφητικό σοκς από ποτέ.

Στην αγορά για να βεβαιωθείτε ότι τα υψηλότερα δυνατά πρότυπα ασφαλείας, το Springfree Trampoline υποβλήθηκε σε ουσιαστικό έλεγχο ποιότητας – με κάθε συστατικό αυστηρά έλεγχο επί τόπου. Ο στόχος δεν ήταν απλώς να ελαχιστοποιηθούν οι κίνδυνοι τραυματισμού, αλλά εγγυώνται ότι ορισμένες ζώνες αντικτύπου που σχετίζονται με το κίνδυνο απομακρύνονται συνολικά. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που έχει έρθει να θεωρηθεί ως το ασφαλέστερο τραμπολίνο του κόσμου.

Συνδυάστε αυτές τις εξελίξεις στην ασφάλεια με τα βήματα για να εμπλέξετε τα παιδιά με πολλές πιο ενεργές μορφές υπαίθρου, ενεργού ψυχαγωγίας και απροσδόκητα το τραμπολίνο είναι ένα ασφαλές, διασκεδαστικό μέρος για να ασκήσετε και να καψετε ενέργεια. Χάρη στα springfree trampolines που χαρακτηρίζουν την εμπειρία ψηφιακού παιχνιδιού TGOMA, τα παιδιά και οι ενήλικες όχι μόνο θα βρουν μια ασφαλέστερη εναλλακτική λύση σε τυποποιημένα τραμπολίνα, αλλά και ένα διασκεδαστικό, διαδραστικό μέρος για να παίξει, δεδομένου ότι η TGOMA ενθαρρύνει την ασφαλή δραστηριότητα και την εντατική άσκηση για όλη την οικογένεια. Από τα παιχνίδια όπως το Dittoand Alien Stomp που παίρνει τα παιδιά που κινούνται, το TGOMA διαθέτει επίσης περιεχόμενο προσανατολισμένο σε ενηλίκους – το TGOMA έχει παιχνίδια που δημιουργούνται για ολόκληρη την οικογένεια, συμπεριλαμβανομένων των εκπαιδευτικών παιχνιδιών και των διαδραστικών επιλογών γυμναστικής. Το TGOMA FITAPP, που αναπτύχθηκε από τη μητέρα, τον προσωπικό εκπαιδευτή, το Medalist Trampoline, το Angie Dougal, επιτρέπει στα μεγαλύτερα παιδιά και τους ενήλικες να επιλέξουν από 26 ασκήσεις και προπονήσεις – ενώ απολαμβάνουν τη διασκέδαση του τραμπολίνο που αναπηδά.

Σε συνδυασμό με τη βιομηχανία κορυφαίων χαρακτηριστικών ασφαλείας του τραμπολίνο Springfree, οι οικογένειες θα έχουν την ασφαλέστερη και πολλή διασκεδαστική εμπειρία τραμπολίνο πίσω.

Σύνδεσμος σε αυτή τη θέση: τα παιδιά σας θα πρέπει να έχουν ένα τραμπολίνο που δημιουργήθηκε για να βελτιώσει την ασφάλεια
Σχετικά πώς να προετοιμάσετε το μικρό παιδί σας για την πρώτη επίσκεψη οδοντιατρικής τους

0/5

(0 Κριτικές)Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Leave A Comment