Δωρεάν κάρτα Ημέρας Πατέρα με τον κωδικό προώθησης Shutterfly

Αυτή η δημοσίευση έχει συνδέσμους θυγατρικών καθώς και έναν κωδικό προώθησης Shutterfly.

Σούπερ Πατέρα Πατέρα Κάρτα Ημέρα

Πιστεύω ότι οι άνδρες καταλαβαίνουν ακριβώς πόσο απλούστερο είναι να πάρετε κάρτες στο ταχυδρομείο αν κάποιος άλλος κάνει την αλληλογραφία.

Καταλαβαίνετε ήδη ότι το Shutterfly κάνει πολύ περισσότερα από τα βιβλία εικόνων καθώς και τις κάρτες διακοπών; Ναι, θα κάνουν επίσης κάρτες. Εκτός από το να το ταχυδρομήσουν, ώστε να μπορεί να φτάσει εκεί εγκαίρως!

Έχω υπέροχα νέα για σένα. Το Shutterfly θα προσαρμόσει, θα εκτυπώσει, καθώς και θα ταχυδρομήσει την κάρτα σας – καθώς και μια παρούσα προώθηση όπου μια κάρτα είναι δωρεάν!

Σήμερα έστειλα τον πατέρα μου μια κάρτα ημέρας του πατέρα με μια φωτογραφία του Meâ και των νέων μου στο μέτωπο με μια φωτογραφία μου καθώς και με αυτόν όταν ήμουν λίγο γυναίκα στο εσωτερικό. Aww. Όταν δηλώνω “έστειλα” καθώς και “τοποθετημένο”, υπονοώ ότι η Shutterfly ταχυδρομήθηκε καθώς και παρήγαγε την κάρτα. Απλά έκανα κάποια επιλογή καθώς και κάνοντας κλικ. Υπάρχουν μεγάλες προσφορές στυλ καθώς και επιλογές χρωμάτων που γίνονται προσωπικές από τις φωτογραφίες σας στο σπίτι.

Κάνετε το όλο θέμα στο διαδίκτυο, πηγαίνετε στη διεύθυνση καθώς και αμοιβή. Σε αυτή την περίπτωση, ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο καθώς και χρησιμοποιήστε το Code Card4U για μια εντελώς δωρεάν κάρτα εάν αγοράσετε πριν από τις 6/14.

G για την κάρτα του πατέρα του παππού | Τιμή: 2,69 $ | αγορά τώρα

Για να πάρετε την κάρτα εντελώς δωρεάν, να το αποσταλεί σε σας (όχι ο μπαμπάς σας). Στη συνέχεια, μπορείτε να το ενδείξετε καθώς και να συνθέσετε ένα μήνυμα στη δική σας σύνθεση και στη συνέχεια να το παραδώσετε κατά τη διάρκεια της αξιοθαύμαστης BBQ της Ημέρας του Πατέρα σας. Για $ 0,99, ο Shutterfly θα το στείλει απευθείας σε αυτόν.

Γλυκιά Περιοχή Πατέρα Κάρτα | Τιμή: 2,69 $ | αγορά τώρα

Εδώ είναι ακριβώς πώς να πάρετε τη συμφωνία:

Ελέγξτε την επιλογή των στυλ της Ημέρας του Πατέρα καθώς και την επιλογή της προτιμώμενης κάρτας σας. (Το πιο δύσκολο κομμάτι.)

Μεταφορτώστε τις αξιαγάπητες εικόνες, εισάγετε το μήνυμά σας, καθώς και προεπισκόπηση της κάρτας για να βεβαιωθείτε ότι είναι σωστό.

Χρησιμοποιήστε τον κωδικό προώθησης CARD4U όταν το checkout για αποθήκευση.

Αυτή η προσφορά είναι ιδανική για τους υπάρχοντες πελάτες, όχι μόνο για τους πρώτους πελάτες Shutterfly. WOOHOO!

Κάντε το τώρα πριν αποστασιοποιηθείτε από κάτι άλλο στον ιστό>

Leave A Comment